Frispark for FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    Tom Bauer signaliserer et frispark til FC Magdeburg på egen banehalvdel.
    FC Magdeburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til FC Magdeburg.
    16'
    FC Magdeburg angriper i Magdeburg, men blir avblåst for offside.
    18'
    19'
    Tom Bauer signaliserer et frispark til Greuther Furth like utenfor FC Magdeburg-området.
    20'
    Tom Bauer signaliserer et frispark til FC Magdeburg.
    22'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    22'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Daniel Elfadli
    Målsjanse! Daniel Elfadli (FC Magdeburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    I Magdeburg slår Jomaine Consbruch en corner fra høyre.
    29'
    Frispark FC Magdeburg.
    30'
    Gult kort til Greuther Furth
    Gideon Jung
    Gideon Jung (Greuther Furth) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Silas Gnaka
    FC Magdeburg angriper, men avslutningen til Silas Gnaka går utenfor.
    31'
    I Magdeburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    33'
    Tim Lemperle
    Målsjanse til Greuther Furth! Tim Lemperle treffer mål, men keeper redder.
    35'
    FC Magdeburg, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Frispark Greuther Furth.
    36'
    Tom Bauer signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    37'
    Silas Gnaka
    FC Magdeburg angriper i Magdeburg. Silas Gnaka avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Robert Wagner
    Målsjanse på MDCC-Arena! Robert Wagner fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Magdeburg fordi Daniel Elfadli får behandling for en skade på banen.
    41'
    FC Magdeburg slipper å klare seg uten Daniel Elfadli som kommer tilbake på banen igjen.
    43'
    44'
    45'+2
    FC Magdeburg angriper, men Tom Bauer blåser for offside.
    48'
    Kan FC Magdeburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    Greuther Furth fosser forover og Tim Lemperle fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Herbert Bockhorn
    Herbert Bockhorn (FC Magdeburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Frispark til FC Magdeburg på halvdelen til Greuther Furth.
    52'
    Andi Hoti
    FC Magdeburg avanserer forover på MDCC-Arena og Andi Hoti kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Greuther Furth.
    53'
    53'
    Baris Atik
    Sjanse! FC Magdeburg avanserer forover, men Baris Atik avslutter utenfor.
    55'
    56'
    Sjanse i Magdeburg! Tim Lemperle (Greuther Furth) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    Jomaine Consbruch (Greuther Furth) løfter inn en corner fra venstre på MDCC-Arena.
    58'
    Frisparket tildelt Greuther Furth er farlig nær FC Magdeburgs målområde.
    59'
    Gult kort til FC Magdeburg
    Daniel Elfadli (FC Magdeburg) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Niko Giesselmann
    Sjanse til Greuther Furth! Niko Giesselmann er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Dommer Tom Bauer ser at linjemannen løfter flagget, og FC Magdeburgs Bryan Silva Teixeira blåses av for offside.
    63'
    Dennis Srbeny
    Greuther Furth angriper i Magdeburg. Dennis Srbeny fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Philipp Muller
    Ut: Jomaine Consbruch
    Jomaine Consbruch (Greuther Furth) erstattes av Philipp Muller.
    67'
    Amara Conde ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    67'
    Amara Conde er tilbake på banen igjen.
    68'
    Armindo Sieb
    Greuther Furth angriper, men avslutningen til Armindo Sieb går utenfor.
    70'
    73'
    Spillerbytte - FC Magdeburg
    Inn: Tatsuya Ito
    Ut: Jason Ceka
    Bytte for FC Magdeburg. Tatsuya Ito kommer inn for Jason Ceka på MDCC-Arena.
    73'
    Simon Asta vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    Inn: Mhadi
    Ut: Simon Asta
    Alexander Zorniger (Greuther Furth) gjør sitt andre bytte for dagen. Mhadi erstatter Simon Asta.
    79'
    Inn: Lukas Petkov
    Ut: Dennis Srbeny
    Alexander Zorniger gjør dagens tredje bytte i Magdeburg, når han tar ut Dennis Srbeny og setter inn Lukas Petkov.
    80'
    Hjørnespark til FC Magdeburg
    80'
    Simon Asta kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på MDCC-Arena.
    80'
    Tatsuya Ito
    Tatsuya Ito (FC Magdeburg) avanserer forover på MDCC-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Baris Atik
    FC Magdeburg angriper. Baris Atik får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.