Mål for Servette Geneva!
    FC St. Gallen 1879 0 - 1 Servette Geneva
    Mål: Alex Schalk
    Målgivende: Alexis Antunes
    Alex Schalk dundrer ballen i mål og Servette Geneva tar ledelsen 0-1 på kybunpark. Alexis Antunes sto for den målgivende pasningen.
    2'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    Alex Schalk
    Servette Geneva avanserer forover i St.Gallen. Alex Schalk avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC St. Gallen 1879 1 - 1 Servette Geneva
    Mål: Victor Ruiz
    Målgivende: Jeremy Guillemenot
    Mål! FC St. Gallen 1879 utligner på kybunpark. Målscorer: Victor Ruiz. Flott spill fra Jeremy Guillemenot før målet.
    4'
    7'
    Skudd utenfor mål, FC St. Gallen 1879
    Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    FC St. Gallen 1879 2 - 1 Servette Geneva
    Mål: Jeremy Guillemenot
    Målgivende: Lukas Gortler
    Mål! Jeremy Guillemenot gir FC St. Gallen 1879 ledelsen 2-1 i St.Gallen. Lukas Gortler var nest sist på ballen.
    10'
    Servette Geneva blir avblåst for offside
    Servette Geneva angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    15'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    15'
    Miroslav Stevanovic
    Målsjanse til Servette Geneva! Miroslav Stevanovic treffer mål, men keeper redder.
    19'
    19'
    Servette Geneva får tildelt et hjørnespark
    Lukas Fahndrich tildeler Servette Geneva en corner. Miroslav Stevanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Alex Schalk
    Sjanse til Servette Geneva! Alex Schalk er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    19'
    Servette Geneva får tildelt et frispark
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    22'
    Moussa Diallo
    Moussa Diallo (Servette Geneva) kommer seg fri på kybunpark, men avslutningen går utenfor.
    22'
    FC St. Gallen 1879 får tildelt et frispark
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 like utenfor Servette Geneva-området.
    24'
    Alex Schalk
    Målsjanse! Alex Schalk (Servette Geneva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    26'
    Theo Valls
    Theo Valls (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på kybunpark.
    26'
    David Douline
    Servette Geneva angriper på kybunpark. David Douline header utenfor.
    26'
    Lukas Gortler
    Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    27'
    Frispark Servette Geneva.
    28'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    FC St. Gallen 1879 3 - 1 Servette Geneva
    Mål! Jeremy Guillemenot øker FC St. Gallen 1879s ledelse til 3-1 på kybunpark. Det er en fin assist fra Lukas Gortler.
    29'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    31'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 angriper. Kwadwo Duah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    37'
    VAR sjekker om det er straffe til Servette Geneva
    40'
    Ingen straffe til Servette Geneva
    41'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    41'
    FC St. Gallen 1879 får tildelt et hjørnespark
    Jeremy Guillemenot
    I St.Gallen slår Jeremy Guillemenot en corner fra høyre.
    43'
    Kwadwo Duah
    Målsjanse! Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Theo Valls
    Servette Geneva angriper i St.Gallen. Theo Valls fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Moritz Bauer
    Ut: Moussa Diallo
    Alain Geiger gjør dagens første bytte i St.Gallen, når han tar ut Moussa Diallo og setter inn Moritz Bauer.
    46'
    Inn: Steve Rouiller
    Ut: Yoan Severin
    Yoan Severin (Servette Geneva) erstattes av Steve Rouiller.
    46'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Alessio Besio
    Ut: Victor Ruiz
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Victor Ruiz med Alessio Besio. Dette er det første byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Alexandre Jankewitz
    Ut: Bastien Toma
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Bastien Toma med Alexandre Jankewitz.
    46'
    46'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    49'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    51'
    52'
    Alex Schalk
    Alex Schalk (Servette Geneva) vinkes av for offside i St.Gallen.
    54'
    54'
    56'
    57'
    60'
    Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 fosser forover og Kwadwo Duah fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    61'
    62'
    Inn: Fabian Schubert
    Ut: Kwadwo Duah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Gallen 1879. Inn kommer Fabian Schubert, mens Kwadwo Duah tar plass på benken.
    62'
    Inn: Christopher Lungoyi
    Ut: Jeremy Guillemenot
    Peter Zeidler (FC St. Gallen 1879) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Christopher Lungoyi erstatter Jeremy Guillemenot.
    62'
    FC St. Gallen 1879 4 - 1 Servette Geneva
    Mål: Fabian Schubert
    Målgivende: Alexandre Jankewitz
    Mål! Fabian Schubert øker ledelsen til 4-1. Alexandre Jankewitz var nest sist på ballen.
    63'
    65'
    65'
    Gult kort til Servette Geneva
    Gael Clichy
    Gael Clichy (Servette Geneva) pådrar seg et gult kort.
    66'
    67'
    68'
    69'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Timothe Cognat
    Timothe Cognat (Servette Geneva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Inn: Chris Bedia
    Ut: Alexis Antunes
    Servette Geneva gjør sitt tredje bytte. Alexis Antunes erstattes av Chris Bedia.
    70'
    Inn: Dimitri Oberlin
    Ut: Theo Valls
    Bytte for Servette Geneva. Dimitri Oberlin kommer inn for Theo Valls på kybunpark.
    70'
    Inn: Matej Maglica
    Ut: Isaac Schmidt
    Bytte for FC St. Gallen 1879. Matej Maglica kommer inn for Isaac Schmidt på kybunpark.
    76'
    Jordi Quintilla
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    76'
    FC St. Gallen 1879 5 - 1 Servette Geneva
    Målgivende: Euclides Cabral
    Fabian Schubert setter ballen i mål og øker FC St. Gallen 1879s ledelse til 5-1 i St.Gallen. Det er en fin assist fra Euclides Cabral.
    77'
    79'
    En av Servette Genevas spillere blir avblåst for offside på kybunpark.
    81'
    83'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Christopher Lungoyi
    Christopher Lungoyi (FC St. Gallen 1879) får et gult kort av dommer Lukas Fahndrich.
    83'
    88'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.