Frispark til Boavista Porto på halvdelen til FC Porto.
    1'
    Bruno Lourenco (Boavista Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    2'
    Boavista Porto må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Porto.
    5'
    Boavista Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    I Porto slår Alan Varela en corner fra venstre.
    12'
    Chico Conceicao (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    12'
    En av FC Portos spillere blir avblåst for offside.
    12'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Boavista Porto på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Boavista Porto på egen banehalvdel.
    18'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Boavista Porto.
    20'
    Salvador Agra
    Salvador Agra (Boavista Porto) kommer seg fri på Estadio do Dragao, men avslutningen går utenfor.
    21'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Boavista
    Sebastian Perez
    Sebastian Perez (Boavista Porto) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pepe (FC Porto) vrir seg av smerte i gresset.
    24'
    Pepe er tilbake i kampen igjen.
    26'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias tildeler FC Porto en corner. Chico Conceicao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    35'
    Frispark Boavista Porto.
    37'
    I Porto slår Salvador Agra en corner fra venstre.
    39'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    39'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Pedro Malheiro
    Pedro Malheiro (Boavista Porto) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Porto fordi Pedro Malheiro får behandling for en skade på banen.
    41'
    Sjanse i Porto! Salvador Agra (Boavista Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Pedro Malheiro er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    Pepe
    Kjempesjanse! Pepe (FC Porto) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    43'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til FC Porto.
    44'
    Bruno Lourenco
    Bruno Lourenco fra Boavista Porto har fått et gult kort i pausen.
    45'
    Wenderson Galeno
    FC Porto angriper, men avslutningen til Wenderson Galeno går utenfor.
    45'
    I Porto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Gult kort til FC Porto
    Otavio
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias viser Otavio (FC Porto) det gule kortet.
    45'+1
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    45'+3
    Boavista Porto angriper i Porto, men blir avblåst for offside.
    47'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Boavista Porto.
    49'
    Salvador Agra (Boavista Porto) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    51'
    52'
    55'
    Frispark FC Porto.
    56'
    Luis Santos
    Dommeren gir Luis Santos (Boavista Porto) et gult kort.
    56'
    Wenderson Galeno (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Dragao.
    58'
    58'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Mehdi Taremi
    Ut: Martim Fernandes
    FC Porto gjør sitt første bytte. Martim Fernandes erstattes av Mehdi Taremi.
    59'
    Mål for Boavista!
    FC Porto 0 - 1 Boavista
    Mål: Bruno Lourenco
    Målgivende: Pedro Malheiro
    Bruno Lourenco setter ballen i nettet og Boavista Porto leder nå 0-1. Flott spill fra Pedro Malheiro før målet.
    60'
    FC Porto avanserer forover i Porto. Wenderson Galeno avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Andre gule kort til Boavista
    Utvisning! Pedro Malheiro (Boavista Porto) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    64'
    Hjørnespark til FC Porto
    65'
    Inn: Danny Namaso Loader
    Ut: Wendell
    Sergio Conceicao (FC Porto) gjør sitt andre bytte for dagen. Danny Namaso Loader erstatter Wendell.
    66'
    En av FC Portos spillere blir avblåst for offside på Estadio do Dragao.
    67'
    69'
    Salvador Agra ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    71'
    Alan Varela
    Sjanse! FC Porto avanserer forover, men Alan Varela avslutter utenfor.
    71'
    Boavista Porto fosser fremover, men Artur Manuel Ribeiro Soares Dias blåser for offside på Estadio do Dragao.
    73'
    Boavista Porto slipper å klare seg uten Salvador Agra som kommer tilbake på banen igjen.
    73'
    Det blir farlig! Frispark for FC Porto er nær straffområde.
    74'
    Reisinho
    Reisinho (Boavista Porto) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    76'
    Ze Pedro
    Ze Pedro (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Spillerbytte - Boavista
    Inn: Filipe Ferreira
    Ut: Salvador Agra
    Boavista Porto bytter ut Salvador Agra som ikke ser ut til å kunne fortsette. Antonio Jorge Rocha Simao blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Filipe Ferreira.
    77'
    Inn: Masaki Watai
    Ut: Joel Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boavista Porto. Inn kommer Masaki Watai, mens Joel Silva tar plass på benken.
    77'
    Joao Goncalves
    Joao Goncalves (Boavista Porto) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    79'
    80'
    Alan Varela
    Alan Varela (FC Porto) pådrar seg et gult kort.
    80'
    I Porto slår Chico Conceicao en corner fra høyre.
    81'
    Mål for FC Porto!
    FC Porto 1 - 1 Boavista
    Mål: Ze Pedro
    Målgivende: Otavio
    Ze Pedro (FC Porto) utligner med en heading på Estadio do Dragao. Stillingen er nå 1-1. Otavio var nest sist på ballen.
    81'
    Ze Pedro
    Målsjanse! Ze Pedro (FC Porto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Inn: Romario Baro
    Ut: Nicolas Gonzalez
    FC Porto bytter ut Nicolas Gonzalez med Romario Baro.
    83'
    Sebastian Perez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    Inn: Ibrahima
    Ut: Sebastian Perez
    Ibrahima (Boavista Porto) erstatter Sebastian Perez som muligens er skadet.
    86'
    Inn: Gaius Makouta
    Ut: Ilija Vukotic
    Ilija Vukotic (Boavista Porto) erstattes av Gaius Makouta.
    86'
    86'
    Skudd på mål, FC Porto
    89'
    Boavista, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    89'
    89'
    89'
    89'
    90'
    90'+1
    Inn: Robert Bozenik
    Ut: Reisinho
    Reisinho (Boavista Porto) erstattes av Robert Bozenik.
    90'+3
    En av Boavista Portos spillere går i offside.
    90'+4
    Mehdi Taremi
    FC Porto angriper i Porto. Mehdi Taremi fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+5
    Gaius Makouta
    Gaius Makouta (Boavista Porto) får et gult kort av dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias.
    90'+6
    I Porto slår Wenderson Galeno en corner fra venstre.
    90'+7
    Danny Namaso Loader
    Danny Namaso Loader (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men klarer ikke å score.
    90'+7
    FC Porto 2 - 1 Boavista
    Mål: Mehdi Taremi
    Målgivende: Chico Conceicao
    Mål! Mehdi Taremi header ballen i mål og gir FC Porto ledelsen 2-1 på Estadio do Dragao. Det er en fin assist fra Chico Conceicao.