FC Salzburg avanserer forover og Maximilian Wober kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    Harald Lechner signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    5'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Offside! Keito Nakamura blir vinket av og LASK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    7'
    Marin Ljubicic
    LASK angriper. Marin Ljubicic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    13'
    Thomas Goiginger
    Sjanse til LASK! Thomas Goiginger er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Hjørnespark til LASK
    17'
    18'
    Nicolas Seiwald
    Målsjanse til FC Salzburg! Nicolas Seiwald treffer mål, men keeper redder.
    19'
    19'
    20'
    22'
    23'
    Keito Nakamura (LASK) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    24'
    26'
    Gult kort til FC Salzburg
    Amar Dedic
    Dommeren gir Amar Dedic (FC Salzburg) et gult kort.
    30'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    31'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    31'
    31'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    35'
    Noah Okafor
    FC Salzburg avanserer forover i Salzburg. Noah Okafor avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Noah Okafor
    I Salzburg header Noah Okafor (FC Salzburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    38'
    40'
    40'
    44'
    44'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    45'+1
    Noah Okafor
    Sjanse til FC Salzburg! Noah Okafor er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    56'
    56'
    61'
    Noah Okafor
    Målsjanse! Noah Okafor (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Luka Sucic
    Ut: Lucas Gourna-Douath
    FC Salzburg gjør sitt første bytte. Lucas Gourna-Douath erstattes av Luka Sucic.
    62'
    Inn: Andreas Ulmer
    Ut: Maximilian Wober
    Bytte for FC Salzburg. Andreas Ulmer kommer inn for Maximilian Wober på Red Bull Arena.
    62'
    Inn: Sekou Koita
    Ut: Noah Okafor
    Noah Okafor (FC Salzburg) erstattes av Sekou Koita.
    62'
    Det blir farlig! Frispark for LASK er nær straffområde.
    62'
    Peter Michorl
    LASK angriper på Red Bull Arena og Peter Michorl får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    64'
    FC Salzburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Florian Flecker
    Ut: Thomas Goiginger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LASK. Inn kommer Florian Flecker, mens Thomas Goiginger tar plass på benken.
    67'
    Harald Lechner tildeler LASK en corner. Peter Michorl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    71'
    Dommer Harald Lechner ser at linjemannen løfter flagget, og FC Salzburgs Sekou Koita blåses av for offside.
    73'
    Inn: Robert Zulj
    Ut: Sascha Horvath
    LASK bytter ut Sascha Horvath med Robert Zulj.
    73'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Roko Simic
    Ut: Benjamin Sesko
    FC Salzburg gjør sitt fjerde bytte. Benjamin Sesko erstattes av Roko Simic.
    75'
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Nicolas Capaldo
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) erstattes av Chukwubuike Adamu.
    75'
    76'
    Filip Stojkovic (LASK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    77'
    Filip Stojkovic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Salzburg.
    77'
    FC Salzburg angriper i Salzburg, men blir avblåst for offside.
    77'
    Mål for LASK!
    FC Salzburg 0 - 1 LASK
    Mål: Marin Ljubicic
    Målgivende: Peter Michorl
    I Salzburg tar LASK ledelsen 0-1 etter et mål av Marin Ljubicic. Peter Michorl sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Luka Sucic
    Luka Sucic (FC Salzburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    81'
    Peter Michorl (LASK) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    84'
    84'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    86'
    Inn: Akos Kecskes
    Ut: Keito Nakamura
    Dietmar Kuhbauer gjør dagens tredje bytte i Salzburg, når han tar ut Keito Nakamura og setter inn Akos Kecskes.
    87'
    Inn: Marvin Potzmann
    Ut: Branko Jovicic
    LASK bytter ut Branko Jovicic med Marvin Potzmann.
    87'
    89'
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Roko Simic
    Roko Simic (FC Salzburg) prøver å heade ballen i mål på Red Bull Arena, men mislykkes.
    90'+4
    90'+4
    Sekou Koita
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Sekou Koita går utenfor.
    90'+5
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 1 LASK
    Mål: Oumar Solet
    Målgivende: Strahinja Pavlovic
    Utligning! Oumar Solet setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Strahinja Pavlovic.