Brown (sm)58'
1-0
2-0
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    1'
    FC Sion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    5'
    I Sion slår Stjepan Kukuruzovic en corner fra venstre.
    9'
    Cameron Puertas Castro
    Cameron Puertas Castro (FC Lausanne-Sport) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport.
    11'
    Skudd utenfor mål, FC Lausanne-Sport
    12'
    Urs Schnyder tildeler FC Sion en corner. Anto Grgic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Kevin Bua
    FC Sion angriper i Sion. Kevin Bua avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    FC Lausanne-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    FC Lausanne-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til FC Sion på halvdelen til FC Lausanne-Sport.
    22'
    En av FC Sions spillere blir avblåst for offside.
    25'
    Frispark FC Lausanne-Sport.
    26'
    Gult kort til FC Sion
    Wesley
    Wesley (FC Sion) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Dommer Urs Schnyder venter med å sette i gang spillet fordi Trae Coyle ligger nede.
    27'
    Trae Coyle ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sion.
    27'
    Zeki Amdouni
    Zeki Amdouni (FC Lausanne-Sport) kommer seg fri på Tourbillon, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Skudd på mål, FC Lausanne-Sport
    30'
    FC Sion, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Anto Grgic (FC Sion) løfter inn en corner fra høyre på Tourbillon.
    31'
    Frispark for FC Sion på egen banehalvdel.
    32'
    Filip Stojilkovic
    FC Sion angriper, men avslutningen til Filip Stojilkovic går utenfor.
    32'
    Skudd på mål, FC Sion
    34'
    34'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Sion på egen banehalvdel.
    35'
    35'
    41'
    Hjørnespark til FC Lausanne-Sport
    43'
    I Sion har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Zeki Amdouni skyter i stolpen! Nesten mål for FC Lausanne-Sport.
    45'
    45'+1
    49'
    FC Lausanne-Sport scorer selvmål!
    FC Sion 1 - 0 FC Lausanne-Sport
    Mål: Archibald Norman Brown
    Archie Brown setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 1-0 på Tourbillon.
    58'
    Skade: FC Lausanne-Sport
    58'
    VAR sjekker om det er straffe
    59'
    Ingen straffe
    60'
    Tilbake fra skade: FC Lausanne-Sport
    61'
    61'
    61'
    Urs Schnyder tildeler FC Lausanne-Sport en corner. Stjepan Kukuruzovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Stjepan Kukuruzovic (FC Lausanne-Sport) slår en corner fra høyre side på Tourbillon.
    62'
    63'
    68'
    69'
    Gult kort til FC Lausanne-Sport
    Trae Coyle
    Dommer Urs Schnyder gir Trae Coyle (FC Lausanne-Sport) et gult kort.
    69'
    En av FC Sions spillere går i offside.
    72'
    Spillerbytte - FC Lausanne-Sport
    Inn: Goduine Koyalipou
    Ut: Cameron Puertas Castro
    FC Lausanne-Sport bytter ut Cameron Puertas Castro med Goduine Koyalipou. Dette er det første byttet som Ilija Borenovic gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Mayron Antonio George Clayton
    Ut: Hicham Mahou
    Ilija Borenovic gjør dagens andre bytte i Sion, når han tar ut Hicham Mahou og setter inn Mayron George.
    72'
    FC Lausanne-Sport må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Sion.
    76'
    Anto Grgic (FC Sion) løfter inn en corner fra venstre på Tourbillon.
    77'
    Mål for FC Sion!
    FC Sion 2 - 0 FC Lausanne-Sport
    Mål: Dimitri Cavare
    Målgivende: Anto Grgic
    Mål! Dimitri Cavare øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Anto Grgic.
    77'
    Målsjanse! Zeki Amdouni (FC Lausanne-Sport) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Spillerbytte - FC Sion
    Inn: Marquinhos Cipriano
    Ut: Filip Stojilkovic
    Filip Stojilkovic (FC Sion) erstattes av Marquinhos Cipriano.
    79'
    81'
    81'
    Inn: Armel Junior Zohouri
    Ut: Chafik
    Ilija Borenovic (FC Lausanne-Sport) gjør sitt tredje bytte for dagen. Armel Zohouri erstatter Chafik.
    85'
    Inn: Gabriel Bares
    Ut: Jean N'Guessan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lausanne-Sport. Inn kommer Gabriel Bares, mens Jean N'Guessan tar plass på benken.
    86'
    Inn: Matteo Tosetti
    Ut: Itaitinga
    FC Sion gjør sitt andre bytte. Itaitinga erstattes av Matteo Tosetti.
    87'
    Wesley
    Wesley (FC Sion) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    90'
    90'
    Skudd utenfor mål, FC Sion
    90'+1
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Sion like utenfor FC Lausanne-Sport-området.