Mickael Facchinetti er på beina igjen og fortsetter kampen på Stockhorn Arena.
    Jean-Pierre Nsame kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stockhorn Arena.
    I Thun har et frispark blitt tildelt FC Thunet.
    2'
    Miralem Sulejmani
    Miralem Sulejmani (Young Boys Bern) kommer til en målsjanse på Stockhorn Arena, men klarer ikke å score.
    7'
    Urs Schnyder tildeler Young Boys Bern en corner. Miralem Sulejmani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    FC Thun, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Christian Fassnacht
    Young Boys Bern angriper. Christian Fassnacht får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    FC Thun angriper, men Urs Schnyder blåser for offside.
    9'
    Frispark til FC Thun på halvdelen til Young Boys Bern.
    14'
    Marvin Spielmann
    Marvin Spielmann (FC Thun) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    17'
    Roger Assale
    Young Boys Bern angriper i Thun. Roger Assale avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    Thorsten Schick (Young Boys Bern) slår en corner fra høyre side på Stockhorn Arena.
    17'
    Gult kort til Young Boys
    Kasim Nuhu
    Kasim Nuhu (Young Boys Bern) pådrar seg et gult kort.
    22'
    Frispark FC Thun.
    22'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Thun.
    26'
    Frispark for Young Boys Bern på egen banehalvdel.
    26'
    Mål for Young Boys!
    FC Thun 0 - 1 Young Boys
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    Målgivende: Christian Fassnacht
    Jean-Pierre Nsame dundrer ballen i mål og Young Boys Berntar ledelsen 0-1 på Stockhorn Arena. Christian Fassnacht var nest sist på ballen.
    27'
    En av Young Boys Berns spillere går i offside.
    29'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Thun på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til FC Thun
    Marvin Spielmann (FC Thun) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    31'
    Young Boys Bern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Timo Righetti (FC Thun) løfter inn en corner fra venstre på Stockhorn Arena.
    34'
    I Thun slår Miralem Sulejmani en corner fra venstre.
    36'
    37'
    FC Thunangriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    Frispark for FC Thun på egen banehalvdel.
    39'
    FC Thun avanserer forover i Thun. Marvin Spielmann avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    FC Thun tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    44'
    Young Boys Bern angriper i Thun, men blir avblåst for offside.
    45'
    Christian Fassnacht (Young Boys Bern) avanserer forover på Stockhorn Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    46'
    I Thun slår Timo Righetti en corner fra venstre.
    48'
    Stefan Glarner
    FC Thun fosser forover og Stefan Glarner fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    Frispark til Young Boys Bern på halvdelen til FC Thun.
    49'
    Jean-Pierre Nsame
    Målsjanse til Young Boys Bern! Jean-Pierre Nsame treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Thun fordi Jean-Pierre Nsame får behandling for en skade på banen.
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mickael Facchinetti (FC Thun) vrir seg av smerte i gresset.
    50'
    53'
    Offside! Roger Assale (Young Boys Bern) er alene igjennom, men dommer Urs Schnyder ser at linjemannen er oppe med flagget.
    55'
    56'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Thun får straffe av Urs Schnyder på Stockhorn Arena.
    58'
    FC Thun scorer på straffe!
    FC Thun 1 - 1 Young Boys
    Mål: Marvin Spielmann
    Marvin Spielmann utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    58'
    59'
    60'
    Dejan Sorgic
    Målsjanse på Stockhorn Arena! Dejan Sorgic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Marvin Spielmann (FC Thun) slår en corner fra høyre side på Stockhorn Arena.
    61'
    Mål for FC Thun!
    FC Thun 2 - 1 Young Boys
    Mål: Roy Gelmi
    Målgivende: Marvin Spielmann
    Mål! Roy Gelmi gir FC Thun ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Marvin Spielmann sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Miralem Sulejmani (Young Boys Bern) løfter inn en corner fra venstre på Stockhorn Arena.
    63'
    63'
    Jean-Pierre Nsame (Young Boys Bern) prøver å heade ballen i mål på Stockhorn Arena, men mislykkes.
    63'
    63'
    64'
    Offside! Marvin Spielmann (FC Thun) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    64'
    Young Boys Bern angriper i Thun. Jean-Pierre Nsame fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Dommeren gir Jean-Pierre Nsame (Young Boys Bern) et gult kort.
    65'
    66'
    Roger Assale (Young Boys Bern) kommer seg fri på Stockhorn Arena, men avslutningen går utenfor.
    67'
    FC Thun fosser fremover, men Urs Schnyder blåser for offside på Stockhorn Arena.
    67'
    Steve von Bergen
    Sjanse i Thun! Steve von Bergen (Young Boys Bern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Gregory Karlen
    FC Thun angriper, men avslutningen til Gregory Karlen går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Guillaume Hoarau
    Ut: Roger Assale
    Bytte for Young Boys Bern. Guillaume Hoarau kommer inn for Roger Assale på Stockhorn Arena.
    71'
    Spillerbytte - FC Thun
    Inn: Nicolas Hunziker
    Ut: Dejan Sorgic
    FC Thun bytter ut Dejan Sorgic med Nicolas Hunziker.
    72'
    Sjanse i Thun! Marvin Spielmann (FC Thun) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    Frispark Young Boys Bern.
    72'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til Young Boys Bern.
    75'
    En av Young Boys Berns spillere blir avblåst for offside på Stockhorn Arena.
    75'
    76'
    Kasim Nuhu
    Sjanse! Young Boys Bern avanserer forover, men Kasim Nuhu avslutter utenfor.
    79'
    81'
    Inn: Chris Kablan
    Ut: Marvin Spielmann
    FC Thun bytter ut Marvin Spielmann med Chris Kablan. Dette er det andre byttet som Marc Schneider gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Ut: Michel Aebischer
    Young Boys Bern gjør sitt andre bytte. Michel Aebischer erstattes av Nicolas Moumi.
    81'
    FC Thun 2 - 2 Young Boys
    Mål: Christian Fassnacht
    Målgivende: Loris Benito
    Christian Fassnacht header ballen i mål og utligner til 2-2. Det er en fin assist fra Loris Benito.