84
177
    Frispark til AS Saint Etienne på halvdelen til FC Metz.
    2'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark AS Saint Etienne.
    4'
    Rødt kort til FC Metz
    Papa Amadou Diallo
    Rødt kort! Papa Amadou Diallo (FC Metz) sendes i dusjen av dommer Jerome Brisard.
    6'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    6'
    Rødt kort!
    Spilleren på FC Metz får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    6'
    Lamine Camara (FC Metz) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.
    9'
    Georges Mikautadze
    Sjanse til FC Metz! Georges Mikautadze er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    AS Saint Etienne, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Metz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Koffi Kouao
    Målsjanse! Koffi Kouao (FC Metz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til AS Saint Etienne.
    14'
    Skade: FC Metz
    15'
    Gult kort til AS Saint Etienne
    Florian Tardieu
    Florian Tardieu (AS Saint Etienne) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    15'
    Mål for FC Metz!
    FC Metz 1 - 0 AS Saint Etienne
    Mål: Lamine Camara
    Målgivende: Matthieu Udol
    Lamine Camara setter ballen i nettet og FC Metz leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Matthieu Udol.
    17'
    Tilbake fra skade: FC Metz
    17'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Straffe til FC Metz
    23'
    Gautier Larsonneur
    Dommeren gir Gautier Larsonneur (AS Saint Etienne) et gult kort.
    23'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Metz
    25'
    Dommeren dømmer straffe til FC Metz
    25'
    FC Metz scorer på straffe!
    FC Metz 2 - 0 AS Saint Etienne
    Mål: Georges Mikautadze
    Georges Mikautadze banker inn et straffespark på Stade Saint Symphorien! FC Metz øker dermed ledelsen til 2-0.
    25'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    26'
    Ibrahim Sissoko
    Ibrahim Sissoko (AS Saint Etienne) kommer til en målsjanse på Stade Saint Symphorien, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Matthieu Udol
    Matthieu Udol (FC Metz) kommer til en målsjanse på Stade Saint Symphorien, men klarer ikke å score.
    29'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    33'
    Dylan Chambost (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra høyre på Stade Saint Symphorien.
    35'
    Mål for AS Saint Etienne!
    FC Metz 2 - 1 AS Saint Etienne
    Mål: Leo Petrot
    Målgivende: Aimen Moueffek
    AS Saint Etienne reduserer til 2-1 etter et mål av Leo Petrot. Flott spill fra Aimen Moueffek før målet.
    35'
    AS Saint Etienne tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    38'
    FC Metz angriper, men Jerome Brisard blåser for offside.
    39'
    I Metz slår Dylan Chambost en corner fra høyre.
    40'
    41'
    Mathieu Cafaro
    AS Saint Etienne angriper. Mathieu Cafaro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Matthieu Udol (FC Metz) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Saint Symphorien.
    43'
    FC Metz slipper å klare seg uten Matthieu Udol som kommer tilbake på banen i Metz.
    44'
    45'
    Sjanse! AS Saint Etienne avanserer forover, men Florian Tardieu avslutter utenfor.
    45'+2
    Frisparket tildelt FC Metz er farlig nær AS Saint Etiennes målområde.
    45'+3
    Jerome Brisard tildeler AS Saint Etienne en corner. Mathieu Cafaro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+5
    Mathieu Cafaro (AS Saint Etienne) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.
    45'+6
    Mathieu Cafaro (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra venstre på Stade Saint Symphorien.
    45'+6
    Irvin Cardona
    AS Saint Etienne angriper på Stade Saint Symphorien, men Irvin Cardona header utenfor.
    45'+6
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Arthur Atta
    Ut: Ablie Jallow
    Laszlo Boloni gjør dagens første bytte i Metz, når han tar ut Ablie Jallow og setter inn Arthur Atta.
    46'
    Mathieu Cafaro (AS Saint Etienne) prøver å heade ballen i mål på Stade Saint Symphorien, men mislykkes.
    47'
    47'
    I Metz slår Lamine Camara en corner fra høyre.
    49'
    Jerome Brisard tildeler FC Metz en corner. Lamine Camara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    FC Metz avanserer forover i Metz. Matthieu Udol avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    AS Saint Etienne fosser forover og Florian Tardieu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    54'
    Mathieu Cafaro (AS Saint Etienne) kommer til en målsjanse på Stade Saint Symphorien, men klarer ikke å score.
    57'
    Spillerbytte - AS Saint Etienne
    Inn: Yvann Macon
    Ut: Leo Petrot
    AS Saint Etienne gjør sitt første bytte. Leo Petrot erstattes av Yvann Macon.
    57'
    Inn: Thomas Monconduit
    Ut: Aimen Moueffek
    AS Saint Etienne bytter ut Aimen Moueffek med Thomas Monconduit.
    57'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til FC Metz.
    60'
    Målet til AS Saint Etienne sjekkes av VAR
    66'
    Målet til AS Saint Etienne blir annullert
    67'
    68'
    Inn: Kevin Van Den Kerkhof
    Ut: Didier Lamkel Ze
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Metz. Inn kommer Kevin Van Den Kerkhof, mens Didier Lamkel Ze tar plass på benken.
    69'
    Inn: Fali Cande
    Ut: Ismael Traore
    Ismael Traore (FC Metz) erstattes av Fali Cande.
    70'
    FC Metz angriper, men blir avblåst for offside.
    70'
    I Metz slår Mathieu Cafaro en corner fra venstre.
    74'
    74'
    74'
    Gult kort til FC Metz
    Dommer Jerome Brisard gir Georges Mikautadze (FC Metz) et gult kort.
    74'
    76'
    78'
    79'
    Inn: Nathanael Mbuku
    Ut: Mathieu Cafaro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Saint Etienne. Inn kommer Nathanael Mbuku, mens Mathieu Cafaro tar plass på benken.
    79'
    Matthieu Udol (FC Metz) pådrar seg et gult kort.
    81'
    81'
    Skudd på mål, AS Saint Etienne
    82'
    82'
    Jerome Brisard tildeler AS Saint Etienne en corner. Dylan Chambost sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    84'
    Inn: Maxime Colin
    Ut: Koffi Kouao
    Koffi Kouao (FC Metz) erstattes av Maxime Colin.
    84'
    85'
    Kevin N`Doram
    Kevin N`Doram (FC Metz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Yvann Macon
    AS Saint Etienne angriper i Metz. Yvann Macon fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Metz fordi Alexandre Oukidja får behandling for en skade på banen.
    88'
    Alexandre Oukidja kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Saint Symphorien.
    89'
    Dylan Chambost (AS Saint Etienne) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.
    90'+1
    90'+1
    Inn: Danley Jean-Jacques
    Ut: Lamine Camara
    Laszlo Boloni (FC Metz) gjør sitt femte bytte for dagen. Danley Jean-Jacques erstatter Lamine Camara.
    90'+2
    90'+3
    Yvann Macon
    AS Saint Etienne avanserer forover i Metz. Yvann Macon avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+5
    I Metz slår Thomas Monconduit en corner fra venstre.
    90'+7
    1. ekstraomgang
    Jerome Brisard tildeler AS Saint Etienne en corner. Dylan Chambost sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    93'
    Nathanael Mbuku
    AS Saint Etienne angriper i Metz. Nathanael Mbuku avslutter på mål, men greier ikke å score.
    94'
    94'
    Dylan Chambost (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra venstre på Stade Saint Symphorien.
    96'
    AS Saint Etienne angriper i Metz, men blir avblåst for offside.
    97'
    Inn: Lamine Fomba
    Ut: Florian Tardieu
    AS Saint Etienne gjør sitt fjerde bytte. Florian Tardieu erstattes av Lamine Fomba.
    97'
    Kevin Van Den Kerkhof
    FC Metz fosser forover og Kevin Van Den Kerkhof fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    98'
    98'
    Yvann Macon
    Dommer Jerome Brisard viser Yvann Macon (AS Saint Etienne) det gule kortet.
    99'
    100'
    Målsjanse til AS Saint Etienne! Ibrahim Sissoko treffer mål, men keeper redder.
    100'
    100'
    101'
    Inn: Ibrahima Wadji
    Ut: Ibrahim Sissoko
    AS Saint Etienne bytter ut Ibrahim Sissoko med Ibrahima Wadji.
    102'
    Inn: Mahmoud Bentayg
    Ut: Irvin Cardona
    AS Saint Etienne bytter ut Irvin Cardona med Mahmoud Bentayg. Dette er det sjette byttet som Oliver Dall'Oglio gjør i dagens kamp.
    103'
    103'
    Thomas Monconduit
    Sjanse til AS Saint Etienne! Thomas Monconduit er nær ved å score, men keeper redder.
    105'
    105'
    2. ekstraomgang
    106'
    106'
    Arthur Atta
    Arthur Atta (FC Metz) kommer seg fri på Stade Saint Symphorien, men avslutningen går utenfor.
    108'
    Georges Mikautadze (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Stade Saint Symphorien.
    108'
    Dylan Chambost (AS Saint Etienne) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.
    111'
    111'
    Alexandre Oukidja
    Alexandre Oukidja (FC Metz) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Saint Symphorien.
    111'
    Målsjanse på Stade Saint Symphorien! Kevin Van Den Kerkhof fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.