Frispark for FC Pacos Ferreira på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark FC Pacos Ferreira.
    11'
    Pedrinho
    FC Pacos Ferreira avanserer forover i Pacos de Ferreira. Pedrinho avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Tiago
    Målsjanse! Helder Guedes (Rio Ave FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Xavier (FC Pacos Ferreira) slår en corner fra høyre side på Estadio Capital do Movel.
    14'
    Rio Ave FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    I Pacos de Ferreira slår Joao Novais en corner fra venstre.
    20'
    Joao Pinheiro tildeler Rio Ave FC en corner. Joao Novais sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    FC Pacos Ferreira, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Tarantini
    Rio Ave FC fosser forover og Tarantini fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    Joao Novais (Rio Ave FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Capital do Movel.
    21'
    Joao Novais (Rio Ave FC) slår en corner fra venstre side på Estadio Capital do Movel.
    21'
    FC Pacos Ferreira tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Joao Pinheiro signaliserer et frispark til FC Pacos Ferreira.
    23'
    Ricardo
    Ricardo (FC Pacos Ferreira) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    I Pacos de Ferreira har et frispark blitt tildelt Rio Ave FCet.
    27'
    28'
    Frispark til Rio Ave FC på halvdelen til FC Pacos Ferreira.
    29'
    34'
    I Pacos de Ferreira slår Yuri Ribeiro en corner fra høyre.
    36'
    Luiz Phellype
    FC Pacos Ferreira angriper i Pacos de Ferreira. Luiz Phellype avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Xavier (FC Pacos Ferreira) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Capital do Movel.
    37'
    Frispark for Rio Ave FC på egen banehalvdel.
    38'
    Awer Mabil
    Målsjanse på Estadio Capital do Movel! Awer Mabil fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    39'
    41'
    Offside! Helder Guedes (Rio Ave FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    41'
    42'
    42'
    Spillet på Estadio Capital do Movel er stoppet midlertidig fordi Joao Novais ligger nede.
    44'
    45'+1
    Joao Pinheiro tildeler Rio Ave FC en corner. Yuri Ribeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Tarantini
    Tarantini (Rio Ave FC) kommer til en målsjanse på Estadio Capital do Movel, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    47'
    50'
    52'
    Offside! Luiz Phellype (FC Pacos Ferreira) er alene igjennom, men dommer Joao Pinheiro ser at linjemannen er oppe med flagget.
    53'
    I Pacos de Ferreira har et frispark blitt tildelt FC Pacos Ferreiraet.
    55'
    Joao Pinheiro signaliserer et frispark til Rio Ave FC.
    56'
    57'
    57'
    58'
    Frispark til FC Pacos Ferreira på halvdelen til Rio Ave FC.
    58'
    59'
    59'
    Awer Mabil
    FC Pacos Ferreira angriper i Pacos de Ferreira. Awer Mabil fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Oscar David Barreto Perez
    Ut: Pedro Moreira
    Rio Ave FC bytter ut Pedro Moreira med Oscar Barreto. Dette er det første byttet som Miguel Cardoso gjør i dagens kamp.
    64'
    65'
    68'
    Diego Lopes
    Diego Lopes (Rio Ave FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Rafael Assis
    Rafael Assis (FC Pacos Ferreira) kommer til en målsjanse på Estadio Capital do Movel, men klarer ikke å score.
    70'
    Rio Ave FCs Diego Lopes blåses av for offside på Estadio Capital do Movel.
    71'
    72'
    Pedrinho (FC Pacos Ferreira) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Capital do Movel.
    74'
    Filipe Ferreira
    Sjanse i Pacos de Ferreira! Filipe Ferreira (FC Pacos Ferreira) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Joao Pinheiro tildeler FC Pacos Ferreira en corner. Pedrinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Luiz Phellype (FC Pacos Ferreira) header mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    FC Pacos Ferreira må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Rio Ave FC.
    76'
    77'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Lionn
    Dommeren gir Lionn (Rio Ave FC) et gult kort.
    77'
    78'
    79'
    Spillerbytte - FC Pacos Ferreira
    Inn: Bruno Moreira
    Ut: Vasco Rocha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Pacos Ferreira. Inn kommer Bruno Moreira, mens Vasco Rocha tar plass på benken.
    79'
    Inn: Nadjack
    Ut: Lionn
    Rio Ave FC bytter ut Lionn som ikke ser ut til å kunne fortsette. Miguel Cardoso blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Eliseu Cassama.
    79'
    81'
    Inn: Leandrinho
    Ut: Diego Lopes
    Miguel Cardoso (Rio Ave FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Leandrinho erstatter Diego Lopes.
    81'
    Xavier (FC Pacos Ferreira) slår en corner fra venstre side på Estadio Capital do Movel.
    83'
    Joao Gois
    Joao Gois (FC Pacos Ferreira) kommer seg fri på Estadio Capital do Movel, men avslutningen går utenfor.
    83'
    85'
    Joao Gois
    Joao Gois (FC Pacos Ferreira) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Tiago
    Dommer Joao Pinheiro gir Helder Guedes (Rio Ave FC) et gult kort.
    85'
    Yuri Ribeiro vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    87'
    88'
    Joao Novais
    Joao Novais (Rio Ave FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Capital do Movel.
    88'
    89'
    Frispark Rio Ave FC.
    90'
    Bruno Moreira
    Bruno Moreira (FC Pacos Ferreira) kommer seg fri på Estadio Capital do Movel, men avslutningen går utenfor.
    90'+1
    I Pacos de Ferreira slår Awer Mabil en corner fra høyre.
    90'+2
    Ricardo
    Ricardo (FC Pacos Ferreira) prøver å heade ballen i mål på Estadio Capital do Movel, men mislykkes.
    90'+3
    90'+3
    Joao Pinheiro tildeler FC Pacos Ferreira en corner. Awer Mabil sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.