Offside! Dmitry Vorobyev (Lokomotiv Moscow) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    I Rostoshi slår Aleksandr Kovalenko en corner fra høyre.
    Saeid Saharkhizan header i stolpen! Veldig nære på for FC Orenburg.
    6'
    Lokomotiv Moscow får tildelt et hjørnespark
    Aleksey Batrakov
    Aleksey Batrakov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på Gazovik Stadium.
    7'
    Aleksey Batrakov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på Gazovik Stadium.
    8'
    Egor Egorov tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Aleksey Batrakov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    FC Orenburg får tildelt et frispark
    Ilya Samoshnikov
    FC Orenburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Skudd på mål, Lokomotiv Moscow
    Nayair Tiknizyan
    Lokomotiv Moscow angriper i Rostoshi. Nayair Tiknizyan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Målsjanse! Saeid Saharkhizan (FC Orenburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    FC Orenburg 0 - 1 Lokomotiv Moscow
    Mål: Aleksey Batrakov
    Målgivende: Artyom Karpukas
    Aleksey Batrakov dundrer ballen i mål og Lokomotiv Moscow tar ledelsen 0-1 på Gazovik Stadium. Det er en fin assist fra Artyom Karpukas.
    16'
    Maksim Sidorov
    FC Orenburg avanserer forover i Rostoshi. Maksim Sidorov avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    I Rostoshi slår Aleksandr Kovalenko en corner fra venstre.
    20'
    I Rostoshi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Lokomotiv Moscow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Orenburg.
    23'
    Egor Pogostnov
    Frispark til FC Orenburg på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    25'
    Lokomotiv Moscow får tildelt et frispark
    Stepan Oganesyan
    Egor Egorov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    26'
    Maksim Nenahov
    Frispark FC Orenburg.
    26'
    Gult kort til FC Orenburg
    Danila Prokhin
    Dommer Egor Egorov gir Danila Prokhin (FC Orenburg) et gult kort.
    30'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    30'
    Aleksey Batrakov ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Skudd utenfor mål, Lokomotiv Moscow
    Sjanse! Lokomotiv Moscow avanserer forover, men Dmitry Vorobyev avslutter utenfor.
    32'
    Aleksey Batrakov er tilbake på banen igjen.
    33'
    Aleksandr Kovalenko (FC Orenburg) løfter inn en corner fra høyre på Gazovik Stadium.
    34'
    34'
    Mål for FC Orenburg!
    FC Orenburg 1 - 1 Lokomotiv Moscow
    Mål: Saeid Saharkhizan
    Mål! Saeid Saharkhizan utligner til 1-1.
    36'
    Mohammad Ghorbani
    Egor Egorov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    38'
    FC Orenburg 1 - 2 Lokomotiv Moscow
    Målgivende: Dmitry Vorobyev
    Mål! Aleksey Batrakov gir Lokomotiv Moscow ledelsen 1-2 i Rostoshi. Dmitry Vorobyev var nest sist på ballen.
    39'
    Brian Mansilla
    Brian Mansilla (FC Orenburg) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    41'
    Artyom Karpukas
    42'
    43'
    Lokomotiv Moscow angriper, men avslutningen til Dmitry Vorobyev går utenfor.
    45'
    Matias Damian Perez
    I Rostoshi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    45'+3
    Egor Pogostnov (Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på Gazovik Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+4
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Vadim Rakov
    Ut: Nayair Tiknizyan
    Mikhail Galaktionov (Lokomotiv Moscow) gjør sitt første bytte for dagen. Vadim Rakov erstatter Nayair Tiknizyan.
    46'
    Egor Egorov signaliserer et frispark til FC Orenburg.
    46'
    Skudd på mål, FC Orenburg
    46'
    FC Orenburg, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    51'
    I Rostoshi slår Brian Mansilla en corner fra høyre.
    53'
    Matias Damian Perez (FC Orenburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Vadim Rakov
    Sjanse! Lokomotiv Moscow avanserer forover, men Vadim Rakov avslutter utenfor.
    54'
    FC Orenburg angriper i Rostoshi. Brian Mansilla fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Vadim Rakov
    Frispark for FC Orenburg på egen banehalvdel.
    57'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Vadim Rakov
    Dommeren gir Vadim Rakov (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    57'
    Spillet på Gazovik Stadium er stoppet midlertidig fordi Maksim Nenahov ligger nede.
    59'
    Maksim Sidorov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Saeid Saharkhizan (FC Orenburg) kommer seg fri på Gazovik Stadium, men avslutningen går utenfor.
    61'
    FC Orenburg 2 - 2 Lokomotiv Moscow
    Saeid Saharkhizan scorer og utligningen er et faktum på Gazovik Stadium. 2-2.
    61'
    Spillerbytte - FC Orenburg
    Inn: Jordhy Thompson
    Ut: Stepan Oganesyan
    FC Orenburg gjør sitt første bytte. Stepan Oganesyan erstattes av Jordhy Thompson.
    63'
    Maksim Sidorov er på beina igjen og fortsetter kampen på Gazovik Stadium.
    64'
    Maksim Nenahov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    64'
    VAR sjekker om det er straffe til Lokomotiv Moscow
    64'
    Dommeren dømmer straffe til Lokomotiv Moscow
    66'
    Straffe til Lokomotiv Moscow
    66'
    Lokomotiv Moscow fikk tildelt et straffespark som Dmitry Vorobyev mislyktes med å sette i mål!
    67'
    Inn: Sergey Pinyaev
    Ut: Artyom Karpukas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Sergey Pinyaev, mens Artyom Karpukas tar plass på benken.
    69'
    Inn: Vladislav Sarvelyi
    Ut: Maksim Nenahov
    Maksim Nenahov (Lokomotiv Moscow) erstattes av Vladislav Sarvelyi.
    69'
    Aleksandr Kovalenko ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    71'
    FC Orenburg slipper å klare seg uten Aleksandr Kovalenko som kommer tilbake på banen igjen.
    71'
    Aleksey Batrakov (Lokomotiv Moscow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    73'
    Inn: Iaroslav Mikhailov
    Ut: Aleksandr Kovalenko
    FC Orenburg bytter ut Aleksandr Kovalenko som ikke ser ut til å kunne fortsette. David Deogracia blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Iaroslav Mikhailov.
    73'
    73'
    Frispark i en god posisjon for Lokomotiv Moscow!
    75'
    Målsjanse! Dmitry Vorobyev (Lokomotiv Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Andrey Malykh
    78'
    Inn: Timur Suleimanov
    Ut: Dmitry Vorobyev
    Lokomotiv Moscow bytter ut Dmitry Vorobyev med Timur Suleimanov.
    78'
    Danila Prokhin (FC Orenburg) kommer til en målsjanse på Gazovik Stadium, men klarer ikke å score.
    79'
    Jordhy Thompson
    Egor Egorov tildeler FC Orenburg en corner. Jordhy Thompson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    FC Orenburg angriper. Danila Prokhin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    82'
    Aleksey Batrakov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på Gazovik Stadium.
    84'
    FC Orenburg 2 - 3 Lokomotiv Moscow
    Mål: Gerzino Nyamsi
    Mål! Lokomotiv Moscow tar ledelsen 2-3 ved Gerzino Nyamsi.
    85'
    FC Orenburg blir avblåst for offside
    Offside! Brian Mansilla blir vinket av og FC Orenburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    86'
    Inn: Feyttullah Gurluk
    Ut: Danila Prokhin
    Bytte for FC Orenburg. Feyttullah Gurluk kommer inn for Danila Prokhin på Gazovik Stadium.
    87'
    Vladislav Sarvelyi
    Vladislav Sarvelyi (Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på Gazovik Stadium, men klarer ikke å score.
    87'
    Dmitri Barinov
    88'
    Timur Suleimanov
    89'
    FC Orenburg avanserer forover i Rostoshi. Matias Damian Perez avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Vladislav Sarvelyi (Lokomotiv Moscow) vrir seg av smerte i gresset.
    90'
    Vadim Rakov
    Målsjanse på Gazovik Stadium! Vadim Rakov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Sergey Pinyaev
    Lokomotiv Moscow angriper i Rostoshi. Sergey Pinyaev fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    FC Orenburg angriper, men avslutningen til Maksim Sidorov går utenfor.
    90'+3
    Lokomotiv Moscow slipper å klare seg uten Vladislav Sarvelyi som kommer tilbake på banen i Rostoshi.
    90'+3
    90'+4
    Brian Mansilla (FC Orenburg) løfter inn en corner fra venstre på Gazovik Stadium.
    90'+5
    FC Orenburg 2 - 4 Lokomotiv Moscow
    Mål: Vladislav Sarvelyi
    Målgivende: Vadim Rakov
    Mål! Vladislav Sarvelyi øker ledelsen til 2-4. Flott spill fra Vadim Rakov før målet.