Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    3'
    I Enschede slår Vaclav Cerny en corner fra venstre.
    5'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    6'
    Joey Kooij tildeler FC Twente Enschede en corner. Vaclav Cerny sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Vura
    Sjanse i Enschede! Vura (FC Twente Enschede) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    13'
    14'
    Tobias Lauritsen
    I Enschede får Tobias Lauritsen (Sparta) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    14'
    Vaclav Cerny
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    16'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Vura
    FC Twente Enschede fosser forover og Vura fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    19'
    Vito Van Crooij (Sparta) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    20'
    Mike Eerdhuijzen
    Sparta angriper på Grolsch Veste Stadium. Mike Eerdhuijzen header utenfor.
    20'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 0 Sparta Rotterdam
    Mål: Joshua Brenet
    Målgivende: Vaclav Cerny
    Mål! Joshua Brenet (FC Twente Enschede) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Grolsch Veste Stadium. Det er en fin assist fra Vaclav Cerny.
    22'
    Kan FC Twente Enschede utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    25'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Shurandy Sambo
    Dommeren gir Shurandy Sambo (Sparta) et gult kort.
    25'
    26'
    Robin Propper
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Robin Propper avslutter utenfor.
    27'
    27'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    30'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Målsjanse til Sparta! Shurandy Sambo treffer mål, men keeper redder.
    32'
    32'
    Vito Van Crooij (Sparta) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    32'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    FC Twente 1 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Tobias Lauritsen
    Målgivende: Arno Verschueren
    Tobias Lauritsen header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Arno Verschueren før målet.
    32'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Sparta.
    38'
    Michel Vlap
    Sjanse til FC Twente Enschede! Michel Vlap er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    I Enschede slår Vaclav Cerny en corner fra høyre.
    40'
    Hjørnespark til FC Twente
    41'
    41'
    41'
    Vito Van Crooij (Sparta) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    42'
    FC Twente 1 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål! Sparta tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Tobias Lauritsen på Grolsch Veste Stadium.
    42'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    45'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    48'
    49'
    50'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Jeremy Van Mullem
    Ut: Younes Namli
    Maurice Steijn gjør dagens første bytte i Enschede, når han tar ut Younes Namli og setter inn Jeremy Van Mullem.
    51'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    52'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    52'
    Jeremy Van Mullem
    Jeremy Van Mullem (Sparta) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Joey Kooij tildeler FC Twente Enschede en corner. Vaclav Cerny sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Sparta fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    Sparta angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    61'
    Vura
    FC Twente Enschede angriper. Vura får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    62'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Ut: Ricky Van Wolfswinkel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Manfred Alonso Ugalde Arce, mens Ricky Van Wolfswinkel tar plass på benken.
    63'
    Inn: Sem Steijn
    Ut: Michal Sadilek
    Ron Jans (FC Twente Enschede) gjør sitt andre bytte for dagen. Sem Steijn erstatter Michal Sadilek.
    63'
    Frispark i en god posisjon for FC Twente Enschede!
    63'
    Sparta Rotterdam scorer selvmål!
    FC Twente 2 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Dirk Abels
    Dirk Abels scorer og utligningen er et faktum på Grolsch Veste Stadium. 2-2.
    65'
    FC Twente 3 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Vaclav Cerny
    Vaclav Cerny setter ballen i nettet og FC Twente Enschede leder nå 3-2.
    67'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    69'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    71'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    72'
    Tobias Lauritsen (Sparta) får et gult kort av dommer Joey Kooij.
    72'
    Frispark FC Twente Enschede.
    74'
    77'
    77'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    80'
    Arno Verschueren
    Sparta angriper, men avslutningen til Arno Verschueren går utenfor.
    82'
    83'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Ramiz Zerrouki ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    Inn: Wout Brama
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Ron Jans (FC Twente Enschede) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Wout Brama erstatter Ramiz Zerrouki som sannsynligvis er skadet.
    87'
    Inn: Daan Rots
    Ut: Vaclav Cerny
    FC Twente Enschede gjør sitt fjerde bytte. Vaclav Cerny erstattes av Daan Rots.
    87'
    I Enschede header Tobias Lauritsen (Sparta) mot mål, men ballen går utenfor.
    88'
    Offside! Tobias Lauritsen (Sparta) er alene igjennom, men dommer Joey Kooij ser at linjemannen er oppe med flagget.
    89'
    89'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til Sparta like utenfor FC Twente Enschede-området.
    89'
    Gult kort til FC Twente
    Robin Propper (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på Grolsch Veste Stadium.
    90'
    FC Twente 3 - 3 Sparta Rotterdam
    Mål: Shurandy Sambo
    Mål! Shurandy Sambo utligner for Sparta. Stillingen er dermed 3-3 i Enschede.
    90'+1
    Andre gule kort til Sparta Rotterdam
    Shurandy Sambo får sitt andre gule kort og Sparta må klare seg uten han resten av kampen.