En av Ajax Amsterdams spillere blir avblåst for offside på Grolsch Veste Stadium.
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    6'
    FC Twente får tildelt et hjørnespark
    Ramiz Zerrouki
    Dennis Higler tildeler FC Twente Enschede en corner. Ramiz Zerrouki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    Manfred Alonso Ugalde Arce
    Manfred Ugalde (FC Twente Enschede) header mot mål, men ballen går utenfor.
    9'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Gult kort til FC Twente
    Queensy Menig
    Queensy Menig (FC Twente Enschede) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    10'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    11'
    12'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til FC Twente Enschede.
    13'
    Skudd på mål, FC Twente
    Målsjanse på Grolsch Veste Stadium! Queensy Menig fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Gult kort til Ajax
    Davy Klaassen
    Dommer Dennis Higler viser Davy Klaassen (Ajax Amsterdam) det gule kortet.
    17'
    Ajax får tildelt et hjørnespark
    19'
    FC Twente Enschede angriper og Queensy Menig får avsluttet. Headingen treffer ikke Ajax Amsterdam-målet.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Enschede fordi Ramiz Zerrouki får behandling for en skade på banen.
    21'
    23'
    Ramiz Zerrouki kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Grolsch Veste Stadium.
    23'
    Steven Berghuis
    Ajax Amsterdam angriper, men Dennis Higler blåser for offside.
    25'
    Ryan Gravenberch (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    25'
    26'
    FC Twente blir avblåst for offside
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Dennis Higler blåser for offside på Grolsch Veste Stadium.
    28'
    I Enschede slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    35'
    Skudd utenfor mål, Ajax
    Sebastian Haller
    Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) header utenfor.
    35'
    Manfred Ugalde (FC Twente Enschede) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam like utenfor FC Twente Enschede-området.
    37'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    41'
    42'
    Lisandro Martinez
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Lisandro Martinez avslutter utenfor.
    42'
    Dennis Higler tildeler Ajax Amsterdam en corner. Ryan Gravenberch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Skudd på mål, Ajax
    Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) header ballen mot mål, men FC Twente Enschede klarerer.
    44'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede avanserer forover i Enschede. Michel Vlap avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Frispark Ajax Amsterdam.
    46'
    Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    47'
    49'
    Giovanni Troupee ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    50'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Mål for Ajax!
    FC Twente 0 - 1 Ajax
    Mål: Sebastian Haller
    Mål! Sebastian Haller gir Ajax Amsterdam ledelsen 0-1 i Enschede.
    52'
    55'
    Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    FC Twente Enschede slipper å klare seg uten Giovanni Troupee som kommer tilbake på banen i Enschede.
    55'
    57'
    63'
    Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Antony
    Ut: Steven Berghuis
    Erik ten Hag gjør dagens første bytte i Enschede, når han tar ut Steven Berghuis og setter inn Antony Santos.
    65'
    Inn: Devyne Rensch
    Ut: Ryan Gravenberch
    Ryan Gravenberch (Ajax Amsterdam) erstattes av Devyne Rensch.
    65'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Denilho Cleonise
    Ut: Luka Ilic
    Ron Jans (FC Twente Enschede) gjør sitt første bytte for dagen. Denilho Cleonise erstatter Luka Ilic.
    65'
    Inn: Jesse Bosch
    Ut: Michel Vlap
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Jesse Bosch, mens Michel Vlap tar plass på benken.
    66'
    67'
    Frispark i en god posisjon for Ajax Amsterdam!
    68'
    Spillet på Grolsch Veste Stadium er stoppet midlertidig fordi Manfred Ugalde ligger nede.
    71'
    Inn: Mees Hilgers
    Ut: Gijs Smal
    FC Twente Enschede bytter ut Gijs Smal med Mees Hilgers.
    72'
    Manfred Ugalde ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Enschede.
    72'
    Sjanse til FC Twente Enschede! Queensy Menig er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    74'
    78'
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Ramiz Zerrouki fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Frispark FC Twente Enschede.
    80'
    Inn: David Neres
    Ut: Sebastian Haller
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Sebastian Haller erstattes av David Neres.
    84'
    Inn: Daan Rots
    Ut: Manfred Alonso Ugalde Arce
    FC Twente Enschede bytter ut Manfred Ugalde med Daan Rots.
    84'
    87'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 1 Ajax
    Mål: Robin Propper
    Robin Propper utligner til 1-1 på Grolsch Veste Stadium.
    87'
    Inn: Danilo
    Ut: Davy Klaassen
    Bytte for Ajax Amsterdam. Danilo kommer inn for Davy Klaassen på Grolsch Veste Stadium.
    88'
    Dusan Tadic
    I Enschede slår Dusan Tadic en corner fra høyre.
    90'+1
    Queensy Menig (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    90'+4
    Danilo
    I Enschede får Danilo (Ajax Amsterdam) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.