Brøndby tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    FC Nordsjælland får tildelt et frispark
    Frispark Nordsjaelland.
    2'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Nordsjaelland like utenfor Brøndby-området.
    3'
    Gult kort til Brøndby IF
    Frederik Winther
    Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen gir Frederik Winther (Brøndby) et gult kort.
    3'
    Skudd på mål, Brøndby IF
    Mathias Kvistgaarden
    Målsjanse til Brøndby! Mathias Kvistgaarden treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Brøndby IF, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Skudd utenfor mål, FC Nordsjælland
    Ernest Nuamah
    Nordsjaelland angriper i Farum. Ernest Nuamah fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    FC Nordsjælland får tildelt et hjørnespark
    Mohammed Diomande
    Mohammed Diomande (Nordsjaelland) slår en corner fra høyre side på Right to Dream Park.
    10'
    Jacob Christensen
    I Farum slår Jacob Christensen en corner fra høyre.
    10'
    Skudd på mål, FC Nordsjælland
    Adamo Nagalo
    Nordsjaelland angriper i Farum. Adamo Nagalo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    FC Nordsjælland, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Nordsjaelland en corner. Jacob Christensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Emiliano Hansen
    Nordsjaelland avanserer forover og Emiliano Hansen kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    11'
    11'
    Jacob Christensen (Nordsjaelland) løfter inn en corner fra venstre på Right to Dream Park.
    12'
    Daniel Svensson
    Sjanse til Nordsjaelland! Daniel Svensson er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    I Farum slår Mohammed Diomande en corner fra venstre.
    13'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Nordsjaelland en corner. Jacob Christensen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Mads Bidstrup
    Sjanse i Farum! Mads Bidstrup (Nordsjaelland) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    16'
    Brøndby IF får tildelt et hjørnespark
    Daniel Wass
    Daniel Wass (Brøndby) slår en corner fra høyre side på Right to Dream Park.
    22'
    Frispark i en god posisjon for Brøndby!
    24'
    Daniel Wass
    Daniel Wass (Brøndby) løfter inn en corner fra høyre på Right to Dream Park.
    26'
    Ohi Omoijuanfo
    Målsjanse på Right to Dream Park! Ohi Omoijuanfo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    26'
    I Farum har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Daniel Wass
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Brøndby en corner. Daniel Wass sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Skudd utenfor mål, Brøndby IF
    Riveros Blas
    Målsjanse! Riveros Blas (Brøndby) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Frispark for Nordsjaelland på egen banehalvdel.
    33'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Nordsjaelland.
    37'
    Nicolai Vallys
    Nicolai Vallys (Brøndby) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Mål for Brøndby IF!
    FC Nordsjælland 0 - 1 Brøndby IF
    Mål: Håkon Evjen
    Brøndby leder 0-1 etter en scoring av Håkon Evjen.
    39'
    Nordsjaelland angriper. Ernest Nuamah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Skade: FC Nordsjælland
    42'
    Tilbake fra skade: FC Nordsjælland
    43'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Nordsjaelland på egen banehalvdel.
    44'
    Nordsjaelland angriper på Right to Dream Park. Emiliano Hansen header utenfor.
    45'+1
    48'
    Frederik Winther vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    49'
    Frederik Winther ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Farum.
    50'
    Mål for FC Nordsjælland!
    FC Nordsjælland 1 - 1 Brøndby IF
    Mål: Ernest Nuamah
    Målgivende: Mohammed Diomande
    Ernest Nuamah scorer og utligningen er et faktum på Right to Dream Park. 1-1. Mohammed Diomande sto for den målgivende pasningen.
    52'
    Det blir farlig! Frispark for Brøndby er nær straffområde.
    54'
    Nordsjaelland avanserer forover i Farum. Jacob Christensen avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Brøndby IF blir avblåst for offside
    Håkon Evjen
    Brøndby fosser fremover, men Mads-Kristoffer Kristoffersen blåser for offside på Right to Dream Park.
    58'
    Ernest Nuamah (Nordsjaelland) kommer til en målsjanse på Right to Dream Park, men klarer ikke å score.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Anis Slimane
    Ut: Håkon Evjen
    Brøndby bytter ut Håkon Evjen med Anis Slimane. Dette er det første byttet som Jesper Sorensen gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Josip Radosevic
    Ut: Joe Bell
    Jesper Sorensen (Brøndby) gjør sitt andre bytte for dagen. Josip Radosevic erstatter Joe Bell.
    63'
    Frisparket tildelt Nordsjaelland er farlig nær Brøndbys målområde.
    65'
    Riveros Blas (Brøndby) kommer seg fri på Right to Dream Park, men avslutningen går utenfor.
    71'
    FC Nordsjælland blir avblåst for offside
    En av Nordsjaellands spillere blir avblåst for offside på Right to Dream Park.
    71'
    Martin Frese
    Nordsjaelland angriper, men Mads-Kristoffer Kristoffersen blåser for offside.
    73'
    Frispark til Nordsjaelland på halvdelen til Brøndby.
    74'
    Emiliano Hansen (Nordsjaelland) avanserer forover på Right to Dream Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    Jacob Christensen (Nordsjaelland) løfter inn en corner fra høyre på Right to Dream Park.
    76'
    Brøndby må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Nordsjaelland.
    77'
    Inn: Sebastian Sebulonsen
    Ut: Daniel Wass
    Jesper Sorensen gjør dagens tredje bytte i Farum, når han tar ut Daniel Wass og setter inn Sebastian Sebulonsen.
    77'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Brøndby på egen banehalvdel.
    79'
    80'
    Kan Nordsjaelland utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    80'
    82'
    82'
    Spillerbytte - FC Nordsjælland
    Inn: Wahidullah Faghir
    Ut: Mohammed Diomande
    Nordsjaelland bytter ut Mohammed Diomande med Wahidullah Faghir.
    83'
    Nordsjaelland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    86'
    Straffe til FC Nordsjælland
    87'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Nordsjælland
    87'
    Dommeren dømmer straffe til FC Nordsjælland
    87'
    Nordsjaelland fikk tildelt et straffespark som Ernest Nuamah mislyktes med å sette i mål!
    89'
    Wahidullah Faghir
    Nordsjaelland fosser forover og Wahidullah Faghir fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    Sjanse til Nordsjaelland! Wahidullah Faghir er nær ved å score, men keeper redder.