I Metz slår Mathias Pereira Lage en corner fra venstre.
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Metz.
    Gult kort til Brest
    Kenny Lala
    Kenny Lala (Stade Brestois 29) pådrar seg et gult kort.
    2'
    Lamine Camara (FC Metz) løfter inn en corner fra venstre på Stade Saint Symphorien.
    4'
    Mathias Pereira Lage
    Stade Brestois 29 angriper i Metz. Mathias Pereira Lage fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    8'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    I Metz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Stade Brestois 29 angriper, men Romain Lissorgue blåser for offside.
    11'
    Frispark til FC Metz på halvdelen til Stade Brestois 29.
    12'
    Pierre Lees-Melou
    Dommer Romain Lissorgue gir Pierre Lees-Melou (Stade Brestois 29) et gult kort.
    14'
    Frispark FC Metz.
    15'
    Danley Jean-Jacques
    Kjempesjanse! Danley Jean-Jacques (FC Metz) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    18'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    20'
    Romain Lissorgue tildeler FC Metz en corner. Lamine Camara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Ablie Jallow
    FC Metz angriper, men avslutningen til Ablie Jallow går utenfor.
    24'
    En av Stade Brestois 29s spillere går i offside.
    29'
    30'
    Stade Brestois 29 angriper. Mathias Pereira Lage får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Steve Mounie
    Stade Brestois 29 avanserer forover og Steve Mounie kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    32'
    32'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    33'
    35'
    I Metz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 like utenfor FC Metz-området.
    39'
    Gult kort til FC Metz
    Christophe Herelle
    Dommer Romain Lissorgue viser Christophe Herelle (FC Metz) det gule kortet.
    40'
    Simon Elisor
    Simon Elisor (FC Metz) får et gult kort av dommer Romain Lissorgue.
    42'
    Frispark Stade Brestois 29.
    43'
    Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.
    43'
    En av FC Metzs spillere blir avblåst for offside på Stade Saint Symphorien.
    44'
    45'
    45'
    45'+1
    46'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    51'
    53'
    54'
    Cheikh Sabaly
    FC Metz fosser forover og Cheikh Tidiane Sabaly fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    57'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til FC Metz.
    59'
    Ablie Jallow (FC Metz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Mathias Pereira Lage
    Eric Roy (Stade Brestois 29) gjør sitt første bytte for dagen. Jeremy Le Douaron erstatter Mathias Pereira Lage.
    60'
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Billal Brahimi
    Stade Brestois 29 gjør sitt andre bytte. Billal Brahimi erstattes av Romain Del Castillo.
    60'
    FC Metz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Papa Amadou Diallo
    Ut: Cheikh Sabaly
    FC Metz bytter ut Cheikh Tidiane Sabaly med Papa Amadou Diallo.
    65'
    Sjanse i Metz! Ablie Jallow (FC Metz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    69'
    FC Metz angriper i Metz, men blir avblåst for offside.
    71'
    Inn: Kamory Doumbia
    Ut: Hugo Magnetti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Kamory Doumbia, mens Hugo Magnetti tar plass på benken.
    71'
    Inn: Jonas Martin
    Ut: Mahdi Camara
    Mahdi Camara (Stade Brestois 29) erstattes av Jonas Martin.
    72'
    Mål for Brest!
    FC Metz 0 - 1 Brest
    Mål: Jeremy Le Douaron
    Målgivende: Kamory Doumbia
    Mål! Stade Brestois 29 tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jeremy Le Douaron på Stade Saint Symphorien. Flott spill fra Kamory Doumbia før målet.
    75'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    78'
    80'
    Inn: Benjamin Tetteh
    Ut: Simon Elisor
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Metz. Inn kommer Benjamin Tetteh, mens Simon Elisor tar plass på benken.
    80'
    Inn: Joel Asoro
    Ut: Ablie Jallow
    Laszlo Boloni gjør dagens tredje bytte i Metz, når han tar ut Ablie Jallow og setter inn Joel Asoro.
    80'
    Inn: Kevin N`Doram
    Ut: Lamine Camara
    Lamine Camara (FC Metz) erstattes av Kevin N`Doram.
    81'
    87'
    Inn: Martin Satriano
    Ut: Steve Mounie
    Bytte for Stade Brestois 29. Martin Satriano kommer inn for Steve Mounie på Stade Saint Symphorien.
    87'
    Inn: Jean N'Guessan
    Ut: Danley Jean-Jacques
    FC Metz bytter ut Danley Jean-Jacques med Jean N'Guessan. Dette er det femte byttet som Laszlo Boloni gjør i dagens kamp.
    88'
    Romain Lissorgue tildeler FC Metz en corner. Kevin Van Den Kerkhof sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.