Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Kanji Okunuki
    1 FC Nuremberg angriper, men blir avblåst for offside.
    5'
    Skudd på mål, FC Nürnberg
    Kanji Okunuki (1 FC Nuremberg) avanserer forover på Max-Morlock-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    6'
    Greuther Furth får tildelt et hjørnespark
    Julian Green
    Julian Green (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på Max-Morlock-Stadion.
    8'
    Mål for Greuther Furth!
    FC Nürnberg 0 - 1 Greuther Furth
    Mål: Damian Michalski
    Målgivende: Julian Green
    Mål! Damian Michalski (Greuther Furth) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Max-Morlock-Stadion. Det er en fin assist fra Julian Green.
    8'
    FC Nürnberg får tildelt et frispark
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    10'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Greuther Furth.
    16'
    I Nurnberg slår Julian Green en corner fra venstre.
    18'
    Skudd utenfor mål, FC Nürnberg
    20'
    Greuther Furth blir avblåst for offside
    Niko Giesselmann
    Greuther Furth angriper, men Robert Hartmann blåser for offside.
    23'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    24'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til Greuther Furth.
    25'
    26'
    26'
    Florian Hubner
    En av 1 FC Nurembergs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Gult kort til Greuther Furth
    Orestis Kiomourtzoglou
    Dommeren gir Orestis Kiomourtzoglou (Greuther Furth) et gult kort.
    27'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    27'
    I Nurnberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    FC Nürnberg får tildelt et hjørnespark
    Taylan Duman
    Taylan Duman (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Max-Morlock-Stadion.
    34'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Jan Gyamerah
    Jan Gyamerah (1 FC Nuremberg) pådrar seg et gult kort.
    37'
    37'
    39'
    40'
    42'
    Robert Hartmann tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Taylan Duman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Can Yılmaz Uzun
    Målsjanse! Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Nürnberg
    44'
    Dommeren dømmer straffe til FC Nürnberg
    45'
    Straffe til FC Nürnberg
    45'
    FC Nürnberg scorer på straffe!
    FC Nürnberg 1 - 1 Greuther Furth
    Mål: Can Yılmaz Uzun
    Can Yılmaz Uzun setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    45'+1
    45'+3
    45'+3
    Benjamin Goller
    Sjanse til 1 FC Nuremberg! Benjamin Goller er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+4
    45'+4
    Skudd utenfor mål, Greuther Furth
    45'+5
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Jens Castrop
    Ut: Ali Loune
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Jens Castrop, mens Ali Loune tar plass på benken.
    46'
    Inn: Tim Handwerker
    Ut: Nathaniel Brown
    1 FC Nuremberg bytter ut Nathaniel Brown med Tim Handwerker. Dette er det andre byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    46'
    Kan Greuther Furth utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    46'
    47'
    Greuther Furth angriper, men avslutningen til Orestis Kiomourtzoglou går utenfor.
    48'
    51'
    Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) header utenfor.
    53'
    55'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    56'
    Jens Castrop
    Jens Castrop (1 FC Nuremberg) får et gult kort av dommer Robert Hartmann.
    56'
    Tim Lemperle
    Tim Lemperle (Greuther Furth) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    60'
    63'
    65'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Oussama Haddadi
    Ut: Niko Giesselmann
    Bytte for Greuther Furth. Oussama Haddadi kommer inn for Niko Giesselmann på Max-Morlock-Stadion.
    65'
    Inn: Armindo Sieb
    Ut: Tim Lemperle
    Greuther Furth bytter ut Tim Lemperle med Armindo Sieb.
    65'
    1 FC Nuremberg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    Inn: Joseph Hungbo
    Ut: Taylan Duman
    Taylan Duman (1 FC Nuremberg) erstattes av Joseph Hungbo.
    69'
    Inn: Mats Møller Dæhli
    Ut: Benjamin Goller
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mats Moller Daehli erstatter Benjamin Goller.
    69'
    69'
    Mats Møller Dæhli
    Mats Moller Daehli (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Max-Morlock-Stadion.
    70'
    70'
    Robert Hartmann tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Mats Moller Daehli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Inn: Dennis Srbeny
    Ut: Dickson Abiama
    Greuther Furth gjør sitt tredje bytte. Dickson Abiama erstattes av Dennis Srbeny.
    74'
    Inn: Lukas Petkov
    Ut: Julian Green
    Alexander Zorniger gjør dagens fjerde bytte i Nurnberg, når han tar ut Julian Green og setter inn Lukas Petkov.
    74'
    74'
    I Nurnberg slår Mats Moller Daehli en corner fra høyre.
    76'
    76'
    Lukas Petkov
    Målsjanse på Max-Morlock-Stadion! Lukas Petkov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    77'
    77'
    78'
    Dennis Srbeny
    Dennis Srbeny (Greuther Furth) mottar sitt første gule kort for dagen på Max-Morlock-Stadion.
    78'
    80'
    83'
    Robert Hartmann tildeler Greuther Furth en corner. Lukas Petkov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Greuther Furth avanserer forover i Nurnberg. Dennis Srbeny avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Inn: Marco Meyerhofer
    Ut: Orestis Kiomourtzoglou
    Alexander Zorniger (Greuther Furth) gjør sitt femte bytte for dagen. Marco Meyerhofer erstatter Orestis Kiomourtzoglou.
    87'
    Inn: Jannes Horn
    Ut: Ivan Marquez
    1 FC Nuremberg gjør sitt femte bytte. Ivan Marquez erstattes av Jannes Horn.
    89'
    1 FC Nuremberg angriper. Kanji Okunuki får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    I Nurnberg slår Mats Moller Daehli en corner fra venstre.
    89'
    90'
    Marco Meyerhofer
    Dommer Robert Hartmann viser Marco Meyerhofer (Greuther Furth) det gule kortet.
    90'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    90'
    90'+2
    Lukas Petkov (Greuther Furth) slår en corner fra venstre side på Max-Morlock-Stadion.