Frispark til FC Tokyo på halvdelen til Hokkaido Consadole Sapporo.
    Hokkaido Consadole Sapporo avancerar på Ajinomoto Stadium och Daiki Suga får en nickmöjlighet – utanför!
    Hokkaido Consadole Sapporo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Musashi Suzuki
    Musashi Suzuki (Hokkaido Consadole Sapporo) kommer til en målsjanse på Ajinomoto Stadium, men klarer ikke å score.
    23'
    Daiki Suga
    Målsjanse på Ajinomoto Stadium! Daiki Suga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    27'
    Katsuyuki Tanaka (Hokkaido Consadole Sapporo) slår en corner fra høyre side på Ajinomoto Stadium.
    28'
    Seiya Baba
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper på Ajinomoto Stadium. Seiya Baba header utenfor.
    28'
    29'
    Yoshiro Imamura signaliserer et frispark til Hokkaido Consadole Sapporo.
    31'
    Kuryu Matsuki
    FC Tokyo avanserer forover i Tokyo. Kuryu Matsuki avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    Yoshiro Imamura tildeler FC Tokyo en corner. Riki Harakawa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Katsuyuki Tanaka
    Katsuyuki Tanaka (Hokkaido Consadole Sapporo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    I Tokyo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    37'
    Gult kort til Hokkaido Consadole Sapporo
    Katsuyuki Tanaka (Hokkaido Consadole Sapporo) får et gult kort av dommer Yoshiro Imamura.
    37'
    Kosuke Shirai
    Sjanse! FC Tokyo avanserer forover, men Kosuke Shirai avslutter utenfor.
    39'
    Frispark for Hokkaido Consadole Sapporo på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark i en god posisjon for FC Tokyo!
    43'
    Riki Harakawa
    FC Tokyo angriper i Tokyo. Riki Harakawa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    Hokkaido Consadole Sapporo, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Ryotaro Araki
    FC Tokyo angriper. Ryotaro Araki får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Kota Tawaratsumida
    Målsjanse til FC Tokyo! Kota Tawaratsumida treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    I Tokyo slår Riki Harakawa en corner fra venstre.
    48'
    Skudd på mål, FC Tokyo
    50'
    50'
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper i Tokyo, men blir avblåst for offside.
    50'
    51'
    Kuryu Matsuki (FC Tokyo) kommer seg fri på Ajinomoto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Yoshiro Imamura tildeler FC Tokyo en corner. Riki Harakawa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    53'
    Soma Anzai
    Soma Anzai (FC Tokyo) kommer til avslutning på Ajinomoto Stadium, men headingen blir reddet.
    54'
    54'
    FC Tokyo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Hokkaido Consadole Sapporo.
    55'
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper, men avslutningen til Katsuyuki Tanaka går utenfor.
    57'
    58'
    Daihachi Okamura
    Daihachi Okamura (Hokkaido Consadole Sapporo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    59'
    Yoshiro Imamura signaliserer et frispark til Hokkaido Consadole Sapporo på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - FC Tokyo
    Inn: Teruhito Nakagawa
    Ut: Kota Tawaratsumida
    Bytte for FC Tokyo. Teruhito Nakagawa kommer inn for Kota Tawaratsumida på Ajinomoto Stadium.
    63'
    Inn: Diego Queiroz de Oliveira
    Ut: Ryotaro Araki
    Peter Cklamovski gjør dagens andre bytte i Tokyo, når han tar ut Ryotaro Araki og setter inn Diego Queiroz de Oliveira.
    63'
    I Tokyo slår Katsuyuki Tanaka en corner fra venstre.
    65'
    Katsuyuki Tanaka (Hokkaido Consadole Sapporo) slår en corner fra venstre side på Ajinomoto Stadium.
    65'
    En av FC Tokyos spillere går i offside.
    66'
    67'
    71'
    Spillet på Ajinomoto Stadium er stoppet midlertidig fordi Yasuki Kimoto ligger nede.
    71'
    Yasuki Kimoto er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    Inn: Masato Morishige
    Ut: Yasuki Kimoto
    Peter Cklamovski (FC Tokyo) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Masato Morishige erstatter Yasuki Kimoto som sannsynligvis er skadet.
    72'
    Spillerbytte - Hokkaido Consadole Sapporo
    Inn: Shota Nishino
    Ut: Katsuyuki Tanaka
    Hokkaido Consadole Sapporo gjør sitt første bytte. Katsuyuki Tanaka erstattes av Shota Nishino.
    72'
    Diego Queiroz de Oliveira
    Målsjanse! Diego Queiroz de Oliveira (FC Tokyo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Yoshiro Imamura signaliserer et frispark til FC Tokyo.
    74'
    Frispark FC Tokyo.
    76'
    Shota Nishino
    Dommeren gir Shota Nishino (Hokkaido Consadole Sapporo) et gult kort.
    76'
    Daiki Suga
    Daiki Suga (Hokkaido Consadole Sapporo) avanserer forover på Ajinomoto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    Tatsuya Hasegawa (Hokkaido Consadole Sapporo) løfter inn en corner fra venstre på Ajinomoto Stadium.
    79'
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper i Tokyo. Musashi Suzuki fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Shingo Omori
    Ut: Musashi Suzuki
    Hokkaido Consadole Sapporo bytter ut Musashi Suzuki med Shingo Omori. Dette er det andre byttet som Michael Petrovic gjør i dagens kamp.
    83'
    Mål for FC Tokyo!
    FC Tokyo 1 - 0 Hokkaido Consadole Sapporo
    Mål: Soma Anzai
    Målgivende: Riki Harakawa
    Mål! Soma Anzai gir FC Tokyo ledelsen 1-0 i Tokyo. Det er en fin assist fra Riki Harakawa.
    84'
    86'
    Teruhito Nakagawa
    Teruhito Nakagawa (FC Tokyo) kommer seg fri på Ajinomoto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Inn: Kosuke Hara
    Ut: Hiromu Tanaka
    Michael Petrovic (Hokkaido Consadole Sapporo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kosuke Hara erstatter Hiromu Tanaka.
    89'
    Inn: Rei Ieizumi
    Ut: Ryu Takao
    Hokkaido Consadole Sapporo bytter ut Ryu Takao med Rei Ieizumi.
    89'
    Frispark til Hokkaido Consadole Sapporo på halvdelen til FC Tokyo.
    90'
    Gult kort til FC Tokyo
    Diego Queiroz de Oliveira (FC Tokyo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    I Tokyo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+2
    Seiya Baba
    Seiya Baba (Hokkaido Consadole Sapporo) mottar sitt første gule kort for dagen på Ajinomoto Stadium.
    90'+2
    Inn: Hotaka Nakamura
    Ut: Kosuke Shirai
    Bytte for FC Tokyo. Hotaka Nakamura kommer inn for Kosuke Shirai på Ajinomoto Stadium.
    90'+3
    Inn: Kei Koizumi
    Ut: Riki Harakawa
    Riki Harakawa (FC Tokyo) erstattes av Kei Koizumi.
    90'+3
    90'+5
    Yoshiro Imamura tildeler Hokkaido Consadole Sapporo en corner. Tatsuya Hasegawa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.