Asumah Abubakar (FC Lugano) kommer til en målsjanse på Cornaredo, men klarer ikke å score.
    Mål for Young Boys!
    FC Lugano 0 - 1 Young Boys
    Mål: Jordan Siebatcheu
    Målgivende: Meschak Elia
    Mål! BSC Young Boys tar ledelsen 0-1 ved Jordan Siebatcheu. Det er en fin assist fra Meschak Elia.
    6'
    FC Lugano får tildelt et frispark
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    8'
    Asumah Abubakar (FC Lugano) vinkes av for offside i Lugano.
    9'
    FC Lugano får tildelt et hjørnespark
    Sandi Lovric
    Sandi Lovric (FC Lugano) løfter inn en corner fra venstre på Cornaredo.
    11'
    Young Boys får tildelt et frispark
    I Lugano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    12'
    Jonathan Sabbatini
    FC Lugano angriper og Jonathan Sabbatini får avsluttet. Headingen treffer ikke BSC Young Boys-målet.
    13'
    Frispark FC Lugano.
    14'
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    FC Lugano 0 - 2 Young Boys
    Målgivende: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Mål! BSC Young Boys øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Jordan Siebatcheu. Nicolas Moumi Ngamaleu sto for den målgivende pasningen.
    21'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    23'
    Young Boys får tildelt et hjørnespark
    Fabian Rieder
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Cornaredo.
    24'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    Mohamed Camara
    Mohamed Camara (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC Lugano.
    26'
    Young Boys blir avblåst for offside
    Jordan Siebatcheu
    Offside! Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) er alene igjennom, men dommer Luca Cibelli ser at linjemannen er oppe med flagget.
    26'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Skudd på mål, Young Boys
    BSC Young Boys angriper. Fabian Rieder får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    30'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Mohamed El Amine Amoura
    Ut: Asumah Abubakar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lugano. Inn kommer Mohamed El Amine Amoura, mens Asumah Abubakar tar plass på benken.
    30'
    Luca Cibelli tildeler BSC Young Boys en corner. Fabian Rieder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    FC Lugano 0 - 3 Young Boys
    Mål: Mohamed Camara
    Målgivende: Fabian Rieder
    Mål! Mohamed Camara (BSC Young Boys) header inn 0-3. Flott spill fra Fabian Rieder før målet.
    35'
    I Lugano slår Fabian Rieder en corner fra høyre.
    39'
    Zan Celar
    FC Luganos Zan Celar blåses av for offside på Cornaredo.
    41'
    43'
    44'
    Gult kort til FC Lugano
    Fabio Daprela
    Dommer Luca Cibelli viser Fabio Daprela (FC Lugano) det gule kortet.
    44'
    Mohamed El Amine Amoura
    Dommeren gir Mohamed El Amine Amoura (FC Lugano) et gult kort.
    45'+1
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    45'+1
    Nicolas Moumi Ngamaleu
    BSC Young Boys fosser forover og Nicolas Moumi Ngamaleu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    47'
    Meschak Elia
    Meschak Elia (BSC Young Boys) header utenfor.
    47'
    BSC Young Boys har fått straffe!
    48'
    VAR sjekker om det er straffe
    48'
    Dommeren dømmer straffe
    48'
    Jonathan Sabbatini (FC Lugano) mottar et gult kort på Cornaredo, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    48'
    Young Boys scorer på straffe!
    FC Lugano 0 - 4 Young Boys
    Mål! Jordan Siebatcheu øker BSC Young Boyss ledelse til 0-4 etter et straffespark på Cornaredo.
    49'
    51'
    BSC Young Boys angriper i Lugano. Jordan Siebatcheu fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    57'
    Inn: Yuri
    Ut: Kreshnik Hajrizi
    FC Lugano bytter ut Kreshnik Hajrizi med Yuri. Dette er det andre byttet som Mattia Croci-Torti gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Stefano Guidotti
    Ut: Zan Celar
    Mattia Croci-Torti gjør dagens tredje bytte i Lugano, når han tar ut Zan Celar og setter inn Stefano Guidotti.
    58'
    Sandi Lovric (FC Lugano) kommer seg fri på Cornaredo, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Cedric Zesiger
    Ut: Mohamed Camara
    Mohamed Camara (BSC Young Boys) erstattes av Cedric Zesiger.
    60'
    Inn: Miralem Sulejmani
    Ut: Fabian Rieder
    BSC Young Boys gjør sitt andre bytte. Fabian Rieder erstattes av Miralem Sulejmani.
    60'
    60'
    FC Lugano 0 - 5 Young Boys
    Målgivende: Silvan Hefti
    Mål! Jordan Siebatcheu (BSC Young Boys) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-5 på Cornaredo. Silvan Hefti var nest sist på ballen.
    61'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lugano er nær straffområde.
    64'
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Meschak Elia går utenfor.
    66'
    Sjanse! FC Lugano avanserer forover, men Sandi Lovric avslutter utenfor.
    67'
    Inn: Nikolas Burgy
    Ut: Christopher Martins
    David Wagner (BSC Young Boys) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nikolas Burgy erstatter Christopher Martins.
    68'
    Inn: Nico Maier
    Ut: Meschak Elia
    BSC Young Boys bytter ut Meschak Elia med Nico Maier.
    69'
    Frisparket tildelt BSC Young Boys er farlig nær FC Luganos målområde.
    70'
    Olivier Custodio
    Olivier Custodio (FC Lugano) får et gult kort av dommer Luca Cibelli.
    70'
    Gult kort til Young Boys
    Cedric Zesiger
    Cedric Zesiger får gult kort av dommer Luca Cibelli, og må dermed stå over en kamp for BSC Young Boys.
    71'
    Miralem Sulejmani
    Luca Cibelli tildeler BSC Young Boys en corner. Miralem Sulejmani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    71'
    Inn: Luis Phelipe
    Ut: Olivier Custodio
    Olivier Custodio (FC Lugano) erstattes av Luis Phelipe.
    74'
    Inn: Yannick Toure
    Ut: Jordan Siebatcheu
    BSC Young Boys gjør sitt femte bytte. Jordan Siebatcheu erstattes av Yannick Toure.
    77'
    FC Lugano avanserer forover i Lugano. Jonathan Sabbatini avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Luis Phelipe
    Luis Phelipe (FC Lugano) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til BSC Young Boys like utenfor FC Lugano-området.
    79'
    Målsjanse! Miralem Sulejmani (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Yannick Toure
    Sjanse til BSC Young Boys! Yannick Toure er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    Miralem Sulejmani (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Cornaredo.
    80'
    Nico Maier
    Nico Maier (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    83'
    84'
    FC Lugano angriper i Lugano. Mohamed El Amine Amoura fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Reto Ziegler
    Reto Ziegler (FC Lugano) slår en corner fra venstre side på Cornaredo.
    89'
    Skudd på mål, FC Lugano
    Målsjanse på Cornaredo! Jonathan Sabbatini fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.