Frispark til FC Salzburg på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    7'
    Hjørnespark til SK Rapid Vienna
    8'
    Patrick Greil
    SK Rapid Vienna angriper i Salzburg. Patrick Greil avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    11'
    Kan SK Rapid Vienna utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    14'
    Gult kort til FC Salzburg
    Amar Dedic
    Amar Dedic (FC Salzburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    14'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Roman Kerschbaum
    Dommer Manuel Schuttengruber gir Roman Kerschbaum (SK Rapid Vienna) et gult kort.
    15'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål: Sekou Koita
    Målgivende: Nicolas Capaldo
    FC Salzburg leder 1-0 etter en scoring av Sekou Koita. Nicolas Capaldo sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Dijon Kameri
    FC Salzburg avancerar på Red Bull Arena och Dijon Kameri får en nickmöjlighet – utanför!
    22'
    Jonas Auer
    Jonas Auer skyter i stolpen! Nære på for SK Rapid Vienna.
    23'
    Målet til SK Rapid Vienna sjekkes av VAR
    24'
    VAR sjekker om det er straffe til SK Rapid Vienna
    25'
    Ingen straffe til SK Rapid Vienna
    25'
    SK Rapid Vienna angriper, men blir avblåst for offside.
    26'
    Benjamin Sesko
    Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Benjamin Sesko avslutter utenfor.
    30'
    Nicolas Seiwald
    På Red Bull Arena skyter Nicolas Seiwald (FC Salzburg) rett i tverrliggeren!
    31'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    32'
    Amar Dedic
    Amar Dedic (FC Salzburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    33'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dijon Kameri (FC Salzburg) vrir seg av smerte i gresset.
    34'
    FC Salzburg slipper å klare seg uten Dijon Kameri som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    37'
    En av FC Salzburgs spillere går i offside.
    37'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark FC Salzburg.
    39'
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Dijon Kameri fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    43'
    Målet til FC Salzburg sjekkes av VAR
    45'
    Målet til FC Salzburg blir annullert
    45'
    FC Salzburgs Benjamin Sesko blåses av for offside på Red Bull Arena.
    45'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    45'+2
    Nicolas Capaldo
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) prøver å heade ballen i mål på Red Bull Arena, men mislykkes.
    45'+2
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+4
    En av FC Salzburgs spillere blir avblåst for offside.
    46'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    49'
    Manuel Schuttengruber tildeler FC Salzburg en corner. Nicolas Seiwald sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Benjamin Sesko (FC Salzburg) vinkes av for offside i Salzburg.
    56'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    56'
    58'
    I Salzburg slår Nicolas Seiwald en corner fra høyre.
    59'
    Oscar Gloch
    Målsjanse på Red Bull Arena! Oscar Gloch fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    59'
    59'
    Dommer Manuel Schuttengruber ser at linjemannen løfter flagget, og SK Rapid Viennas Guido Burgstaller blåses av for offside.
    62'
    FC Salzburg 2 - 0 SK Rapid Vienna
    Målgivende: Dijon Kameri
    Mål! FC Salzburg øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Sekou Koita på Red Bull Arena. Flott spill fra Dijon Kameri før målet.
    62'
    65'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    66'
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Andre gule kort til FC Salzburg
    Utvisning! FC Salzburg må klare seg resten av kampen uten Nicolas Capaldo etter at han får sitt andre gule.
    67'
    Dommeren dømmer straffe til SK Rapid Vienna
    69'
    Straffe til SK Rapid Vienna
    69'
    SK Rapid Vienna scorer på straffe!
    FC Salzburg 2 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Guido Burgstaller
    Mål! SK Rapid Vienna reduserer til 2-1 etter et straffespark av Guido Burgstaller.
    70'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Forson Amankwah
    Ut: Sekou Koita
    FC Salzburg gjør sitt første bytte. Sekou Koita erstattes av Forson Amankwah.
    71'
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Dijon Kameri
    Dijon Kameri (FC Salzburg) erstattes av Lucas Gourna-Douath.
    72'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    72'
    72'
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Oscar Gloch
    Matthias Jaissle (FC Salzburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Chukwubuike Adamu erstatter Oscar Gloch.
    73'
    73'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Oliver Strunz
    Ut: Moritz Oswald
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Rapid Vienna. Inn kommer Oliver Strunz, mens Moritz Oswald tar plass på benken.
    73'
    75'
    Oliver Strunz
    Oliver Strunz (SK Rapid Vienna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    77'
    Frisparket tildelt FC Salzburg er farlig nær SK Rapid Viennas målområde.
    79'
    79'
    Chukwubuike Adamu
    Målsjanse! Chukwubuike Adamu (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    FC Salzburg fosser fremover, men Benjamin Sesko går rett i offsidefella.
    82'
    Inn: Ferdy Druijf
    Ut: Patrick Greil
    SK Rapid Vienna bytter ut Patrick Greil med Ferdy Druijf.
    82'
    Inn: Ante Bajic
    Ut: Marco Grull
    SK Rapid Vienna bytter ut Marco Grull med Ante Bajic.
    82'
    84'
    84'
    85'
    Ante Bajic
    Dommeren gir Ante Bajic (SK Rapid Vienna) et gult kort.
    85'
    87'
    Inn: Bernhard Zimmermann
    Ut: Nicolas-Gerrit Kuhn
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Rapid Vienna. Inn kommer Bernhard Zimmermann, mens Nicolas-Gerrit Kuhn tar plass på benken.