Målet til FC St. Gallen 1879 sjekkes av VAR
    Målet til FC St. Gallen 1879 blir annullert
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    Fedayi San signaliserer et frispark til St. Gallen.
    11'
    St. Gallen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Timothe Cognat
    Fedayi San tildeler Servette Geneva en corner. Timothe Cognat sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Servette Geneva blir avblåst for offside
    Servette Geneva fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    En av Servette Genevas spillere blir avblåst for offside.
    32'
    33'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    34'
    Målsjanse! Emmanuel Latte Lath (St. Gallen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    FC St. Gallen 1879 får tildelt et hjørnespark
    Jordi Quintilla
    Jordi Quintilla (St. Gallen) slår en corner fra venstre side på kybunpark.
    36'
    36'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    Servette Geneva avanserer forover i St.Gallen. Emmanuel Latte Lath avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Sjanse! St. Gallen avanserer forover, men Emmanuel Latte Lath avslutter utenfor.
    40'
    40'
    40'
    Timothe Cognat (Servette Geneva) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    41'
    41'
    41'
    Mål for Servette Geneva!
    FC St. Gallen 1879 0 - 1 Servette Geneva
    Mål: Dereck Kutesa
    Mål! Dereck Kutesa gir Servette Geneva en 0-1 ledelse.
    41'
    St. Gallen angriper i St.Gallen. Emmanuel Latte Lath fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Lukas Gortler
    I St.Gallen slår Lukas Gortler en corner fra høyre.
    44'
    St. Gallen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Servette Geneva.
    45'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Albert Vallci
    Albert Vallci (St. Gallen) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Timothe Cognat (Servette Geneva) slår en corner fra høyre side på kybunpark.
    45'+2
    Emmanuel Latte Lath (Servette Geneva) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Julian Von Moos
    Ut: Chadrac Akolo
    St. Gallen gjør sitt første bytte. Chadrac Akolo erstattes av Julian Von Moos.
    46'
    Emmanuel Latte Lath (St. Gallen) kommer seg fri på kybunpark, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Fedayi San tildeler St. Gallen en corner. Jordi Quintilla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Jordi Quintilla (St. Gallen) løfter inn en corner fra venstre på kybunpark.
    50'
    51'
    52'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC St. Gallen 1879 1 - 1 Servette Geneva
    Mål: Isaac Schmidt
    Målgivende: Lukas Gortler
    Mål! Isaac Schmidt utligner for St. Gallen. Stillingen er dermed 1-1 i St.Gallen. Flott spill fra Lukas Gortler før målet.
    53'
    Inn: Ricardo Azevedo Alves
    Ut: Julian Von Moos
    St. Gallen bytter ut Julian Von Moos med Ricardo Azevedo Alves.
    55'
    Servette Geneva angriper i St.Gallen. Emmanuel Latte Lath fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Fedayi San signaliserer et frispark til St. Gallen like utenfor Servette Geneva-området.
    60'
    62'
    63'
    63'
    Gult kort til Servette Geneva
    Timothe Cognat (Servette Geneva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    I St.Gallen slår Lukas Gortler en corner fra venstre.
    65'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Moritz Bauer
    Ut: Moussa Diallo
    Alain Geiger gjør dagens første bytte i St.Gallen, når han tar ut Moussa Diallo og setter inn Moritz Bauer.
    66'
    Inn: Enzo Crivelli
    Ut: Boubacar Fofana
    Boubacar Fofana (Servette Geneva) erstattes av Enzo Crivelli.
    67'
    69'
    Jordi Quintilla (St. Gallen) slår en corner fra høyre side på kybunpark.
    72'
    Inn: Patrick Sutter
    Ut: Albert Vallci
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Gallen. Inn kommer Patrick Sutter, mens Albert Vallci tar plass på benken.
    72'
    St. Gallen avanserer forover i St.Gallen. Emmanuel Latte Lath avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Servette Geneva angriper, men blir avblåst for offside.
    74'
    Inn: Boris Adrian Cespedes
    Ut: Dereck Kutesa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Servette Geneva. Inn kommer Boris Adrian Cespedes, mens Dereck Kutesa tar plass på benken.
    76'
    77'
    Boris Adrian Cespedes
    Dommeren gir Boris Adrian Cespedes (Servette Geneva) et gult kort.
    77'
    81'
    Inn: Theo Valls
    Ut: Timothe Cognat
    Timothe Cognat (Servette Geneva) erstattes av Theo Valls.
    82'
    83'
    83'
    84'
    I St.Gallen slår Jordi Quintilla en corner fra høyre.
    85'
    Emmanuel Latte Lath (St. Gallen) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    85'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    87'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    90'+1
    David Douline
    David Douline (Servette Geneva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Gael Clichy
    Gael Clichy (Servette Geneva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.