1-3
    Kampen er i gang på Grolsch Veste Stadium.
    Skudd på mål, FC Twente
    Vaclav Cerny
    FC Twente Enschede angriper. Vaclav Cerny får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Vaclav Cerny ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    5'
    Mål for Ajax!
    FC Twente 0 - 1 Ajax
    Mål: Sebastian Haller
    Målgivende: Antony
    Sebastian Haller header ballen i mål og Ajax Amsterdam tar ledelsen 0-1 på Grolsch Veste Stadium. Antony Santos sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Jesse Bosch
    Ut: Vaclav Cerny
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Jesse Bosch.
    8'
    FC Twente får tildelt et frispark
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    FC Twente får tildelt et hjørnespark
    Luka Ilic
    Luka Ilic (FC Twente Enschede) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    11'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Ajax får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for Ajax Amsterdam er nær straffområde.
    15'
    Skudd på mål, Ajax
    Dusan Tadic
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Dusan Tadic treffer mål, men keeper redder.
    15'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Skudd utenfor mål, Ajax
    Quincy Promes
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Enschede. Quincy Promes avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Queensy Menig
    Paulus Van Boekel tildeler FC Twente Enschede en corner. Queensy Menig sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    Jayden Oosterwolde
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Jayden Oosterwolde går utenfor.
    19'
    Luka Ilic
    I Enschede slår Luka Ilic en corner fra høyre.
    21'
    Ajax får tildelt et hjørnespark
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    23'
    Ryan Gravenberch
    Målsjanse på Grolsch Veste Stadium! Ryan Gravenberch fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    24'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    26'
    Dusan Tadic
    I Enschede får Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    27'
    27'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    28'
    Antony
    Målsjanse! Antony Santos (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Ajax Amsterdam angriper i Enschede. Quincy Promes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    Quincy Promes (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    36'
    Dommer Paulus Van Boekel venter med å sette i gang spillet fordi Noussair Mazraoui ligger nede.
    37'
    Antony
    Sjanse i Enschede! Antony Santos (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    40'
    Noussair Mazraoui kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Grolsch Veste Stadium.
    40'
    Antony
    Målsjanse på Grolsch Veste Stadium! Antony Santos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    FC Twente Enschede fosser forover og Queensy Menig fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Frispark i en god posisjon for Ajax Amsterdam!
    44'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    44'
    Sjanse til FC Twente Enschede! Queensy Menig er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    Sebastian Haller
    Ajax Amsterdam angriper i Enschede. Sebastian Haller avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    Frispark FC Twente Enschede.
    45'+2
    Julio Pleguezuelo
    Julio Pleguezuelo (FC Twente Enschede) header utenfor.
    45'+3
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    45'+4
    Danilo
    Danilo (FC Twente Enschede) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+5
    45'+5
    Målet til FC Twente sjekkes av VAR
    48'
    Målet til FC Twente blir annullert
    48'
    FC Twente blir avblåst for offside
    FC Twente Enschede angriper, men Paulus Van Boekel blåser for offside.
    48'
    Ajax blir avblåst for offside
    En av Ajax Amsterdams spillere går i offside.
    49'
    Davy Klaassen
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Davy Klaassen treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Spillet på Grolsch Veste Stadium er stoppet midlertidig fordi Jayden Oosterwolde ligger nede.
    50'
    Inn: Gijs Smal
    Ut: Jayden Oosterwolde
    FC Twente Enschede bytter ut Jayden Oosterwolde som ikke ser ut til å kunne fortsette. Ron Jans blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Gijs Smal.
    51'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    54'
    Ajax Amsterdam angriper i Enschede. Quincy Promes fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Ajax Amsterdam angriper på Grolsch Veste Stadium. Sebastian Haller header utenfor.
    57'
    Paulus Van Boekel tildeler Ajax Amsterdam en corner. Quincy Promes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    60'
    Danilo
    FC Twente Enschede angriper. Danilo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Antony
    I Enschede slår Antony Santos en corner fra høyre.
    62'
    64'
    Jurrien Timber vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Perr Schuurs
    Ut: Jurrien Timber
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) tar ut Jurrien Timber som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Perr Schuurs.
    65'
    66'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Inn: Nathangelo Alexandro Markelo
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Nathan Markelo, mens Ramiz Zerrouki tar plass på benken.
    68'
    Inn: Daan Rots
    Ut: Danilo
    Ron Jans gjør dagens fjerde bytte i Enschede, når han tar ut Danilo og setter inn Daan Rots.
    68'
    Inn: Thijs Van Leeuwen
    Ut: Luka Ilic
    Bytte for FC Twente Enschede. Leeuwen Thijs Van kommer inn for Luka Ilic på Grolsch Veste Stadium.
    68'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    70'
    Inn: Jurgen Ekkelenkamp
    Ut: Quincy Promes
    Quincy Promes (Ajax Amsterdam) erstattes av Jurgen Ekkelenkamp.
    71'
    Inn: Zakaria Labyad
    Ut: Antony
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) gjør sitt tredje bytte for dagen. Zakaria Labyad erstatter Antony Santos.
    71'
    74'
    Zakaria Labyad
    Zakaria Labyad (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    77'
    79'
    Zakaria Labyad (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    FC Twente Enschede må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ajax Amsterdam.
    81'
    Gult kort til FC Twente
    Daan Rots
    Daan Rots (FC Twente Enschede) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Sjanse i Enschede! Zakaria Labyad (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Gijs Smal
    I Enschede slår Gijs Smal en corner fra venstre.
    84'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 1 Ajax
    Mål: Julio Pleguezuelo
    Mål! hjemmelag utligner ved Julio Pleguezuelo. Stillingen er nå 1-1.
    84'
    Frisparket tildelt FC Twente Enschede er farlig nær Ajax Amsterdams målområde.
    86'
    Gijs Smal
    Paulus Van Boekel tildeler FC Twente Enschede en corner. Gijs Smal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Kik Pierie
    Kik Pierie (FC Twente Enschede) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til FC Twente Enschede.
    89'
    Inn: Klaas-Jan Huntelaar
    Ut: Ryan Gravenberch
    Ajax Amsterdam bytter ut Ryan Gravenberch med Klaas-Jan Huntelaar.
    89'
    FC Twente 1 - 2 Ajax
    Mål: Klaas-Jan Huntelaar
    Målgivende: Sebastian Haller
    Ajax Amsterdam leder 1-2 etter en scoring av Klaas-Jan Huntelaar. Sebastian Haller var nest sist på ballen.
    90'
    FC Twente 1 - 3 Ajax
    Målgivende: Zakaria Labyad
    Mål! Klaas-Jan Huntelaar gir Ajax Amsterdam en komfortabel 1-3 ledelse. Flott spill fra Zakaria Labyad før målet.