Uzun80'
    Baris Atik (FC Magdeburg) slår en corner fra venstre side på MDCC-Arena.
    2'
    Mo El Hankouri
    FC Magdeburg angriper. Mo El Hankouri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Tobias Reichel tildeler FC Magdeburg en corner. Baris Atik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Sjanse! FC Magdeburg avanserer forover, men Mo El Hankouri avslutter utenfor.
    3'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    4'
    Tatsuya Ito
    Sjanse i Magdeburg! Tatsuya Ito (FC Magdeburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    5'
    En av FC Magdeburgs spillere blir avblåst for offside.
    11'
    I Magdeburg slår Erik Wekesser en corner fra høyre.
    13'
    Skudd utenfor mål, FC Nürnberg
    13'
    Baris Atik (FC Magdeburg) løfter inn en corner fra venstre på MDCC-Arena.
    17'
    Kan FC Magdeburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    19'
    Baris Atik (FC Magdeburg) løfter inn en corner fra høyre på MDCC-Arena.
    22'
    Skudd på mål, FC Nürnberg
    24'
    FC Magdeburg, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Offside! Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) er alene igjennom, men dommer Tobias Reichel ser at linjemannen er oppe med flagget.
    24'
    I Magdeburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    1 FC Nuremberg angriper, men Sebastian Andersson vinkes av for offside.
    27'
    Frispark FC Magdeburg.
    31'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    36'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til FC Magdeburg.
    37'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Jan Gyamerah
    Dommeren gir Jan Gyamerah (1 FC Nuremberg) et gult kort.
    37'
    39'
    42'
    En av 1 FC Nurembergs spillere går i offside.
    47'
    FC Magdeburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Alexander Nollenberger
    FC Magdeburg fosser forover og Alexander Nollenberger fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    I Magdeburg slår Baris Atik en corner fra høyre.
    51'
    Skudd på mål, FC Magdeburg
    51'
    51'
    56'
    56'
    Tobias Reichel tildeler FC Magdeburg en corner. Baris Atik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Tatsuya Ito
    Tatsuya Ito (FC Magdeburg) kommer til en målsjanse på MDCC-Arena, men klarer ikke å score.
    56'
    Spillerbytte - FC Magdeburg
    Inn: Herbert Bockhorn
    Ut: Amara Conde
    Bytte for FC Magdeburg. Herbert Bockhorn kommer inn for Amara Conde på MDCC-Arena.
    57'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Lukas Schleimer
    Ut: Sebastian Andersson
    Cristian Fiel gjør dagens første bytte i Magdeburg, når han tar ut Sebastian Andersson og setter inn Lukas Schleimer.
    60'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Can Yılmaz Uzun
    Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) kommer seg fri på MDCC-Arena, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Skudd utenfor mål, FC Magdeburg
    65'
    Frispark til FC Magdeburg på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    66'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    67'
    I Magdeburg slår Baris Atik en corner fra venstre.
    70'
    FC Magdeburg avanserer forover i Magdeburg. Mo El Hankouri avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Frispark for FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    74'
    I Magdeburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Gult kort til FC Magdeburg
    Tobias Muller
    Tobias Muller (FC Magdeburg) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Inn: Emir Kuhinja
    Ut: Alexander Nollenberger
    FC Magdeburg bytter ut Alexander Nollenberger med Emir Kuhinja. Dette er det andre byttet som Christian Titz gjør i dagens kamp.
    78'
    Tobias Reichel tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Erik Wekesser sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    79'
    Mål for FC Nürnberg!
    FC Magdeburg 0 - 1 FC Nürnberg
    Mål: Can Yılmaz Uzun
    Målgivende: Nathaniel Brown
    1 FC Nuremberg leder 0-1 etter en scoring av Can Yılmaz Uzun. Nathaniel Brown var nest sist på ballen.
    80'
    Inn: Taylan Duman
    Ut: Can Yılmaz Uzun
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt andre bytte for dagen. Taylan Duman erstatter Can Yılmaz Uzun.
    82'
    Inn: Jason Ceka
    Ut: Baris Atik
    Baris Atik (FC Magdeburg) erstattes av Jason Ceka.
    82'
    Inn: Xavier Amaechi
    Ut: Tatsuya Ito
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Magdeburg. Inn kommer Xavier Amaechi, mens Tatsuya Ito tar plass på benken.