48
33
    I Nantes slår Roli Pereira De Sa en corner fra venstre.
    3'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark FC Nantes.
    6'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jonas Omlin (Montpellier HSC) vrir seg av smerte i gresset.
    17'
    Jonas Omlin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de la Beaujoire.
    18'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    18'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Nantes.
    19'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    24'
    Montpellier HSC angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    25'
    Andrei
    Andrei (FC Nantes) header utenfor.
    29'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    Gult kort til FC Nantes
    Jean-Charles Castelletto
    Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) pådrar seg et gult kort.
    30'
    Skudd på mål, FC Nantes
    32'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside.
    32'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    36'
    Frispark Montpellier HSC.
    37'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Quentin Merlin
    Quentin Merlin (FC Nantes) avanserer forover på Stade de la Beaujoire. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Moses Simon (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    43'
    45'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Montpellier HSC.
    45'+2
    45'+2
    Moses Simon
    Moses Simon skyter i stolpen! Nære på for FC Nantes.
    47'
    I Nantes slår Quentin Merlin en corner fra venstre.
    49'
    Pedro Chirivella
    Pedro Chirivella (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    49'
    51'
    Quentin Merlin (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    54'
    Teji Savanier
    Sjanse til Montpellier HSC! Teji Savanier er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    56'
    Sepe Elye Wahi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Ludovic Blas
    Ludovic Blas (FC Nantes) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Sepe Elye Wahi er tilbake på banen igjen.
    58'
    Joris Chotard
    Montpellier HSC avanserer forover i Nantes. Joris Chotard avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Osman Bukari
    Ut: Roli Pereira De Sa
    FC Nantes bytter ut Roli Pereira De Sa med Osman Bukari. Dette er det første byttet som Antoine Kombouare gjør i dagens kamp.
    62'
    Florent Mollet
    Florent Mollet (Montpellier HSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til FC Nantes.
    66'
    67'
    Sebastien Corchia
    FC Nantes angriper i Nantes. Sebastien Corchia fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Mål for FC Nantes!
    FC Nantes 1 - 0 Montpellier
    Mål: Randal Kolo Muani
    Målgivende: Ludovic Blas
    Mål! FC Nantes tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Randal Kolo Muani. Det er en fin assist fra Ludovic Blas.
    69'
    72'
    Moses Simon
    FC Nantes angriper i Nantes. Moses Simon fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    75'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Mihailo Ristic
    Ut: Ambroise Oyongo
    Oliver Dall'Oglio gjør dagens første bytte i Nantes, når han tar ut Ambroise Oyongo og setter inn Mihailo Ristic.
    75'
    Inn: Valere Germain
    Ut: Florent Mollet
    Oliver Dall'Oglio (Montpellier HSC) gjør sitt andre bytte for dagen. Valere Germain erstatter Florent Mollet.
    75'
    76'
    78'
    Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    78'
    78'
    79'
    Gult kort til Montpellier
    Mihailo Ristic
    Dommeren gir Mihailo Ristic (Montpellier HSC) et gult kort.
    79'
    Dommer Hakim Ben el Hadj venter med å sette i gang spillet fordi Sebastien Corchia ligger nede.
    80'
    Inn: Leo Leroy
    Ut: Joris Chotard
    Joris Chotard (Montpellier HSC) erstattes av Leo Leroy.
    80'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Ludovic Blas
    Bytte for FC Nantes. Samuel Moutoussamy kommer inn for Ludovic Blas på Stade de la Beaujoire.
    81'
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Sepe Elye Wahi
    Oliver Dall'Oglio (Montpellier HSC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nicholas Gioacchini erstatter Sepe Elye Wahi.
    82'
    Inn: Dennis Appiah
    Ut: Sebastien Corchia
    Antoine Kombouare (FC Nantes) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Dennis Appiah erstatter Sebastien Corchia som sannsynligvis er skadet.
    82'
    FC Nantes angriper i Nantes, men blir avblåst for offside.
    82'
    Sebastien Corchia er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Beaujoire.
    83'
    Samuel Moutoussamy
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! Samuel Moutoussamy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    Quentin Merlin (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    85'
    86'
    Inn: Beni Makouana
    Ut: Thuler
    Montpellier HSC bytter ut Thuler med Beni Makouana. Dette er det femte byttet som Oliver Dall'Oglio gjør i dagens kamp.
    88'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    Inn: Charles Traore
    Ut: Moses Simon
    FC Nantes bytter ut Moses Simon med Charles Traore.
    90'
    Inn: Willem Geubbels
    Ut: Randal Kolo Muani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Nantes. Inn kommer Willem Geubbels, mens Randal Kolo Muani tar plass på benken.
    90'+1
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    90'+2
    FC Nantes 2 - 0 Montpellier
    Mål: Willem Geubbels
    Målgivende: Osman Bukari
    Mål! Willem Geubbels gir FC Nantes en komfortabel 2-0 ledelse. Osman Bukari var nest sist på ballen.