Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Nurnberg slår Taylan Duman en corner fra høyre.
    5'
    Nathaniel Brown
    Nathaniel Brown (1 FC Nuremberg) kommer seg fri på Max-Morlock-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Taylan Duman (1 FC Nuremberg) løfter inn en corner fra høyre på Max-Morlock-Stadion.
    7'
    I Nurnberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Rødt kort til FC Nürnberg
    Ahmet Gurleyen
    Ahmet Gurleyen (1 FC Nuremberg) må forlate banen etter at dommer Martin Petersen trekker fram det røde kortet!
    10'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Ali Loune
    Ali Loune (1 FC Nuremberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    1 FC Nuremberg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SV Wehen Wiesbaden.
    11'
    Marcus Mathisen
    Målsjanse! Marcus Mathisen (SV Wehen Wiesbaden) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Florian Hubner
    Ut: Kanji Okunuki
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt første bytte for dagen. Florian Hubner erstatter Kanji Okunuki.
    14'
    16'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Hyun-ju Lee
    Hyun-ju Lee (SV Wehen Wiesbaden) får et gult kort av dommer Martin Petersen.
    16'
    Taylan Duman
    Dommer Martin Petersen gir Taylan Duman (1 FC Nuremberg) et gult kort.
    16'
    Robin Heusser
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men avslutningen til Robin Heusser går utenfor.
    18'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    18'
    Gino Fechner
    Dommer Martin Petersen viser Gino Fechner (SV Wehen Wiesbaden) det gule kortet.
    19'
    Kan SV Wehen Wiesbaden utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    20'
    Frispark i en god posisjon for SV Wehen Wiesbaden!
    27'
    Martin Angha
    På Max-Morlock-Stadion header Martin Angha (SV Wehen Wiesbaden) ballen i tverrliggeren!
    28'
    Ivan Prtajin
    Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) header utenfor.
    31'
    Martin Petersen tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Taylan Duman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg like utenfor SV Wehen Wiesbaden-området.
    34'
    36'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til SV Wehen Wiesbaden.
    37'
    Florian Carstens
    Florian Carstens (SV Wehen Wiesbaden) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Florian Hubner
    Florian Hubner (1 FC Nuremberg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    37'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Andre gule kort til SV Wehen Wiesbaden
    Hyun-ju Lee
    Hyun-ju Lee (SV Wehen Wiesbaden) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    40'
    42'
    Hjørnespark til SV Wehen Wiesbaden
    44'
    SV Wehen Wiesbaden angriper på Max-Morlock-Stadion. Marcus Mathisen header utenfor.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for SV Wehen Wiesbaden er nær straffområde.
    45'+1
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) løfter inn en corner fra venstre på Max-Morlock-Stadion.
    45'+3
    Skudd på mål, SV Wehen Wiesbaden
    45'+4
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    Inn: Lukas Schleimer
    Ut: Ali Loune
    1 FC Nuremberg bytter ut Ali Loune med Lukas Schleimer. Dette er det andre byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: Bjarke Jacobsen
    Ut: Gino Fechner
    Markus Kauczinski gjør dagens første bytte i Nurnberg, når han tar ut Gino Fechner og setter inn Bjarke Jacobsen.
    46'
    Inn: Jens Castrop
    Ut: Taylan Duman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Jens Castrop, mens Taylan Duman tar plass på benken.
    46'
    Inn: Thijmen Goppel
    Ut: Sascha Mockenhaupt
    Bytte for SV Wehen Wiesbaden. Thijmen Goppel kommer inn for Sascha Mockenhaupt på Max-Morlock-Stadion.
    46'
    Frisparket tildelt 1 FC Nuremberg er farlig nær SV Wehen Wiesbadens målområde.
    47'
    Martin Petersen tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Benjamin Goller sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Dommer Martin Petersen ser at linjemannen løfter flagget, og 1 FC Nurembergs Daichi Hayashi blåses av for offside.
    49'
    I Nurnberg slår Benjamin Goller en corner fra venstre.
    50'
    Benjamin Goller (1 FC Nuremberg) slår en corner fra høyre side på Max-Morlock-Stadion.
    51'
    52'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    53'
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) løfter inn en corner fra høyre på Max-Morlock-Stadion.
    55'
    Mål for SV Wehen Wiesbaden!
    FC Nürnberg 0 - 1 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Ivan Prtajin
    Målgivende: Robin Heusser
    Ivan Prtajin header ballen i mål og SV Wehen Wiesbaden leder dermed 0-1. Robin Heusser var nest sist på ballen.
    55'
    Frispark for SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    60'
    I Nurnberg slår Benjamin Goller en corner fra høyre.
    61'
    SV Wehen Wiesbaden angriper i Nurnberg. Ivan Prtajin fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    62'
    Inn: Tim Handwerker
    Ut: Can Yılmaz Uzun
    Can Yılmaz Uzun (1 FC Nuremberg) erstattes av Tim Handwerker.
    64'
    SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Mål for FC Nürnberg!
    FC Nürnberg 1 - 1 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Jan Gyamerah
    Målgivende: Lukas Schleimer
    Mål! Jan Gyamerah utligner til 1-1. Flott spill fra Lukas Schleimer før målet.
    68'
    Kianz Froese
    SV Wehen Wiesbaden avanserer forover i Nurnberg. Kianz Froese avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    Inn: Antonio Jonjic
    Ut: Kianz Froese
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Kianz Froese med Antonio Jonjic.
    70'
    73'
    Tim Handwerker
    1 FC Nuremberg angriper i Nurnberg. Tim Handwerker avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Nürnberg
    74'
    Dommeren dømmer straffe til FC Nürnberg
    75'
    Straffe til FC Nürnberg
    75'
    Martin Angha (SV Wehen Wiesbaden) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    FC Nürnberg scorer på straffe!
    FC Nürnberg 2 - 1 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Tim Handwerker
    Mål! 1 FC Nuremberg tar ledelsen 2-1 takket være et straffespark av Tim Handwerker.
    76'
    I Nurnberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    79'
    81'
    Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) kommer til en målsjanse på Max-Morlock-Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Inn: Franko Kovacevic
    Ut: Florian Carstens
    Markus Kauczinski gjør dagens fjerde bytte i Nurnberg, når han tar ut Florian Carstens og setter inn Franko Kovacevic.
    82'
    Inn: Jamie Lawrence
    Ut: Nathaniel Brown
    1 FC Nuremberg bytter ut Nathaniel Brown med Jamie Lawrence. Dette er det femte byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    84'
    I Nurnberg slår Robin Heusser en corner fra høyre.
    84'
    Skudd utenfor mål, SV Wehen Wiesbaden
    85'
    85'
    Utvisning! Martin Angha (SV Wehen Wiesbaden) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    85'
    86'
    Inn: Aleksandar Vukotic
    Ut: Ivan Prtajin
    SV Wehen Wiesbaden gjør sitt femte bytte. Ivan Prtajin erstattes av Aleksandar Vukotic.
    87'
    Frispark til SV Wehen Wiesbaden på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    87'
    88'
    Benjamin Goller
    Benjamin Goller (1 FC Nuremberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Jens Castrop
    Sjanse i Nurnberg! Jens Castrop (1 FC Nuremberg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.