Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    18'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Karim Konate
    FC Salzburg angriper. Karim Konate får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra venstre.
    20'
    Sekou Koita
    Sekou Koita (FC Salzburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Frispark LASK.
    21'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    23'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    23'
    Mål for LASK!
    FC Salzburg 2 - 1 LASK
    Mål: Moses Usor
    Målgivende: Maksym Talovierov
    Mål! LASK reduserer til 2-1 ved Moses Usor. Flott spill fra Maksym Talovierov før målet.
    25'
    Frispark til LASK på halvdelen til FC Salzburg.
    28'
    Valon Berisha
    LASK fosser forover og Valon Berisha fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    29'
    Walter Altmann tildeler LASK en corner. Valon Berisha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Salzburg
    34'
    Ingen straffe til FC Salzburg
    36'
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    36'
    FC Salzburg 3 - 1 LASK
    Mål: Strahinja Pavlovic
    Målgivende: Luka Sucic
    Strahinja Pavlovic header ballen i mål og FC Salzburg øker ledelsen til 3-1. Luka Sucic sto for den målgivende pasningen.
    36'
    37'
    37'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    38'
    38'
    Målet til FC Salzburg sjekkes av VAR
    40'
    Målet til FC Salzburg blir annullert
    41'
    FC Salzburg angriper, men blir avblåst for offside.
    42'
    Gult kort til LASK
    Florian Flecker
    Dommer Walter Altmann gir Florian Flecker (LASK) et gult kort.
    45'+3
    Gult kort til FC Salzburg
    Flavius Daniliuc
    Dommeren gir Flavius Daniliuc (FC Salzburg) et gult kort.
    45'+4
    Det blir farlig! Frispark for FC Salzburg er nær straffområde.
    45'+4
    45'+4
    45'+4
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Lenny Pintor
    Ut: Filip Stojkovic
    Thomas Darazs (LASK) gjør sitt første bytte for dagen. Lenny Pintor erstatter Filip Stojkovic.
    46'
    46'
    47'
    49'
    49'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Roko Simic
    Dommer Walter Altmann viser Roko Simic (FC Salzburg) det gule kortet.
    49'
    Frispark FC Salzburg.
    51'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    52'
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra høyre.
    53'
    Målsjanse på Red Bull Arena! Karim Konate fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Oscar Gloch
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Oscar Gloch fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Walter Altmann tildeler FC Salzburg en corner. Luka Sucic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    58'
    Straffe til FC Salzburg
    59'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    FC Salzburg scorer på straffe!
    FC Salzburg 4 - 1 LASK
    Luka Sucic banker inn et straffespark på Red Bull Arena! FC Salzburg øker dermed ledelsen til 4-1.
    61'
    65'
    65'
    65'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    66'
    FC Salzburg 5 - 1 LASK
    Mål: Karim Konate
    Målgivende: Oscar Gloch
    Karim Konate setter ballen i mål og øker FC Salzburgs ledelse til 5-1 i Salzburg. Oscar Gloch var nest sist på ballen.
    66'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til LASK.
    68'
    68'
    Inn: Branko Jovicic
    Ut: Moses Usor
    Thomas Darazs gjør dagens andre bytte i Salzburg, når han tar ut Moses Usor og setter inn Branko Jovicic.
    69'
    70'
    70'
    Walter Altmann tildeler FC Salzburg en corner. Luka Sucic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    FC Salzburg 6 - 1 LASK
    Mål! FC Salzburg øker ledelsen til 6-1 etter en scoring av Sekou Koita på Red Bull Arena.
    71'
    Valon Berisha (LASK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    74'
    Inn: Lucas Copado Schrobenhauser
    Ut: Valon Berisha
    LASK bytter ut Valon Berisha som ikke ser ut til å kunne fortsette. Thomas Darazs blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Lucas Copado Schrobenhauser.
    75'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Petar Ratkov
    Ut: Mamady Diambou
    Bytte for FC Salzburg. Petar Ratkov kommer inn for Mamady Diambou på Red Bull Arena.
    76'
    Inn: Aleksa Terzic
    Ut: Daouda Guindo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Salzburg. Inn kommer Aleksa Terzic, mens Daouda Guindo tar plass på benken.
    76'
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Roko Simic
    FC Salzburg bytter ut Roko Simic med Lucas Gourna-Douath. Dette er det tredje byttet som Onur Cinel gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Nene Dorgeles
    Ut: Karim Konate
    Karim Konate (FC Salzburg) erstattes av Nene Dorgeles.
    77'
    FC Salzburg 7 - 1 LASK
    Mål: Nene Dorgeles
    I Salzburg øker FC Salzburg ledelsen til 7-1 takket være et mål av Nene Dorgeles. Det er en fin assist fra Oscar Gloch.
    78'
    79'
    81'
    81'
    Oscar Gloch
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Oscar Gloch går utenfor.
    84'
    Marin Ljubicic
    LASK avanserer forover i Salzburg. Marin Ljubicic avslutter, men treffer ikke mål.