Sjanse! FC Metz avanserer forover, men Boubacar Traore avslutter utenfor.
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Brest!
    FC Metz 0 - 1 Brest
    Mål: Youcef Belaili
    Målgivende: Irvin Cardona
    Mål! Stade Brestois 29 tar ledelsen 0-1 ved Youcef Belaili. Irvin Cardona var nest sist på ballen.
    27'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Ibrahima Niane
    Ut: Amadou Mbengue
    FC Metz bytter ut Amadou Mbengue med Ibrahima Niane. Dette er det første byttet som Frederic Antonetti gjør i dagens kamp.
    30'
    Frispark Stade Brestois 29.
    31'
    32'
    35'
    Jemerson
    Jemerson (FC Metz) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Irvin Cardona
    Irvin Cardona (Stade Brestois 29) kommer seg fri på Stade Saint Symphorien, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Kiki
    Kiki (FC Metz) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Saint Symphorien.
    37'
    En av Stade Brestois 29s spillere blir avblåst for offside.
    37'
    Youcef Belaili (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.
    41'
    Didier Lamkel Ze
    FC Metz angriper, men avslutningen til Didier Lamkel Ze går utenfor.
    42'
    43'
    43'
    Steve Mounie
    Steve Mounie (Stade Brestois 29) prøver å heade ballen i mål på Stade Saint Symphorien, men mislykkes.
    45'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Nicolas De Preville (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Stade Saint Symphorien.
    45'
    Kiki
    FC Metz angriper på Stade Saint Symphorien. Kiki header utenfor.
    45'
    Inn: Vincent Pajot
    Ut: Kevin N`Doram
    Kevin N`Doram (FC Metz) erstattes av Vincent Pajot.
    46'
    Inn: Fabien Centtonze
    Ut: William Mikelbrencis
    Frederic Antonetti gjør dagens tredje bytte i Metz, når han tar ut William Mikelbrencis og setter inn Fabien Centtonze.
    46'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    46'
    Vincent Pajot
    Vincent Pajot header i tverrliggeren i Metz! Stor målsjanse for FC Metz.
    49'
    Florent Batta signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    55'
    57'
    Florent Batta tildeler FC Metz en corner. Nicolas De Preville sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    60'
    Dommer Florent Batta venter med å sette i gang spillet fordi Christophe Herelle ligger nede.
    61'
    Christophe Herelle kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Saint Symphorien.
    62'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Martin Satriano
    Ut: Steve Mounie
    Stade Brestois 29 bytter ut Steve Mounie med Martin Satriano.
    62'
    Inn: Lilian Brassier
    Ut: Christophe Herelle
    Michel Der Zakarian (Stade Brestois 29) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Lilian Brassier erstatter Christophe Herelle som sannsynligvis er skadet.
    63'
    Inn: Haris Belkebla
    Ut: Hiang`a Mbock
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Haris Belkebla, mens Hiang`a Mbock tar plass på benken.
    63'
    Thomas Delaine
    FC Metz angriper, men avslutningen til Thomas Delaine går utenfor.
    64'
    65'
    65'
    FC Metz avanserer forover i Metz. Boubacar Traore avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    I Metz slår Youcef Belaili en corner fra venstre.
    67'
    67'
    Youcef Belaili (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra venstre på Stade Saint Symphorien.
    67'
    Inn: Lenny Joseph
    Ut: Pape Matar Sarr
    Bytte for FC Metz. Lenny Joseph kommer inn for Pape Matar Sarr på Stade Saint Symphorien.
    68'
    70'
    73'
    Dommer Florent Batta viser Thomas Delaine (FC Metz) det gule kortet.
    74'
    Brendan Chardonnet
    Stade Brestois 29 angriper i Metz. Brendan Chardonnet fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Florent Batta tildeler Stade Brestois 29 en corner. Youcef Belaili sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    75'
    Inn: Rafiki Said
    Ut: Youcef Belaili
    Stade Brestois 29 gjør sitt fjerde bytte. Youcef Belaili erstattes av Rafiki Said.
    75'
    76'
    Nicolas De Preville (FC Metz) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.
    77'
    Ibrahima Niane
    FC Metz fosser forover og Ibrahima Niane fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    Florent Batta tildeler FC Metz en corner. Ibrahima Niane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Kiki
    FC Metz angriper i Metz. Kiki fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Rødt kort til FC Metz
    Jemerson
    Utvisning! FC Metzs Jemerson får rødt kort og sendes av banen.
    78'
    Alexandre Oukidja
    Alexandre Oukidja sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! FC Metz må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    79'
    Inn: Marc-Aurele Caillard
    Ut: Nicolas De Preville
    Frederic Antonetti (FC Metz) gjør sitt femte bytte for dagen. Marc-Aurele Caillard erstatter Nicolas De Preville.
    82'
    Frisparket tildelt Stade Brestois 29 er farlig nær FC Metzs målområde.
    82'
    Hugo Magnetti
    Hugo Magnetti (Stade Brestois 29) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    83'
    En av FC Metzs spillere blir avblåst for offside på Stade Saint Symphorien.
    84'
    Målet til FC Metz sjekkes av VAR
    84'
    Målet til FC Metz blir annullert
    85'
    Inn: Julien Faussurier
    Ut: Irvin Cardona
    Bytte for Stade Brestois 29. Julien Faussurier kommer inn for Irvin Cardona på Stade Saint Symphorien.
    86'
    I Metz slår Julien Faussurier en corner fra høyre.
    87'
    Sjanse! Stade Brestois 29 avanserer forover, men Brendan Chardonnet avslutter utenfor.
    87'
    88'
    88'
    Målsjanse til FC Metz! Thomas Delaine treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    89'
    90'
    Kiki
    Kiki (FC Metz) header utenfor.
    90'+1
    90'+2
    Stade Brestois 29 angriper, men Florent Batta blåser for offside.
    90'+3
    90'+4
    Julien Faussurier (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.