FK Zenit St Petersburg får tildelt et frispark
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) vrir seg av smerte i gresset.
    FK Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Daniil Krugovoy som kommer tilbake på banen i Rostoshi.
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Orenburg.
    16'
    19'
    Skudd på mål, FC Orenburg
    Brian Mansilla
    FC Orenburg angriper i Rostoshi. Brian Mansilla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    FC Orenburg, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    21'
    21'
    25'
    Skade: FK Zenit St Petersburg
    26'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FC Orenburg 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Gustavo Mantuan
    Målgivende: Mateo Cassierra
    Mål! Gustavo Mantuan gir FK Zenit St Petersburg ledelsen 0-1 i Rostoshi. Mateo Cassierra var nest sist på ballen.
    28'
    Tilbake fra skade: FK Zenit St Petersburg
    30'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    32'
    FC Orenburg blir avblåst for offside
    FC Orenburg angriper, men Aleksei Vasilevich Sukhoi blåser for offside.
    34'
    36'
    I Rostoshi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Gustavo Mantuan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Gustavo Mantuan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    39'
    Mål for FC Orenburg!
    FC Orenburg 1 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Aleksandr Ektov
    Målgivende: Kirill Pechenin
    Mål! Aleksandr Ektov utligner til 1-1. Kirill Pechenin sto for den målgivende pasningen.
    41'
    Målet sjekkes av VAR
    43'
    Målet blir stående
    43'
    45'
    FK Zenit St Petersburg blir avblåst for offside
    FK Zenit St Petersburg angriper i Rostoshi, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    45'+5
    45'+5
    Andrey Mostovoy
    Offside! Andrey Mostovoy (FK Zenit St Petersburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    47'
    49'
    49'
    57'
    58'
    Gult kort til FC Orenburg
    Brian Mansilla (FC Orenburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Dmitri Chistyakov
    Dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi gir Dmitri Chistyakov (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.
    60'
    Kan FC Orenburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    62'
    FC Orenburg 2 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Renato Gojkovic
    Målgivende: Brian Mansilla
    Mål! FC Orenburg tar ledelsen med 2-1 etter en heading fra Renato Gojkovic. Det er en fin assist fra Brian Mansilla.
    62'
    64'
    64'
    70'
    Spillerbytte - FC Orenburg
    Inn: Dmitry Vorobyev
    Ut: Timur Ayupov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Orenburg. Inn kommer Dmitry Vorobyev, mens Timur Ayupov tar plass på benken.
    70'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Ivan Sergeev
    Ut: Mateo Cassierra
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt første bytte. Mateo Cassierra erstattes av Ivan Sergeev.
    71'
    Inn: Daler Kuzyaev
    Ut: Aleksey Sutormin
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens andre bytte i Rostoshi, når han tar ut Aleksey Sutormin og setter inn Daler Kuzyaev.
    71'
    Inn: Stepan Oganesyan
    Ut: Vladimir Obukhov
    Vladimir Obukhov (FC Orenburg) erstattes av Stepan Oganesyan.
    74'
    Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    FC Orenburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Claudinho
    Bytte for FK Zenit St Petersburg. Aleksandr Yerokhin kommer inn for Claudinho på Gazovik Stadium.
    79'
    Inn: Aleksey Baranovskiy
    Ut: Andrey Mostovoy
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Aleksey Baranovskiy erstatter Andrey Mostovoy.
    79'
    Inn: Mikhail Sivakov
    Ut: Kirill Kaplenko
    FC Orenburg bytter ut Kirill Kaplenko med Mikhail Sivakov.
    80'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    81'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    84'
    Mikhail Sivakov
    Dommer Aleksei Vasilevich Sukhoi viser Mikhail Sivakov (FC Orenburg) det gule kortet.
    85'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    85'
    Inn: Arsen Adamov
    Ut: Daniil Krugovoy
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Daniil Krugovoy med Arsen Adamov. Dette er det femte byttet som Sergey Bogdanovich Semak gjør i dagens kamp.
    86'
    Aleksei Vasilevich Sukhoi signaliserer et frispark til FC Orenburg på egen banehalvdel.
    87'
    90'+4
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    90'+5
    FC Orenburg 2 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Ivan Sergeev
    Målgivende: Gustavo Mantuan
    Mål! FK Zenit St Petersburg utligner på Gazovik Stadium. Målscorer: Ivan Sergeev. Flott spill fra Gustavo Mantuan før målet.