Markus Hameter tildeler FC Salzburg en corner. Andreas Ulmer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Frispark FC Salzburg.
    5'
    Nicolas Capaldo
    Sjanse i Salzburg! Nicolas Capaldo (FC Salzburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Moses Usor
    LASK angriper, men avslutningen til Moses Usor går utenfor.
    9'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    9'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    12'
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    Moses Usor
    Moses Usor (LASK) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    14'
    LASK angriper, men blir avblåst for offside.
    15'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Salzburg fordi Lucas Gourna-Douath får behandling for en skade på banen.
    17'
    I Salzburg slår Keito Nakamura en corner fra venstre.
    18'
    Peter Michorl (LASK) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    19'
    FC Salzburg slipper å klare seg uten Lucas Gourna-Douath som kommer tilbake på banen igjen.
    19'
    En av LASKs spillere går i offside.
    19'
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    22'
    23'
    LASK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Hjørnespark til FC Salzburg
    33'
    Sekou Koita
    Sekou Koita (FC Salzburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Frispark til LASK på halvdelen til FC Salzburg.
    35'
    Frispark i en god posisjon for LASK!
    37'
    Peter Michorl
    LASK avanserer forover i Salzburg. Peter Michorl avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    En av LASKs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    FC Salzburg fosser forover og Nicolas Capaldo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Bernardo
    Ut: Andreas Ulmer
    FC Salzburg bytter ut Andreas Ulmer med Bernardo. Dette er det første byttet som Matthias Jaissle gjør i dagens kamp.
    46'
    Peter Michorl (LASK) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    46'
    Peter Michorl (LASK) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    48'
    Markus Hameter tildeler LASK en corner. Peter Michorl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Rene Renner
    LASK angriper i Salzburg. Rene Renner fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Benjamin Sesko
    Benjamin Sesko (FC Salzburg) header ballen mot mål, men LASK klarerer.
    50'
    50'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    52'
    Keito Nakamura
    Keito Nakamura (LASK) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    58'
    58'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    FC Salzburg fosser fremover, men Markus Hameter blåser for offside på Red Bull Arena.
    60'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til LASK.
    61'
    63'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Sekou Koita ligger nede.
    65'
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Benjamin Sesko
    Bytte for FC Salzburg. Noah Okafor kommer inn for Benjamin Sesko på Red Bull Arena.
    66'
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Sekou Koita
    Det virker som Sekou Koita ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Chukwubuike Adamu.
    66'
    67'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    70'
    71'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    72'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Marin Ljubicic
    Ut: Ibrahim Mustapha
    Dietmar Kuhbauer gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Ibrahim Mustapha og setter inn Marin Ljubicic.
    74'
    75'
    Gult kort til LASK
    Marin Ljubicic
    Dommer Markus Hameter viser Marin Ljubicic (LASK) det gule kortet.
    75'
    FC Salzburg angriper, men Markus Hameter blåser for offside.
    77'
    Inn: Forson Amankwah
    Ut: Lucas Gourna-Douath
    Matthias Jaissle (FC Salzburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Forson Amankwah erstatter Lucas Gourna-Douath.
    78'
    Marvin Potzmann (LASK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    78'
    80'
    Robert Zulj
    Dommer Markus Hameter gir Robert Zulj (LASK) et gult kort.
    80'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    82'
    82'
    82'
    Inn: Stefan Radulovic
    Ut: Marvin Potzmann
    LASK bytter ut Marvin Potzmann som ikke ser ut til å kunne fortsette. Dietmar Kuhbauer blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Stefan Radulovic.
    83'
    Inn: Florian Flecker
    Ut: Keito Nakamura
    LASK bytter ut Keito Nakamura med Florian Flecker. Dette er det tredje byttet som Dietmar Kuhbauer gjør i dagens kamp.
    84'
    84'
    86'
    Chukwubuike Adamu
    Chukwubuike Adamu (FC Salzburg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    86'
    86'
    87'
    Hjørnespark til LASK
    89'
    FC Salzburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LASK.
    89'
    Gult kort til FC Salzburg
    Nicolas Seiwald
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) får et gult kort av dommer Markus Hameter.
    89'
    Skudd på mål, LASK
    90'
    90'
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Chukwubuike Adamu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Dommer Markus Hameter venter med å sette i gang spillet fordi Noah Okafor ligger nede.