Frispark for Cremonese på egen banehalvdel.
    Frispark til Cremonese på halvdelen til Sudtirol Bolzano.
    Cesar Falletti
    Cesar Falletti (Cremonese) kommer seg fri på Stadio Druso, men avslutningen går utenfor.
    4'
    Franco Vazquez
    Cremonese angriper i Bolzano. Franco Vazquez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    FC Sudtirol Bolzano, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Cesar Falletti (Cremonese) slår en corner fra venstre side på Stadio Druso.
    8'
    Jasmin Kurtic
    Jasmin Kurtic (Sudtirol Bolzano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Cremonese på egen banehalvdel.
    10'
    Cremonese fosser fremover, men Davide Ghersini blåser for offside på Stadio Druso.
    20'
    Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Sudtirol Bolzano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Raphael Odogwu
    Målsjanse! Raphael Odogwu (Sudtirol Bolzano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Franco Vazquez (Cremonese) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    27'
    Cremonese fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    28'
    Målet til US Cremonese sjekkes av VAR
    29'
    Målet til US Cremonese blir annullert
    30'
    Cremonese angriper, men Davide Ghersini blåser for offside.
    31'
    I Bolzano slår Michele Castagnetti en corner fra venstre.
    33'
    Frispark for Sudtirol Bolzano på egen banehalvdel.
    33'
    Sudtirol Bolzano må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cremonese.
    34'
    Michele Castagnetti
    Målsjanse på Stadio Druso! Michele Castagnetti fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Sudtirol Bolzano angriper i Bolzano, men blir avblåst for offside.
    35'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Sudtirol Bolzano på egen banehalvdel.
    37'
    Mål for FC Sudtirol Bolzano!
    FC Sudtirol Bolzano 1 - 0 US Cremonese
    Mål: Raphael Odogwu
    Målgivende: Jasmin Kurtic
    Sudtirol Bolzano tar ledelsen 1-0 i Bolzano etter en heading av Raphael Odogwu! Jasmin Kurtic sto for den målgivende pasningen.
    39'
    Davide Ghersini tildeler Cremonese en corner. Cesar Falletti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Luca Ravanelli
    Luca Ravanelli (Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio Druso, men klarer ikke å score.
    42'
    44'
    45'+1
    Luca Zanimacchia (Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Druso.
    47'
    Sjanse! Cremonese avanserer forover, men Michele Castagnetti avslutter utenfor.
    47'
    FC Sudtirol Bolzano 2 - 0 US Cremonese
    Mål: Riccardo Ciervo
    Mål! Riccardo Ciervo øker ledelsen til 2-0.
    49'
    Davide Ghersini signaliserer et frispark til Sudtirol Bolzano.
    50'
    Franco Vazquez (Cremonese) slår en corner fra høyre side på Stadio Druso.
    54'
    I Bolzano slår Cesar Falletti en corner fra høyre.
    55'
    Riccardo Ciervo
    Sudtirol Bolzano fosser forover og Riccardo Ciervo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Cremonese avanserer forover i Bolzano. Michele Castagnetti avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Leonardo Sernicola
    Cremonese angriper i Bolzano. Leonardo Sernicola fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Michele Castagnetti (Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Druso.
    61'
    Charles Pickel
    Charles Pickel (Cremonese) kommer seg fri på Stadio Druso, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Gult kort til US Cremonese
    Zan Majer
    Zan Majer fra Cremonese er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    46'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Frank Tsadjout
    Ut: Cesar Falletti
    Cremonese bytter ut Cesar Falletti med Frank Tsadjout.
    62'
    Inn: Giacomo Quagliata
    Ut: Franco Vazquez
    Cremonese bytter ut Franco Vazquez med Giacomo Quagliata. Dette er det andre byttet som Giovanni Stroppa gjør i dagens kamp.
    62'
    Frispark Cremonese.
    63'
    Spillerbytte - FC Sudtirol Bolzano
    Inn: Alessandro Mallamo
    Ut: Riccardo Ciervo
    Federico Valente gjør dagens første bytte i Bolzano, når han tar ut Riccardo Ciervo og setter inn Alessandro Mallamo.
    64'
    Inn: Hamza El Kaouakibi
    Ut: Jasmin Kurtic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sudtirol Bolzano. Inn kommer Hamza El Kaouakibi, mens Jasmin Kurtic tar plass på benken.
    64'
    Inn: Silvio Merkaj
    Ut: Raphael Odogwu
    Federico Valente (Sudtirol Bolzano) gjør sitt tredje bytte for dagen. Silvio Merkaj erstatter Raphael Odogwu.
    64'
    En av Sudtirol Bolzanos spillere blir avblåst for offside.
    66'
    Kjempesjanse! Charles Pickel (Cremonese) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    74'
    Silvio Merkaj
    Silvio Merkaj (Sudtirol Bolzano) kommer til en målsjanse på Stadio Druso, men klarer ikke å score.
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Luca Ravanelli (Cremonese) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Luca Ravanelli
    Daniel Ciofani (Cremonese) erstatter Luca Ravanelli som muligens er skadet.
    77'
    Inn: Felix Afena-Gyan
    Ut: Massimo Coda
    Massimo Coda (Cremonese) erstattes av Felix Afena-Gyan.
    77'
    77'
    78'
    Cremonese angriper, men avslutningen til Leonardo Sernicola går utenfor.
    80'
    FC Sudtirol Bolzano 3 - 0 US Cremonese
    Mål: Silvio Merkaj
    Målgivende: Hamza El Kaouakibi
    Sudtirol Bolzano går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Silvio Merkaj. Det er en fin assist fra Hamza El Kaouakibi.