Frispark for FC Orenburg på egen banehalvdel.
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FC Orenburg 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Gustavo Mantuan
    Målgivende: Daniil Krugovoy
    Mål! Gustavo Mantuan gir FK Zenit St Petersburg ledelsen 0-1 i Rostoshi. Daniil Krugovoy sto for den målgivende pasningen.
    2'
    Mål for FC Orenburg!
    FC Orenburg 1 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Dmitry Vorobyev
    Målgivende: Brian Mansilla
    Mål! FC Orenburgutligner til 1-1 etter en heading av Dmitry Vorobyev. Det er en fin assist fra Brian Mansilla.
    7'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mario Fernandes (FK Zenit St Petersburg) vrir seg av smerte i gresset.
    8'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Mario Fernandes
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) tar ut Mario Fernandes som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Aleksey Sutormin.
    9'
    Ivan Sergeev ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    10'
    Ivan Sergeev ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rostoshi.
    11'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    Daniil Krugovoy
    Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Gazovik Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Gult kort til FC Orenburg
    Renato Gojkovic
    Renato Gojkovic (FC Orenburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    14'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et frispark
    I Rostoshi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    15'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    18'
    Gustavo Mantuan
    Målsjanse på Gazovik Stadium! Gustavo Mantuan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Gazovik Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    22'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et hjørnespark
    Claudinho
    Sergei Ivanov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Claudinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Aleksey Sutormin
    Aleksey Sutormin (FK Zenit St Petersburg) header ballen mot mål, men FC Orenburg klarerer.
    24'
    24'
    FC Orenburg får tildelt et hjørnespark
    Ivan Basic
    Ivan Basic (FC Orenburg) slår en corner fra venstre side på Gazovik Stadium.
    25'
    FC Orenburg 2 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Matias Damian Perez
    Målgivende: Dmitry Vorobyev
    FC Orenburg leder 2-1 etter en scoring av Matias Damian Perez. Dmitry Vorobyev var nest sist på ballen.
    25'
    Douglas Santos
    I Rostoshi slår Douglas Santos en corner fra høyre.
    28'
    Wilmar Barrios
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Wilmar Barrios går utenfor.
    28'
    Wendel
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Wendel er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    29'
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Gazovik Stadium.
    29'
    Skudd utenfor mål, FC Orenburg
    Lucas Gabriel Vera
    Lucas Gabriel Vera (FC Orenburg) kommer seg fri på Gazovik Stadium, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Claudinho
    Sergei Ivanov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Claudinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    FK Zenit St Petersburg angriper i Rostoshi. Gustavo Mantuan fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    FC Orenburg blir avblåst for offside
    Dmitry Vorobyev
    Offside! Dmitry Vorobyev (FC Orenburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    32'
    Claudinho
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Claudinho avslutter utenfor.
    35'
    FC Orenburg 3 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Brian Mansilla
    Målgivende: Yuri Kovalev
    Mål! Brian Mansilla øker FC Orenburgs ledelse til 3-1 på Gazovik Stadium. Flott spill fra Yuri Kovalev før målet.
    36'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FC Orenburg.
    37'
    38'
    38'
    Claudinho
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i Rostoshi. Claudinho avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    41'
    42'
    Strahinja Erakovic
    FK Zenit St Petersburg angriper. Strahinja Erakovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    43'
    Frispark til FC Orenburg på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    44'
    Lucas Gabriel Vera (FC Orenburg) header utenfor.
    45'
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Aleksey Sutormin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Gazovik Stadium.
    45'+2
    Claudinho
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Gazovik Stadium.
    45'+3
    Inn: Wilson Isidor
    Ut: Aleksey Sutormin
    Aleksey Sutormin (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Wilson Isidor.
    46'
    Inn: Rodrigao Prado
    Ut: Daniil Krugovoy
    Sergey Bogdanovich Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rodrigao Prado erstatter Daniil Krugovoy.
    46'
    Wilson Isidor
    FK Zenit St Petersburg angriper i Rostoshi. Wilson Isidor avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    47'
    FC Orenburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    I Rostoshi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Maksim Sidorov
    Maksim Sidorov (FC Orenburg) får et gult kort av dommer Sergei Ivanov.
    49'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    50'
    50'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FC Orenburg på egen banehalvdel.
    53'
    Arsen Adamov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Arsen Adamov er tilbake på banen igjen.
    55'
    56'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rostoshi fordi Claudinho får behandling for en skade på banen.
    57'
    Claudinho er tilbake i kampen igjen.
    57'
    Rodrigao Prado
    Rodrigao Prado (FK Zenit St Petersburg) prøver å heade ballen i mål på Gazovik Stadium, men mislykkes.
    58'
    58'
    59'
    FK Zenit St Petersburg blir avblåst for offside
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    61'
    62'
    Claudinho
    Sjanse i Rostoshi! Claudinho (FK Zenit St Petersburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Wilson Isidor (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Gazovik Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    Spillerbytte - FC Orenburg
    Inn: Stepan Oganesyan
    Ut: Yuri Kovalev
    Bytte for FC Orenburg. Stepan Oganesyan kommer inn for Yuri Kovalev på Gazovik Stadium.
    65'
    Claudinho
    I Rostoshi slår Claudinho en corner fra venstre.
    67'
    67'
    69'
    Sergei Ivanov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Douglas Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    70'
    71'
    Frispark FC Orenburg.
    72'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Dommer Sergei Ivanov gir Wilson Isidor (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.
    72'
    FC Orenburg angriper i Rostoshi, men blir avblåst for offside.
    73'
    Brian Mansilla
    Brian Mansilla (FC Orenburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Dommer Sergei Ivanov venter med å sette i gang spillet fordi Dmitry Vorobyev ligger nede.
    74'
    Wilson Isidor (FK Zenit St Petersburg) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    75'
    75'
    FC Orenburg slipper å klare seg uten Dmitry Vorobyev som kommer tilbake på banen i Rostoshi.
    75'
    Ivan Sergeev
    Ivan Sergeev (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Spillet på Gazovik Stadium er stoppet midlertidig fordi Dmitry Vorobyev ligger nede.
    77'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Claudinho
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens fjerde bytte i Rostoshi, når han tar ut Claudinho og setter inn Aleksandr Yerokhin.
    78'
    Dmitry Vorobyev kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gazovik Stadium.
    79'
    FK Zenit St Petersburg angriper i Rostoshi. Ivan Sergeev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Målsjanse! Lucas Gabriel Vera (FC Orenburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Justin Cuero
    Ut: Dmitry Vorobyev
    FC Orenburg bytter ut Dmitry Vorobyev som ikke ser ut til å kunne fortsette. David Deogracia blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Justin Cuero.
    81'
    81'
    Justin Cuero
    Justin Cuero (FC Orenburg) pådrar seg et gult kort.
    81'
    82'
    Offside! Wilson Isidor blir vinket av og FK Zenit St Petersburg må dermed bygge opp et nytt angrep.