Numa Lavanchy er på beina igjen og fortsetter kampen på kybunpark.
    FC St. Gallen 1879 får tildelt et hjørnespark
    I St.Gallen slår Lukas Gortler en corner fra høyre.
    Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    10'
    14'
    Skudd på mål, FC Sion
    Itaitinga
    FC Sion fosser forover og Itaitinga fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    FC Sion, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    FC Sion får tildelt et frispark
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Sion.
    17'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Jeremy Guillemenot
    Dommer Luca Cibelli gir Jeremy Guillemenot (FC St. Gallen 1879) et gult kort.
    17'
    Mål for FC Sion!
    FC St. Gallen 1879 0 - 1 FC Sion
    Mål: Ylyas Chouaref
    Målgivende: Filip Stojilkovic
    Mål! FC Sion tar ledelsen 0-1 ved Ylyas Chouaref. Filip Stojilkovic sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Luca Cibelli tildeler FC St. Gallen 1879 en corner. Jordi Quintilla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Ylyas Chouaref
    FC Sion angriper i St.Gallen. Ylyas Chouaref avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    22'
    FC St. Gallen 1879 får tildelt et frispark
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    26'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    FC St. Gallen 1879 0 - 2 FC Sion
    Mål: Filip Stojilkovic
    Målgivende: Numa Lavanchy
    Mål! Filip Stojilkovic øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Numa Lavanchy før målet.
    29'
    Frisparket tildelt FC Sion er farlig nær FC St. Gallen 1879s målområde.
    30'
    FC Sion får tildelt et hjørnespark
    Anto Grgic
    Anto Grgic (FC Sion) slår en corner fra venstre side på kybunpark.
    31'
    Skudd utenfor mål, FC Sion
    Itaitinga
    FC Sion angriper i St.Gallen. Itaitinga fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Dimitri Cavare
    Dimitri Cavare (FC Sion) header mot mål, men ballen går utenfor.
    33'
    Frispark FC St. Gallen 1879.
    34'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    Emmanuel Latte Lath
    Emmanuel Latte Lath (FC St. Gallen 1879) avanserer forover på kybunpark. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Baltazar
    Målsjanse! Baltazar (FC Sion) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Itaitinga
    Itaitinga (FC Sion) kommer til en målsjanse på kybunpark, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til FC Sion.
    39'
    Patrick Sutter
    Luca Cibelli tildeler FC St. Gallen 1879 en corner. Patrick Sutter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Det blir farlig! Frispark for FC St. Gallen 1879 er nær straffområde.
    40'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Matej Maglica
    Ut: Leonidas Stergiou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Gallen 1879. Inn kommer Matej Maglica, mens Leonidas Stergiou tar plass på benken.
    46'
    Inn: Isaac Schmidt
    Ut: Patrick Sutter
    FC St. Gallen 1879 gjør sitt andre bytte. Patrick Sutter erstattes av Isaac Schmidt.
    46'
    47'
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) løfter inn en corner fra venstre på kybunpark.
    49'
    49'
    Frispark til FC Sion på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    50'
    Dommer Luca Cibelli viser Emmanuel Latte Lath (FC St. Gallen 1879) det gule kortet.
    50'
    Ylyas Chouaref ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    FC Sion slipper å klare seg uten Ylyas Chouaref som kommer tilbake på banen igjen.
    52'
    Musa Araz
    Målsjanse til FC Sion! Musa Araz treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    54'
    54'
    54'
    Gult kort til FC Sion
    Musa Araz
    Musa Araz (FC Sion) får et gult kort av dommer Luca Cibelli.
    54'
    FC Sion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Nathanael Saintini vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    57'
    Nathanael Saintini er på beina igjen og fortsetter kampen.
    60'
    Anto Grgic
    61'
    Frispark FC Sion.
    62'
    Basil Stillhart
    Basil Stillhart (FC St. Gallen 1879) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    Spillerbytte - FC Sion
    Inn: Giovanni Sio
    Ut: Itaitinga
    Itaitinga (FC Sion) erstattes av Giovanni Sio.
    63'
    Inn: Mario Balotelli
    Ut: Filip Stojilkovic
    FC Sion bytter ut Filip Stojilkovic med Mario Balotelli.
    63'
    Inn: Kevin Bua
    Ut: Ylyas Chouaref
    Ylyas Chouaref (FC Sion) erstattes av Kevin Bua.
    63'
    64'
    Frispark i en god posisjon for FC St. Gallen 1879!
    65'
    Inn: Fabrizio Cavegn
    Ut: Christian Witzig
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Christian Witzig med Fabrizio Cavegn. Dette er det tredje byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Gregory Karlen
    Ut: Emmanuel Latte Lath
    FC St. Gallen 1879 gjør sitt fjerde bytte. Emmanuel Latte Lath erstattes av Gregory Karlen.
    69'
    Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) slår en corner fra høyre side på kybunpark.
    70'
    71'
    Inn: Joel Schmied
    Ut: Nathanael Saintini
    FC Sion bytter ut Nathanael Saintini som ikke ser ut til å kunne fortsette. Paolo Tramezzani blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Joel Schmied.
    71'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Sion på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    Giovanni Sio
    Giovanni Sio (FC Sion) mottar sitt første gule kort for dagen på kybunpark.
    73'
    Mario Balotelli
    FC Sion angriper. Mario Balotelli får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Kevin Bua
    Sjanse til FC Sion! Kevin Bua er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Sion like utenfor FC St. Gallen 1879-området.
    77'
    Inn: Ricardo Azevedo Alves
    Ut: Chadrac Akolo
    Peter Zeidler (FC St. Gallen 1879) gjør sitt femte bytte for dagen. Ricardo Azevedo Alves erstatter Chadrac Akolo.
    79'
    80'
    81'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC St. Gallen 1879 1 - 2 FC Sion
    Mål: Gregory Karlen
    Målgivende: Ricardo Azevedo Alves
    Gregory Karlen setter inn en redusering på kybunpark. Stillingen er nå 1-2. Ricardo Azevedo Alves var nest sist på ballen.