Jensen90'+3
3-1
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Taylor Booth (FC Utrecht) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Galgenwaard.
    5'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Pelle Clement
    Målsjanse! Pelle Clement (Sparta) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Koki Saito
    Sjanse! Sparta avanserer forover, men Koki Saito avslutter utenfor.
    15'
    I Utrecht slår Taylor Booth en corner fra høyre.
    18'
    En av FC Utrechts spillere blir avblåst for offside på Stadion Galgenwaard.
    21'
    Camiel Neghli
    Sparta avanserer forover i Utrecht. Camiel Neghli avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Danny Makkelie tildeler FC Utrecht en corner. Taylor Booth sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta.
    30'
    Sparta angriper, men Danny Makkelie blåser for offside.
    31'
    Jonathan De Guzman (Sparta) slår en corner fra venstre side på Stadion Galgenwaard.
    34'
    Danny Makkelie tildeler Sparta en corner. Jonathan De Guzman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Tobias Lauritsen
    Sparta avanserer forover og Tobias Lauritsen kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    35'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Dommer Danny Makkelie viser Pelle Clement (Sparta) det gule kortet.
    35'
    Jonathan De Guzman (Sparta) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Galgenwaard.
    38'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    FC Utrecht 0 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Tobias Lauritsen
    Målgivende: Jonathan De Guzman
    Tobias Lauritsen header ballen i mål og Sparta leder dermed 0-1. Flott spill fra Jonathan De Guzman før målet.
    38'
    Hidde Ter Avest
    Hidde Ter Avest (FC Utrecht) avanserer forover på Stadion Galgenwaard. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    I Utrecht slår Taylor Booth en corner fra venstre.
    41'
    Mål for FC Utrecht!
    FC Utrecht 1 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Ryan Flamingo
    Målgivende: Hidde Ter Avest
    Mål! hjemmelag utligner ved Ryan Flamingo. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Hidde Ter Avest.
    41'
    Metinho
    Metinho (Sparta) kommer til en målsjanse på Stadion Galgenwaard, men klarer ikke å score.
    45'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Mike Van Der Hoorn
    Ut: Zidane Iqbal
    FC Utrecht bytter ut Zidane Iqbal med Mike Van Der Hoorn.
    46'
    47'
    Can Bozdogan
    Målsjanse på Stadion Galgenwaard! Can Bozdogan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    Taylor Booth (FC Utrecht) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    48'
    Jonathan De Guzman
    Sparta angriper, men avslutningen til Jonathan De Guzman går utenfor.
    50'
    I Utrecht slår Jonathan De Guzman en corner fra høyre.
    54'
    Bart Vriends
    Bart Vriends (Sparta) kommer til en målsjanse på Stadion Galgenwaard, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Sam Lammers
    Sam Lammers (FC Utrecht) kommer seg fri på Stadion Galgenwaard, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Othman Boussaid
    Sjanse til FC Utrecht! Othman Boussaid er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Sjanse i Utrecht! Tobias Lauritsen (Sparta) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    FC Utrecht angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    Målet til FC Utrecht sjekkes av VAR
    65'
    Målet til FC Utrecht blir annullert
    65'
    Inn: Marouan Azarkan
    Ut: Taylor Booth
    FC Utrecht gjør sitt andre bytte. Taylor Booth erstattes av Marouan Azarkan.
    65'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    66'
    FC Utrecht 2 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Sam Lammers
    FC Utrecht leder 2-1 etter en scoring av Sam Lammers.
    70'
    72'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Shunsuke Mito
    Ut: Jonathan De Guzman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta. Inn kommer Shunsuke Mito, mens Jonathan De Guzman tar plass på benken.
    74'
    Inn: Victor Jensen
    Ut: Othman Boussaid
    Othman Boussaid (FC Utrecht) erstattes av Victor Jensen.
    75'
    Victor Jensen (FC Utrecht) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Galgenwaard.
    76'
    Hidde Ter Avest (FC Utrecht) header mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    Marouan Azarkan
    Marouan Azarkan (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Stadion Galgenwaard, men klarer ikke å score.
    80'
    Inn: Charles-Andreas Brym
    Ut: Said Bakari
    Said Bakari (Sparta) erstattes av Charles-Andreas Brym.
    80'
    Camiel Neghli (Sparta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Mike Van Der Hoorn (FC Utrecht) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Galgenwaard.
    86'
    Mike Van Der Hoorn er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Galgenwaard.
    87'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til Sparta.
    88'
    Inn: Rick Meissen
    Ut: Koki Saito
    Sparta gjør sitt tredje bytte. Koki Saito erstattes av Rick Meissen.
    89'
    FC Utrecht fosser forover og Marouan Azarkan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    Danny Makkelie tildeler FC Utrecht en corner. Marouan Azarkan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Danny Makkelie tildeler Sparta en corner. Camiel Neghli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    Camiel Neghli (Sparta) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    90'+2
    FC Utrecht 3 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Victor Jensen
    Mål! Victor Jensen øker ledelsen til 3-1.
    90'+3
    Gult kort til FC Utrecht
    Victor Jensen
    Victor Jensen (FC Utrecht) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Galgenwaard.
    90'+4
    Inn: Mark Van der Maarel
    Ut: Jens Toornstra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Mark Van der Maarel, mens Jens Toornstra tar plass på benken.