Den første omgangen er sparket i gang.
    Gyrano Kerk er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Galgenwaard.
    1'+2
    Yassine Ayoub
    FC Utrecht fosser forover og Yassine Ayoub fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    I Utrecht slår Zakaria Labyad en corner fra venstre.
    3'
    Zakaria Labyad (FC Utrecht) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Galgenwaard.
    3'
    Dommer Bas Nijhuis ser at linjemannen løfter flagget, og FC Utrechts Gyrano Kerk blåses av for offside.
    4'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt FC Utrechtet.
    5'
    FC Utrecht fosser fremover, men Gyrano Kerk går rett i offsidefella.
    5'
    FC Utrecht må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vitesse Arnhem.
    6'
    Bryan Linssen
    Bryan Linssen (Vitesse Arnhem) header mot mål, men ballen går utenfor.
    7'
    FC Utrecht scorer selvmål!
    FC Utrecht 0 - 1 Vitesse
    Mål: Ramon Leeuwin
    Mål! Vitesse Arnhem tar ledelsen 0-1 ved Ramon Leeuwin.
    18'
    Frispark FC Utrecht.
    22'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Utrecht fordi Giovanni Troupee får behandling for en skade på banen.
    24'
    FC Utrecht slipper å klare seg uten Giovanni Troupee som kommer tilbake på banen i Utrecht.
    25'
    Yassine Ayoub (FC Utrecht) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    25'
    Zakaria Labyad
    FC Utrecht avanserer forover i Utrecht. Zakaria Labyad avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Bas Nijhuis tildeler Vitesse Arnhem en corner. Thomas Bruns sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    29'
    Bas Nijhuis tildeler FC Utrecht en corner. Zakaria Labyad sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til FC Utrecht like utenfor Vitesse Arnhem-området.
    33'
    Yassine Ayoub (FC Utrecht) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Galgenwaard.
    34'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    36'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    I Utrecht slår Alexander Buttner en corner fra venstre.
    38'
    Mål for Vitesse!
    FC Utrecht 0 - 2 Vitesse
    Mål: Matt Miazga
    Målgivende: Alex Buttner
    Mål! Matt Miazga øker ledelsen til 0-2. Alexander Buttner var nest sist på ballen.
    38'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    41'
    Gyrano Kerk (FC Utrecht) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Galgenwaard.
    45'+1
    Zakaria Labyad (FC Utrecht) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    45'+3
    Yassine Ayoub (FC Utrecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Mål for FC Utrecht!
    FC Utrecht 1 - 2 Vitesse
    Mål: Mark Van der Maarel
    Målgivende: Gyrano Kerk
    Mål! Mark van der Maarel reduserer til 1-2 på Stadion Galgenwaard i Utrecht. Det er en fin assist fra Gyrano Kerk.
    46'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    48'
    Frispark i en god posisjon for FC Utrecht!
    49'
    Gult kort til Vitesse
    Guram Kashia
    Guram Kashia (Vitesse Arnhem) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    FC Utrecht fosser fremover, men Bas Nijhuis blåser for offside på Stadion Galgenwaard.
    50'
    Gult kort til FC Utrecht
    Zakaria Labyad (FC Utrecht) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Galgenwaard.
    51'
    51'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt Vitesse Arnhemet.
    52'
    Mark Van der Maarel
    Dommeren gir Mark van der Maarel (FC Utrecht) et gult kort.
    52'
    54'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Luc Castaignos
    Ut: Bryan Linssen
    Bytte for Vitesse Arnhem. Luc Castaignos kommer inn for Bryan Linssen på Stadion Galgenwaard.
    56'
    57'
    Willem Janssen
    Willem Janssen (FC Utrecht) får et gult kort av dommer Bas Nijhuis.
    59'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til FC Utrecht.
    60'
    Yassine Ayoub (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Stadion Galgenwaard, men klarer ikke å score.
    61'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Gyrano Kerk
    FC Utrecht bytter ut Gyrano Kerk med Cyriel Dessers. Dette er det første byttet som Jean Paul de Jong gjør i dagens kamp.
    62'
    64'
    Luc Castaignos
    Luc Castaignos (Vitesse Arnhem) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    67'
    Thomas Bruns
    Dommer Bas Nijhuis viser Thomas Bruns (Vitesse Arnhem) det gule kortet.
    67'
    69'
    71'
    Inn: Mateusz Klich
    Ut: Giovanni Troupee
    FC Utrecht gjør sitt andre bytte. Giovanni Troupee erstattes av Mateusz Klich.
    72'
    Inn: Maikel Van Der Werff
    Ut: Thomas Bruns
    Edward Sturing gjør dagens andre bytte i Utrecht, når han tar ut Thomas Bruns og setter inn Maikel Van der Werff.
    72'
    77'
    Matt Miazga
    Matt Miazga (Vitesse Arnhem) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Lukas Gortler
    Lukas Gortler (FC Utrecht) pådrar seg et gult kort.
    79'
    80'
    Willem Janssen (FC Utrecht) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    81'
    81'
    82'
    Inn: Mukhtar Ali
    Ut: Roy Beerens
    Edward Sturing (Vitesse Arnhem) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mukhtar Ali erstatter Roy Beerens.
    83'
    Vitesse Arnhem angriper, men avslutningen til Luc Castaignos går utenfor.
    84'
    Inn: Urby Emanuelson
    Ut: Sander Van de Streek
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Urby Emanuelson, mens Sander van de Streek tar plass på benken.
    86'
    Zakaria Labyad (FC Utrecht) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Galgenwaard.
    90'+1
    FC Utrecht angriper på Stadion Galgenwaard, men Willem Janssen header utenfor.
    90'+1
    Målsjanse på Stadion Galgenwaard! fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.