Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Dommer Irfan Peljto viser Lucas Gourna-Douath (FC Salzburg) det gule kortet.
    9'
    Skudd på mål, FC Twente
    Ricky Van Wolfswinkel
    Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Twente 0 - 1 FC Salzburg
    Mål: Maurits Kjaergaard
    Målgivende: Oscar Gloch
    Mål! Maurits Kjaergaard gir FC Salzburg en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Oscar Gloch.
    17'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    Nene Dorgeles
    FC Salzburg angriper i Enschede. Nene Dorgeles fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Irfan Peljto signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til FC Twente
    Daan Rots
    Dommer Irfan Peljto gir Daan Rots (FC Twente Enschede) et gult kort.
    24'
    FC Twente 0 - 2 FC Salzburg
    Mål: Nene Dorgeles
    Målgivende: Amar Dedic
    Mål! Nene Dorgeles øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Amar Dedic før målet.
    25'
    26'
    FC Salzburg får tildelt et hjørnespark
    Oscar Gloch
    I Enschede slår Oscar Gloch en corner fra venstre.
    32'
    FC Salzburg angriper i Enschede, men blir avblåst for offside.
    35'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    FC Twente Enschede må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Salzburg.
    37'
    Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på Grolsch Veste Stadium.
    37'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    Maurits Kjaergaard
    Målsjanse til FC Salzburg! Maurits Kjaergaard treffer mål, men keeper redder.
    38'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Michel Vlap
    Målsjanse på Grolsch Veste Stadium! Michel Vlap fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    FC Twente får tildelt et hjørnespark
    Carel Eiting
    Carel Eiting (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    41'
    Aleksa Terzic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Carel Eiting (FC Twente Enschede) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    43'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 2 FC Salzburg
    Mål: Mees Hilgers
    Målgivende: Carel Eiting
    Mees Hilgers (FC Twente Enschede) header ballen i mål på Grolsch Veste Stadium. Stillingen er nå 1-2. Carel Eiting sto for den målgivende pasningen.
    43'
    Aleksa Terzic er tilbake på banen igjen.
    43'
    FC Twente blir avblåst for offside
    Bas Kuipers
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Irfan Peljto blåser for offside på Grolsch Veste Stadium.
    45'
    45'+2
    FC Salzburg angriper i Enschede. Nene Dorgeles avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Carel Eiting
    FC Twente Enschede bytter ut Carel Eiting med Mitchell Van Bergen.
    46'
    FC Twente 1 - 3 FC Salzburg
    Mål: Moussa Kounfolo Yeo
    Målgivende: Mads Bidstrup
    Mål! Moussa Kounfolo Yeo øker FC Salzburgs ledelse til 1-3 på Grolsch Veste Stadium. Mads Bidstrup var nest sist på ballen.
    46'
    Målet sjekkes av VAR
    48'
    Målet blir stående
    48'
    Frispark FC Twente Enschede.
    49'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    Daan Rots
    Daan Rots (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Irfan Peljto signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    51'
    Mees Hilgers
    Mees Hilgers (FC Twente Enschede) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede avanserer forover i Enschede. Michel Vlap avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    54'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Mamady Diambou
    Ut: Lucas Gourna-Douath
    Pepijn Lijnders (FC Salzburg) gjør sitt første bytte for dagen. Mamady Diambou erstatter Lucas Gourna-Douath.
    54'
    Amar Dedic
    Amar Dedic skyter i stolpen! Nesten mål for FC Salzburg.
    56'
    FC Salzburg fosser forover og Moussa Kounfolo Yeo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    En av FC Salzburgs spillere går i offside.
    59'
    Bas Kuipers
    Irfan Peljto tildeler FC Twente Enschede en corner. Bas Kuipers sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Michel Vlap
    Målsjanse! Michel Vlap (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Inn: Mats Rots
    Ut: Bas Kuipers
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Mats Rots, mens Bas Kuipers tar plass på benken.
    61'
    Inn: Sem Steijn
    Ut: Mathias Kjølø
    Mathias Kjolo (FC Twente Enschede) erstattes av Sem Steijn.
    61'
    Daan Rots
    Daan Rots (FC Twente Enschede) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    64'
    FC Twente 2 - 3 FC Salzburg
    Mål: Alec Van Hoorenbeeck
    Målgivende: Daan Rots
    Mål! FC Twente Enschede reduserer til 2-3 på Grolsch Veste Stadium. Alec Van Hoorenbeeck raget høyest og headet ballen i mål. Det er en fin assist fra Daan Rots.
    64'
    Inn: Adam Daghim
    Ut: Moussa Kounfolo Yeo
    FC Salzburg gjør sitt andre bytte. Moussa Kounfolo Yeo erstattes av Adam Daghim.
    67'
    Inn: Petar Ratkov
    Ut: Nene Dorgeles
    Bytte for FC Salzburg. Petar Ratkov kommer inn for Nene Dorgeles på Grolsch Veste Stadium.
    67'
    Inn: Sayfallah Ltaief
    Ut: Daan Rots
    FC Twente Enschede bytter ut Daan Rots med Sayfallah Ltaief. Dette er det fjerde byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    68'
    Det blir farlig! Frispark for FC Twente Enschede er nær straffområde.
    69'
    Michel Vlap
    Irfan Peljto tildeler FC Twente Enschede en corner. Michel Vlap sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    70'
    Oscar Gloch
    Oscar Gloch (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    72'
    Sayfallah Ltaief
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Sayfallah Ltaief går utenfor.
    72'
    VAR sjekker om det er straffe
    73'
    Dommeren dømmer straffe
    73'
    Straffe til FC Salzburg
    73'
    Maurits Kjaergaard (FC Salzburg) misbruker sjansen fra straffemerket!
    74'
    Inn: Younes Taha El Idrissi
    Ut: Alec Van Hoorenbeeck
    Joseph Oosting gjør dagens femte bytte i Enschede, når han tar ut Alec Van Hoorenbeeck og setter inn Younes Taha El Idrissi.
    76'
    Younes Taha El Idrissi
    Younes Taha El Idrissi (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Sam Lammers
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Sam Lammers avslutter utenfor.
    78'
    Janis Blaswich
    Janis Blaswich (FC Salzburg) får et gult kort av dommer Irfan Peljto.
    79'
    I Enschede slår Sayfallah Ltaief en corner fra venstre.
    79'
    80'
    Inn: Nicolas Capaldo
    Ut: Mads Bidstrup
    Pepijn Lijnders gjør dagens fjerde bytte i Enschede, når han tar ut Mads Bidstrup og setter inn Nicolas Capaldo.
    81'
    Inn: Ignace Van Der Brempt
    Ut: Oscar Gloch
    FC Salzburg bytter ut Oscar Gloch med Ignace Van Der Brempt. Dette er det femte byttet som Pepijn Lijnders gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    82'
    Sem Steijn
    Dommer Irfan Peljto viser Sem Steijn (FC Twente Enschede) det gule kortet.
    82'
    83'
    84'
    85'
    FC Twente 3 - 3 FC Salzburg
    Mål: Sem Steijn
    Målgivende: Ricky Van Wolfswinkel
    Mål! hjemmelag utligner ved Sem Steijn. Stillingen er nå 3-3. Flott spill fra Ricky Van Wolfswinkel før målet.
    87'
    88'
    89'
    Skade: FC Twente
    90'+1
    Tilbake fra skade: FC Twente
    90'+2
    Adam Daghim
    FC Salzburg angriper, men Irfan Peljto blåser for offside.
    90'+3
    Irfan Peljto signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.