1-0
2-0
    Dagens dommer, Markus Hameter, blåser i gang kampen.
    Luka Sucic
    FC Salzburg avanserer forover i Salzburg. Luka Sucic avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Luka Sucic
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Luka Sucic går utenfor.
    3'
    Dommer Markus Hameter venter med å sette i gang spillet fordi Kamil Piatkowski ligger nede.
    5'
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    6'
    Kamil Piatkowski er tilbake på banen igjen.
    7'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    8'
    Marco Grull
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    8'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    11'
    Markus Hameter tildeler FC Salzburg en corner. Nicolas Capaldo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    15'
    16'
    Oumar Solet (FC Salzburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    17'
    Oumar Solet er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Oumar Solet ligger nede.
    20'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Jerome Onguene
    Ut: Oumar Solet
    Matthias Jaissle (FC Salzburg) tar ut Oumar Solet som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jerome Onguene.
    21'
    FC Salzburg slipper å klare seg uten Oumar Solet som kommer tilbake på banen igjen.
    21'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    22'
    Maximilian Ullmann
    Maximilian Ullmann (SK Rapid Vienna) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Nicolas Capaldo
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Frispark FC Salzburg.
    27'
    I Salzburg slår Nicolas Capaldo en corner fra høyre.
    28'
    Rasmus Kristensen
    Målsjanse til FC Salzburg! Rasmus Kristensen treffer mål, men keeper redder.
    28'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    29'
    Markus Hameter tildeler FC Salzburg en corner. Luka Sucic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    29'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    36'
    Gult kort til FC Salzburg
    Jerome Onguene
    Dommer Markus Hameter viser Jerome Onguene (FC Salzburg) det gule kortet.
    37'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    37'
    Ercan Kara ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    37'
    Ercan Kara kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Red Bull Arena.
    38'
    38'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    40'
    42'
    Frisparket tildelt SK Rapid Vienna er farlig nær FC Salzburgs målområde.
    44'
    Hjørnespark til SK Rapid Vienna
    45'+1
    45'+2
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Emanuel Aiwu
    Dommeren gir Emanuel Aiwu (SK Rapid Vienna) et gult kort.
    45'+2
    Mohamed Camara ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+2
    Mohamed Camara er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+4
    Chukwubuike Adamu
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Chukwubuike Adamu fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Chukwubuike Adamu avslutter utenfor.
    49'
    Ercan Kara
    SK Rapid Vienna fosser forover og Ercan Kara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    54'
    SK Rapid Vienna angriper. Emanuel Aiwu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Karim Adeyemi
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Karim Adeyemi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Sjanse i Salzburg! Rasmus Kristensen (FC Salzburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Inn: Nicolas Seiwald
    Ut: Chukwubuike Adamu
    FC Salzburg gjør sitt andre bytte. Chukwubuike Adamu erstattes av Nicolas Seiwald.
    64'
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Nicolas Capaldo
    FC Salzburg bytter ut Nicolas Capaldo med Benjamin Sesko.
    64'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Koya Kitagawa
    Ut: Christoph Knasmüllner
    Christoph Knasmüllner (SK Rapid Vienna) erstattes av Koya Kitagawa.
    65'
    Hjørnespark til FC Salzburg
    65'
    66'
    Brenden Aaronson
    Målsjanse! Brendan Aaronson (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    67'
    Marco Grull
    Målsjanse på Red Bull Arena! Marco Grull fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    69'
    FC Salzburg angriper og Jerome Onguene får avsluttet. Headingen treffer ikke SK Rapid Vienna-målet.
    69'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    70'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Salzburg
    74'
    Dommeren dømmer straffe til FC Salzburg
    78'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Salzburg får straffe av Markus Hameter på Red Bull Arena.
    78'
    Kevin Wimmer
    Kevin Wimmer (SK Rapid Vienna) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    78'
    Marco Grull
    Marco Grull (SK Rapid Vienna) får et gult kort av dommer Markus Hameter.
    78'
    FC Salzburg scorer på straffe!
    FC Salzburg 1 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål: Karim Adeyemi
    Mål! FC Salzburg tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Karim Adeyemi.
    79'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    Skudd utenfor mål, SK Rapid Vienna
    81'
    82'
    85'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    85'
    SK Rapid Vienna angriper på Red Bull Arena. Kevin Wimmer header utenfor.
    86'
    Inn: Kelvin Arase
    Ut: Thorsten Schick
    Bytte for SK Rapid Vienna. Kelvin Arase kommer inn for Thorsten Schick på Red Bull Arena.
    90'
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Karim Adeyemi
    Matthias Jaissle gjør dagens fjerde bytte i Salzburg, når han tar ut Karim Adeyemi og setter inn Noah Okafor.
    90'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til FC Salzburg like utenfor SK Rapid Vienna-området.
    90'+1
    Luka Sucic
    Sjanse til FC Salzburg! Luka Sucic er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Benjamin Sesko
    Benjamin Sesko (FC Salzburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    En av FC Salzburgs spillere blir avblåst for offside.
    90'+4
    I Salzburg slår Marco Grull en corner fra høyre.
    90'+4
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 2 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål: Brenden Aaronson
    Målgivende: Noah Okafor
    Mål! Brendan Aaronson øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Noah Okafor før målet.