Frispark for FC Orenburg på egen banehalvdel.
    FC Orenburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Artem Samsonov (FC Torpedo Moskva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Frispark FC Torpedo Moskva.
    7'
    Yan Bobrovsky signaliserer et frispark til FC Torpedo Moskva på egen banehalvdel.
    8'
    FC Orenburg fosser fremover, men Jimmy Marin går rett i offsidefella.
    8'
    10'
    Frispark for FC Torpedo Moskva på egen banehalvdel.
    13'
    Stepan Oganesyan
    FC Orenburg angriper på Luzhniki Stadion, men Stepan Oganesyan header utenfor.
    14'
    Mario Curic (FC Torpedo Moskva) slår en corner fra høyre side på Luzhniki Stadion.
    16'
    I Moskva slår Ivan Enin en corner fra venstre.
    17'
    Yan Bobrovsky tildeler FC Orenburg en corner. Gabriel Florentin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    FC Torpedo Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    19'
    Yordy Reyna
    Yordy Reyna (FC Torpedo Moskva) kommer seg fri på Luzhniki Stadion, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Gabriel Florentin (FC Orenburg) løfter inn en corner fra høyre på Luzhniki Stadion.
    22'
    Jimmy Marin
    FC Orenburg angriper. Jimmy Marin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    FC Torpedo Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    23'
    25'
    FC Torpedo Moskva angriper, men Ilya Kukharchuk vinkes av for offside.
    26'
    Vladimir Poluyakhtov
    Vladimir Poluyakhtov (FC Orenburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Yan Bobrovsky signaliserer et frispark til FC Orenburg på egen banehalvdel.
    29'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    32'
    Evgeni Goshev ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    Yordy Reyna vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    32'
    Spillerbytte - FC Torpedo Moskva
    Inn: Ilya Aleksandrovich Stefanovich
    Ut: Yordy Reyna
    Ilya Aleksandrovich Stefanovich (FC Torpedo Moskva) erstatter Yordy Reyna som ser ut til å måtte forlate Luzhniki Stadion med en skade.
    35'
    Evgeni Goshev er på beina igjen og fortsetter kampen.
    35'
    Usanov Alexey Ivanovich
    FC Torpedo Moskva angriper, men avslutningen til Usanov Alexey Ivanovich går utenfor.
    36'
    Ilya Kukharchuk ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Mario Curic (FC Torpedo Moskva) løfter inn en corner fra høyre på Luzhniki Stadion.
    37'
    Ilya Kukharchuk er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Frispark til FC Orenburg på halvdelen til FC Torpedo Moskva.
    37'
    Nikolai Titkov
    Nikolai Titkov (FC Orenburg) kommer til en målsjanse på Luzhniki Stadion, men klarer ikke å score.
    38'
    Dmitry Vorobyev
    FC Orenburg angriper i Moskva. Dmitry Vorobyev fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    39'
    Straffe til FC Orenburg
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Orenburg
    41'
    Dommeren dømmer straffe til FC Orenburg
    42'
    FC Orenburg scorer på straffe!
    FC Torpedo Moskva 0 - 1 FC Orenburg
    Mål: Dmitry Vorobyev
    FC Orenburg går opp i en 0-1 ledelse etter at Dmitry Vorobyev setter straffesparket sikkert i mål på Luzhniki Stadion.
    42'
    43'
    Ilya Kukharchuk
    FC Torpedo Moskva avanserer forover i Moskva. Ilya Kukharchuk avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Gabriel Florentin
    Sjanse! FC Orenburg avanserer forover, men Gabriel Florentin avslutter utenfor.
    44'
    Mål for FC Torpedo Moskva!
    FC Torpedo Moskva 1 - 1 FC Orenburg
    Mål: Mario Curic
    Målgivende: Ilya Kukharchuk
    Mål! Mario Curic utligner for FC Torpedo Moskva. Stillingen er dermed 1-1 i Moskva. Flott spill fra Ilya Kukharchuk før målet.
    45'
    Skudd utenfor mål, FC Orenburg
    45'+2
    Aleksandr Orekhov
    Målsjanse til FC Torpedo Moskva! Aleksandr Orekhov treffer mål, men keeper redder.
    45'+4
    FC Orenburg, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    48'
    50'
    50'
    Gult kort til FC Torpedo Moskva
    Evgeni Shlyakov
    Evgeni Shlyakov (FC Torpedo Moskva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    FC Torpedo Moskva 1 - 2 FC Orenburg
    Mål: Jimmy Marin
    Mål! FC Orenburg får et straffespark som Jimmy Marin setter i mål på Luzhniki Stadion. Stillingen er dermed 1-2.
    50'
    54'
    FC Orenburg angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    58'
    Ingen straffe til FC Orenburg
    58'
    Ilya Kukharchuk (FC Torpedo Moskva) kommer seg fri på Luzhniki Stadion, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Yan Bobrovsky signaliserer et frispark til FC Orenburg.
    64'
    Artem Samsonov (FC Torpedo Moskva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    Gabriel Florentin (FC Orenburg) slår en corner fra høyre side på Luzhniki Stadion.
    65'
    67'
    67'
    I Moskva slår Nikolai Titkov en corner fra venstre.
    70'
    72'
    Mario Curic
    Dommeren gir Mario Curic (FC Torpedo Moskva) et gult kort.
    72'
    Inn: David Karaev
    Ut: Ilya Kukharchuk
    Ilya Kukharchuk (FC Torpedo Moskva) erstattes av David Karaev.
    72'
    Inn: Aleksandr Ryazantsev
    Ut: Usanov Alexey Ivanovich
    FC Torpedo Moskva gjør sitt tredje bytte. Usanov Alexey Ivanovich erstattes av Aleksandr Ryazantsev.
    73'
    Sjanse til FC Orenburg! Dmitry Vorobyev er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    74'
    FC Torpedo Moskva fosser forover og Aleksandr Orekhov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    75'
    Andre gule kort til FC Torpedo Moskva
    Utvisning! Dommer Yan Bobrovsky sender Artem Samsonov (FC Torpedo Moskva) av banen etter to gule kort.
    75'
    Spillerbytte - FC Orenburg
    Inn: Vladimir Obukhov
    Ut: Yuri Kovalev
    FC Orenburg bytter ut Yuri Kovalev med Vladimir Obukhov.
    76'
    Inn: Kirill Kaplenko
    Ut: Nikolai Titkov
    FC Orenburg bytter ut Nikolai Titkov med Kirill Kaplenko. Dette er det andre byttet som Marcel Licka gjør i dagens kamp.
    77'
    77'
    78'
    Dommer Yan Bobrovsky venter med å sette i gang spillet fordi Ilya Aleksandrovich Stefanovich ligger nede.
    78'
    Ilya Aleksandrovich Stefanovich er tilbake på banen igjen.
    79'
    Inn: Timur Ayupov
    Ut: Dmitry Vorobyev
    Marcel Licka gjør dagens tredje bytte i Moskva, når han tar ut Dmitry Vorobyev og setter inn Timur Ayupov.
    83'
    Inn: Danil Kapystyanskiy
    Ut: Stepan Oganesyan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Orenburg. Inn kommer Danil Kapystyanskiy, mens Stepan Oganesyan tar plass på benken.
    83'
    Yan Bobrovsky signaliserer et frispark til FC Torpedo Moskva.
    84'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moskva fordi David Karaev får behandling for en skade på banen.
    84'
    Inn: Aleksandr Ektov
    Ut: Vladimir Poluyakhtov
    Bytte for FC Orenburg. Aleksandr Ektov kommer inn for Vladimir Poluyakhtov på Luzhniki Stadion.
    84'
    David Karaev ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moskva.
    85'
    Jimmy Marin
    Sjanse til FC Orenburg! Jimmy Marin er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Mål for FC Orenburg!
    FC Torpedo Moskva 1 - 3 FC Orenburg
    Mål: Danil Kapystyanskiy
    Målgivende: Gabriel Florentin
    Mål! FC Orenburg øker ledelsen til 1-3 etter en scoring av Danil Kapystyanskiy på Luzhniki Stadion. Gabriel Florentin var nest sist på ballen.
    87'
    Aleksandr Ektov
    Aleksandr Ektov (FC Orenburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    89'
    90'
    90'+2
    Yan Bobrovsky tildeler FC Orenburg en corner. Gabriel Florentin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    Målsjanse på Luzhniki Stadion! Aleksandr Ektov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.