Jeremie Pignard signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) kommer til en målsjanse på Stade Saint Symphorien, men klarer ikke å score.
    Kan FC Metz utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Gult kort til FC Metz
    Pape Ndiaga Yade
    Pape Ndiaga Yade (FC Metz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    I Metz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Paris Saint-Germain FC angriper i Metz. Kylian Mbappe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    22'
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men Jeremie Pignard blåser for offside på Stade Saint Symphorien.
    22'
    Ibrahima Niane
    Ibrahima Niane (FC Metz) kommer seg fri på Stade Saint Symphorien, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Frispark FC Metz.
    27'
    En av FC Metzs spillere blir avblåst for offside på Stade Saint Symphorien.
    28'
    Målsjanse på Stade Saint Symphorien! Pape Ndiaga Yade fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    Lamine Gueye (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.
    30'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Jeremie Pignard tildeler FC Metz en corner. Lamine Gueye sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Pape Matar Sarr
    FC Metz avanserer forover i Metz. Pape Matar Sarr avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til FC Metz.
    37'
    I Metz slår Lamine Gueye en corner fra høyre.
    39'
    Mål for FC Metz!
    FC Metz 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Kiki
    Målgivende: Lamine Gueye
    Kiki header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Lamine Gueye.
    39'
    42'
    Lamine Gueye
    Lamine Gueye (FC Metz) avanserer forover på Stade Saint Symphorien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    46'
    Georginio Wijnaldum
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Georginio Wijnaldum går utenfor.
    49'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    49'
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Saint Symphorien.
    54'
    Ibrahima Niane (FC Metz) header mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    56'
    Neymar
    Paris Saint-Germain FC angriper i Metz. Neymar fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    58'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    61'
    Achraf Hakimi
    Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain FC) kommer til en målsjanse på Stade Saint Symphorien, men klarer ikke å score.
    65'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Angel Di Maria
    Ut: Georginio Wijnaldum
    Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt første bytte for dagen. Angel Di Maria erstatter Georginio Wijnaldum.
    65'
    Inn: Ander Herrera
    Ut: Rafinha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Ander Herrera, mens Rafinha tar plass på benken.
    65'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Farid Boulaya
    Ut: Lamine Gueye
    FC Metz bytter ut Lamine Gueye med Farid Boulaya.
    66'
    Inn: Nicolas De Preville
    Ut: Ibrahima Niane
    FC Metz bytter ut Ibrahima Niane med Nicolas De Preville. Dette er det andre byttet som Frederic Antonetti gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Sikou Niakate
    Ut: Pape Ndiaga Yade
    Bytte for FC Metz. Sikou Niakate kommer inn for Pape Ndiaga Yade på Stade Saint Symphorien.
    67'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    FC Metz angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    68'
    Habib Maiga
    Dommer Jeremie Pignard viser Habib Maiga (FC Metz) det gule kortet.
    68'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Nuno Mendes
    Dommer Jeremie Pignard gir Nuno Mendes (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    69'
    70'
    Frispark til FC Metz på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    72'
    Skudd utenfor mål, FC Metz
    72'
    Dylan Bronn
    Dommeren gir Dylan Bronn (FC Metz) et gult kort.
    73'
    73'
    Dommer Jeremie Pignard venter med å sette i gang spillet fordi Kylian Mbappe ligger nede.
    73'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    74'
    Kylian Mbappe er tilbake i kampen igjen.
    75'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Nuno Mendes
    Paris Saint-Germain FC gjør sitt tredje bytte. Nuno Mendes erstattes av Julian Draxler.
    81'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Saint Symphorien.
    82'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.
    82'
    Målsjanse på Stade Saint Symphorien! Kylian Mbappe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    84'
    86'
    Angel Di Maria
    Paris Saint-Germain FC fosser forover og Angel Di Maria fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.