2-2
    Manuel Mota signaliserer et frispark til FC Porto.
    1'
    Alberth Elis
    Målsjanse på Estadio do Dragao! Alberth Elis fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    3'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Moussa Marega
    FC Porto angriper på Estadio do Dragao, men Moussa Marega header utenfor.
    7'
    Gustavo Sauer (Boavista FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    8'
    Mål for Boavista!
    FC Porto 0 - 1 Boavista
    Mål: Jackson Porozo
    Målgivende: Gustavo Sauer
    Jackson Porozo header ballen i mål og Boavista FC leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Gustavo Sauer.
    8'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Boavista FC.
    11'
    Frispark FC Porto.
    14'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    16'
    Gult kort til Boavista
    Paulinho
    Paulinho (Boavista FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    Det blir farlig! Frispark for FC Porto er nær straffområde.
    19'
    Sergio Oliveira
    Sjanse i Porto! Sergio Oliveira (FC Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Sergio Oliveira (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    21'
    I Porto slår Sergio Oliveira en corner fra høyre.
    21'
    23'
    Offside! Jesus Corona blir vinket av og FC Porto må dermed bygge opp et nytt angrep.
    24'
    Manuel Mota signaliserer et frispark til Boavista FC på egen banehalvdel.
    25'
    Boavista FC fosser fremover, men Alberth Elis går rett i offsidefella.
    26'
    Manuel Mota tildeler FC Porto en corner. Sergio Oliveira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Gult kort til FC Porto
    Joao Mario
    Joao Mario (FC Porto) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Boavista FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Boavista FC angriper i Porto. Alberth Elis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    34'
    36'
    Alberth Elis vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Alberth Elis er på beina igjen og fortsetter kampen.
    43'
    43'
    FC Porto 0 - 2 Boavista
    Mål: Alberth Elis
    Målgivende: Ricardo Mangas
    Mål! Boavista FC øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Alberth Elis på Estadio do Dragao. Ricardo Mangas sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Zaidu Sanusi
    Ut: Diogo Leite
    FC Porto bytter ut Diogo Leite med Zaidu Sanusi.
    46'
    Inn: Otavio
    Ut: Joao Mario
    FC Porto gjør sitt andre bytte. Joao Mario erstattes av Otavio.
    46'
    Inn: Marko Grujic
    Ut: Fabio Vieira
    Sergio Conceicao gjør dagens tredje bytte i Porto, når han tar ut Fabio Vieira og setter inn Marko Grujic.
    46'
    47'
    Frispark Boavista FC.
    48'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    49'
    51'
    Manuel Mota tildeler FC Porto en corner. Sergio Oliveira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Mål for FC Porto!
    FC Porto 1 - 2 Boavista
    Mål: Mehdi Taremi
    Mål! FC Porto reduserer til 1-2 ved Mehdi Taremi.
    54'
    56'
    57'
    Spillerbytte - Boavista
    Inn: Show
    Ut: Gustavo Sauer
    Gustavo Sauer (Boavista FC) erstattes av Show.
    58'
    Manuel Mota signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    59'
    59'
    60'
    Zaidu Sanusi
    Zaidu Sanusi (FC Porto) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Dommer Manuel Mota venter med å sette i gang spillet fordi Adil Rami ligger nede.
    61'
    Inn: Jesus Gomez
    Ut: Adil Rami
    Jesus Gomez (Boavista FC) erstatter Adil Rami som muligens er skadet.
    62'
    Frispark for Boavista FC på egen banehalvdel.
    63'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Manuel Mota signaliserer et frispark til Boavista FC.
    65'
    65'
    66'
    I Porto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    69'
    Inn: Evanilson
    Ut: Moussa Marega
    Bytte for FC Porto. Evanilson kommer inn for Moussa Marega på Estadio do Dragao.
    71'
    73'
    74'
    Angel Gomes (Boavista FC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    75'
    77'
    Inn: Chico Conceicao
    Ut: Wilson Manafa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Porto. Inn kommer Chico Conceicao, mens Wilson Manafa tar plass på benken.
    77'
    Frispark til Boavista FC på halvdelen til FC Porto.
    77'
    Målsjanse til FC Porto! Sergio Oliveira treffer mål, men keeper redder.
    78'
    Boavista, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    78'
    Frisparket tildelt FC Porto er farlig nær Boavista FCs målområde.
    78'
    80'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Porto får straffe av Manuel Mota på Estadio do Dragao.
    81'
    FC Porto scorer på straffe!
    FC Porto 2 - 2 Boavista
    Mål: Sergio Oliveira
    Mål! hjemmelaget utligner til 2-2 takket være et straffespark av Sergio Oliveira.