Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    I Lugano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Young Boys får tildelt et hjørnespark
    Filip Ugrinic
    Stefan Horisberger tildeler BSC Young Boys en corner. Filip Ugrinic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Gult kort til Young Boys
    Aurele Amenda
    Aurele Amenda (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Frispark til FC Lugano på halvdelen til BSC Young Boys.
    14'
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd på mål, FC Lugano
    Yanis Cimignani
    Yanis Cimignani (FC Lugano) avanserer forover på Cornaredo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Young Boys blir avblåst for offside
    Meschak Elia
    BSC Young Boyss Meschak Elia blåses av for offside på Cornaredo.
    20'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    21'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    Darian Males
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Darian Males avslutter utenfor.
    22'
    23'
    24'
    Frispark FC Lugano.
    24'
    FC Lugano får tildelt et hjørnespark
    Anto Grgic
    I Lugano slår Anto Grgic en corner fra venstre.
    25'
    Zan Celar
    FC Lugano angriper på Cornaredo. Zan Celar header utenfor.
    26'
    Skudd på mål, Young Boys
    Ebrima Colley
    BSC Young Boys fosser forover og Ebrima Colley fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    BSC Young Boys avanserer forover i Lugano. Darian Males avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Zan Celar
    Målsjanse til FC Lugano! Zan Celar treffer mål, men keeper redder.
    34'
    34'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    35'
    FC Lugano blir avblåst for offside
    Zan Celar
    FC Lugano angriper, men Zan Celar vinkes av for offside.
    36'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Darian Males går rett i offsidefella.
    37'
    Gult kort til FC Lugano
    Martim Alexandre Costa Marques
    Martim Alexandre Costa Marques (FC Lugano) mottar sitt første gule kort for dagen på Cornaredo.
    38'
    38'
    Spillet på Cornaredo er stoppet midlertidig fordi Mahmoud Mohamed Belhadj ligger nede.
    38'
    Mahmoud Mohamed Belhadj er på beina igjen og fortsetter kampen på Cornaredo.
    40'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Darian Males (BSC Young Boys) vrir seg av smerte i gresset.
    40'
    Frispark i en god posisjon for FC Lugano!
    41'
    Darian Males kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Cornaredo.
    42'
    44'
    Dommer Stefan Horisberger venter med å sette i gang spillet fordi Kreshnik Hajrizi ligger nede.
    47'
    Kreshnik Hajrizi er tilbake i kampen igjen.
    47'
    48'
    Filip Ugrinic (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Cornaredo.
    50'
    Jean-Pierre Nsame
    Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Cornaredo, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Zan Celar
    Sjanse i Lugano! Zan Celar (FC Lugano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    BSC Young Boys angriper på Cornaredo og Ebrima Colley skyter i stolpen!
    52'
    53'
    Filip Ugrinic (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Cornaredo.
    55'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Mål for Young Boys!
    FC Lugano 0 - 1 Young Boys
    Mål: Filip Ugrinic
    Målgivende: Jean-Pierre Nsame
    Filip Ugrinic setter ballen i nettet og BSC Young Boys leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Jean-Pierre Nsame.
    58'
    58'
    Sandro Lauper
    Offside! Sandro Lauper (BSC Young Boys) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    60'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Renato Steffen
    Ut: Anto Grgic
    FC Lugano bytter ut Anto Grgic med Renato Steffen.
    61'
    Inn: Uran Bislimi
    Ut: Roman Macek
    FC Lugano gjør sitt andre bytte. Roman Macek erstattes av Uran Bislimi.
    61'
    Inn: Jonathan Sabbatini
    Ut: Zan Celar
    Mattia Croci-Torti gjør dagens tredje bytte i Lugano, når han tar ut Zan Celar og setter inn Jonathan Sabbatini.
    61'
    63'
    63'
    65'
    Uran Bislimi
    Sjanse til FC Lugano! Uran Bislimi er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    Dommer Stefan Horisberger viser Yanis Cimignani (FC Lugano) det gule kortet.
    70'
    70'
    Lewin Blum vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    71'
    BSC Young Boys slipper å klare seg uten Lewin Blum som kommer tilbake på banen i Lugano.
    71'
    72'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Jean-Pierre Nsame
    Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) erstattes av Silvere Ganvoula.
    73'
    Inn: Joel Monteiro
    Ut: Ebrima Colley
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Joel Monteiro, mens Ebrima Colley tar plass på benken.
    73'
    Renato Steffen
    Renato Steffen (FC Lugano) løfter inn en corner fra venstre på Cornaredo.
    75'
    Renato Steffen (FC Lugano) slår en corner fra venstre side på Cornaredo.
    75'
    FC Lugano angriper, men avslutningen til Uran Bislimi går utenfor.
    76'
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Allan Arigoni
    FC Lugano gjør sitt fjerde bytte. Allan Arigoni erstattes av Jhon Espinoza.
    76'
    Inn: Saidy Janko
    Ut: Lewin Blum
    Det virker som Lewin Blum ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Saidy Janko.
    77'
    Inn: Ulisses Garcia
    Ut: Noah Persson
    Raphael Wicky (BSC Young Boys) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ulisses Garcia erstatter Noah Persson.
    77'
    Mål for FC Lugano!
    FC Lugano 1 - 1 Young Boys
    Mål: Yanis Cimignani
    Målgivende: Renato Steffen
    Mål! Yanis Cimignani utligner til 1-1. Renato Steffen var nest sist på ballen.
    78'
    Mahmoud Mohamed Belhadj
    Dommeren gir Mahmoud Mohamed Belhadj (FC Lugano) et gult kort.
    78'
    Offside! Renato Steffen blir vinket av og FC Lugano må dermed bygge opp et nytt angrep.
    81'
    Målsjanse! Meschak Elia (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Yanis Cimignani ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    Inn: Hicham Mahou
    Ut: Yanis Cimignani
    Yanis Cimignani (FC Lugano) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Hicham Mahou.
    85'
    Hicham Mahou
    Hicham Mahou (FC Lugano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    86'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lugano fordi Mahmoud Mohamed Belhadj får behandling for en skade på banen.
    87'
    Mahmoud Mohamed Belhadj er på beina igjen og fortsetter kampen.
    88'
    Inn: Donat Rrudhani
    Ut: Darian Males
    BSC Young Boys bytter ut Darian Males med Donat Rrudhani.
    89'
    BSC Young Boys må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Lugano.
    90'
    Jhon Espinoza
    Jhon Espinoza (FC Lugano) kommer til en målsjanse på Cornaredo, men klarer ikke å score.
    90'
    Stefan Horisberger tildeler BSC Young Boys en corner. Filip Ugrinic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    Jhon Espinoza (FC Lugano) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Cornaredo.
    90'+1
    Jhon Espinoza ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lugano.
    90'+2
    Offside! Meschak Elia blir vinket av og BSC Young Boys må dermed bygge opp et nytt angrep.
    90'+3
    Kreshnik Hajrizi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+3
    Kreshnik Hajrizi er tilbake på banen igjen.
    90'+4
    Donat Rrudhani
    I Lugano slår Donat Rrudhani en corner fra høyre.
    90'+5
    Joel Monteiro
    Målsjanse! Joel Monteiro (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+5
    Silvere Ganvoula
    Dommer Stefan Horisberger gir Silvere Ganvoula (BSC Young Boys) et gult kort.
    90'+6
    Filip Ugrinic (BSC Young Boys) pådrar seg et gult kort.
    90'+6
    90'+6
    Offside! Mahmoud Mohamed Belhadj (FC Lugano) er alene igjennom, men dommer Stefan Horisberger ser at linjemannen er oppe med flagget.