FC St. Gallen 1879 får tildelt et frispark
    Målsjanse! Theo Valls (Servette Geneva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    Victor Ruiz
    Sjanse til FC St. Gallen 1879! Victor Ruiz er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz (FC St. Gallen 1879) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    12'
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til Servette Geneva.
    12'
    Victor Ruiz
    Luca Piccolo tildeler FC St. Gallen 1879 en corner. Victor Ruiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Michael Kempter ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    15'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Michael Kempter
    Michael Kempter, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Boubacar Traore kommer inn for FC St. Gallen 1879.
    16'
    Victor Ruiz
    18'
    Skudd utenfor mål, FC St. Gallen 1879
    Salifou Diarrassouba (FC St. Gallen 1879) kommer til en målsjanse på kybunpark, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Gult kort til Servette Geneva
    Boris Adrian Cespedes
    Boris Cespedes (Servette Geneva) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    20'
    Lukas Gortler ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    21'
    Lukas Gortler er tilbake på banen igjen.
    22'
    Anthony Sauthier
    Servette Geneva avanserer forover i St.Gallen. Anthony Sauthier avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til Servette Geneva like utenfor FC St. Gallen 1879-området.
    27'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Musah Nuhu
    Dommeren gir Musah Nuhu (FC St. Gallen 1879) et gult kort.
    27'
    Servette Geneva får tildelt et hjørnespark
    Theo Valls
    I St.Gallen slår Theo Valls en corner fra høyre.
    29'
    Theo Valls
    Theo Valls (Servette Geneva) slår en corner fra høyre side på kybunpark.
    34'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC St. Gallen 1879 1 - 0 Servette Geneva
    Mål: Kwadwo Duah
    Målgivende: Lukas Gortler
    Mål! Kwadwo Duah gir FC St. Gallen 1879 ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Lukas Gortler var nest sist på ballen.
    35'
    FC St. Gallen 1879 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Servette Geneva.
    37'
    Kastriot Imeri
    Kastriot Imeri (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på kybunpark.
    39'
    Alex Schalk
    I St.Gallen header Alex Schalk (Servette Geneva) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    Victor Ruiz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Victor Ruiz er tilbake i kampen igjen.
    42'
    FC St. Gallen 1879 blir avblåst for offside
    Kwadwo Duah
    Offside! Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) er alene igjennom, men dommer Luca Piccolo ser at linjemannen er oppe med flagget.
    44'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    45'+1
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Alexis Antunes
    Ut: Kastriot Imeri
    Servette Geneva bytter ut Kastriot Imeri med Alexis Antunes. Dette er det tredje byttet som Alain Geiger gjør i dagens kamp.
    46'+1
    Theo Valls
    Theo Valls (Servette Geneva) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    49'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879.
    53'
    54'
    Servette Geneva angriper, men avslutningen til Kastriot Imeri går utenfor.
    57'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Inn: Thody Elie Youan
    Ut: Victor Ruiz
    Peter Zeidler (FC St. Gallen 1879) gjør sitt andre bytte for dagen. Thody Elie Youan erstatter Victor Ruiz.
    60'
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: Alessio Besio
    FC St. Gallen 1879 gjør sitt tredje bytte. Alessio Besio erstattes av Jeremy Guillemenot.
    60'
    Inn: Betim Fazliji
    Ut: Salifou Diarrassouba
    Peter Zeidler gjør dagens fjerde bytte i St.Gallen, når han tar ut Salifou Diarrassouba og setter inn Betim Fazliji.
    61'
    Lukas Gortler
    I St.Gallen slår Lukas Gortler en corner fra høyre.
    61'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    Alex Schalk
    Alex Schalk (Servette Geneva) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    64'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Inn: David Douline
    Ut: Anthony Sauthier
    Servette Geneva bytter ut Anthony Sauthier med David Douline. Dette er det første byttet som Alain Geiger gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Moussa Diallo
    Ut: Boris Adrian Cespedes
    Bytte for Servette Geneva. Moussa Diallo kommer inn for Boris Cespedes på kybunpark.
    64'
    Ousmane Diakite
    FC St. Gallen 1879 angriper i St.Gallen. Ousmane Diakite avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    Offside! Salifou Diarrassouba blir vinket av og FC St. Gallen 1879 må dermed bygge opp et nytt angrep.
    65'
    Frispark Servette Geneva.
    68'
    Dommer Luca Piccolo venter med å sette i gang spillet fordi Ronny Rodelin ligger nede.
    69'
    70'
    Ronny Rodelin er på beina igjen og fortsetter kampen på kybunpark.
    71'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    72'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Jeremy Guillemenot
    Dommer Luca Piccolo viser Jeremy Guillemenot (FC St. Gallen 1879) det gule kortet.
    76'
    76'
    Miroslav Stevanovic
    Servette Geneva angriper på kybunpark. Miroslav Stevanovic header utenfor.
    77'
    Luca Piccolo tildeler FC St. Gallen 1879 en corner. Jeremy Guillemenot sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Steve Rouiller
    Steve Rouiller (Servette Geneva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    79'
    Alexis Antunes
    Alexis Antunes (Servette Geneva) får et gult kort av dommer Luca Piccolo.
    81'
    85'
    Mål for Servette Geneva!
    FC St. Gallen 1879 1 - 1 Servette Geneva
    Mål: Steve Rouiller
    Målgivende: Miroslav Stevanovic
    Steve Rouiller (Servette Geneva) utligner med en heading på kybunpark. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Miroslav Stevanovic.
    85'
    Inn: Fabian Schubert
    Ut: Kwadwo Duah
    Bytte for FC St. Gallen 1879. Fabian Schubert kommer inn for Kwadwo Duah på kybunpark.
    88'
    Ronny Rodelin
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Ronny Rodelin avslutter utenfor.
    89'
    90'
    Thody Elie Youan
    Thody Elie Youan (FC St. Gallen 1879) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    90'+1
    FC St. Gallen 1879 2 - 1 Servette Geneva
    Mål: Jeremy Guillemenot
    Målgivende: Fabian Schubert
    Mål! FC St. Gallen 1879 tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Jeremy Guillemenot på kybunpark. Fabian Schubert sto for den målgivende pasningen.