FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Lois Openda
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Utrecht. Lois Openda avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Mål for FC Utrecht!
    FC Utrecht 1 - 0 Vitesse
    Mål: Moussa Sylla
    Mål! Moussa Sylla gir FC Utrecht en 1-0 ledelse.
    14'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    17'
    Adam Maher
    Sjanse i Utrecht! Adam Maher (FC Utrecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    19'
    I Utrecht slår Adam Maher en corner fra høyre.
    20'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    23'
    Frispark FC Utrecht.
    25'
    Sander Van de Streek
    FC Utrecht angriper på Stadion Galgenwaard. Sander Van de Streek header utenfor.
    26'
    Skudd utenfor mål, Vitesse
    28'
    30'
    Spillet på Stadion Galgenwaard er stoppet midlertidig fordi Maximilian Wittek ligger nede.
    30'
    31'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Galgenwaard.
    32'
    Skudd på mål, FC Utrecht
    32'
    32'
    Allard Lindhout tildeler FC Utrecht en corner. Adam Maher sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Bart Ramselaar
    Målsjanse! Bart Ramselaar (FC Utrecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Adam Maher (FC Utrecht) slår en corner fra venstre side på Stadion Galgenwaard.
    34'
    Moussa Sylla
    FC Utrecht angriper i Utrecht. Moussa Sylla fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Vitesse Arnhem er nær straffområde.
    38'
    38'
    39'
    Maximilian Wittek
    Vitesse Arnhem angriper, men avslutningen til Maximilian Wittek går utenfor.
    40'
    Dominik Oroz
    Sjanse! Vitesse Arnhem avanserer forover, men Dominik Oroz avslutter utenfor.
    42'
    42'
    Gult kort til FC Utrecht
    Sander Van de Streek (FC Utrecht) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Vitesse Arnhem slipper å klare seg uten Maximilian Wittek som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    47'
    En av FC Utrechts spillere går i offside.
    48'
    51'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    52'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Adrian Grbic
    Ut: Dominik Oroz
    Vitesse Arnhem bytter ut Dominik Oroz med Adrian Grbic. Dette er det første byttet som Thomas Letsch gjør i dagens kamp.
    53'
    54'
    59'
    Gult kort til Vitesse
    Sondre Tronstad
    Sondre Tronstad (Vitesse Arnhem) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Vitesse Arnhem fosser fremover, men Allard Lindhout blåser for offside på Stadion Galgenwaard.
    61'
    Dommeren gir Moussa Sylla (FC Utrecht) et gult kort.
    62'
    Maximilian Wittek får gult kort av dommer Allard Lindhout, og må dermed stå over en kamp for Vitesse Arnhem.
    64'
    FC Utrecht angriper i Utrecht, men blir avblåst for offside.
    65'
    Rødt kort til Vitesse
    Adrian Grbic
    Utvisning! Vitesse Arnhems Adrian Grbic får rødt kort og sendes av banen.
    65'
    66'
    Skade: FC Utrecht
    66'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    70'
    Sondre Tronstad (Vitesse Arnhem) kommer til en målsjanse på Stadion Galgenwaard, men klarer ikke å score.
    71'
    Frispark i en god posisjon for Vitesse Arnhem!
    72'
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Utrecht) mottar et gult kort på Stadion Galgenwaard, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    72'
    73'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Thomas Buitink
    Ut: Toni Domgjoni
    Bytte for Vitesse Arnhem. Thomas Buitink kommer inn for Toni Domgjoni på Stadion Galgenwaard.
    75'
    Eli Dasa
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Utrecht. Eli Dasa avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Joris Overeem
    Ut: Quinten Timber
    FC Utrecht bytter ut Quinten Timber med Joris Overeem.
    76'
    Inn: Willem Janssen
    Ut: Mike Van Der Hoorn
    Rene Hake gjør dagens andre bytte i Utrecht, når han tar ut Mike Van Der Hoorn og setter inn Willem Janssen.
    77'
    Skudd utenfor mål, FC Utrecht
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til Vitesse
    85'
    Ingen straffe til Vitesse
    86'
    Inn: Anastasios Douvikas
    Ut: Henk Veerman
    Rene Hake (FC Utrecht) gjør sitt tredje bytte for dagen. Anastasios Douvikas erstatter Henk Veerman.
    86'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til FC Utrecht.
    88'
    Skade: Vitesse
    90'
    Tilbake fra skade: FC Utrecht
    90'
    90'+1
    90'+1
    Mål for Vitesse!
    FC Utrecht 1 - 1 Vitesse
    Mål: Danilho Doekhi
    Målgivende: Eli Dasa
    Mål! Danilho Doekhi (Vitesse Arnhem) utligner med en heading på Stadion Galgenwaard. Eli Dasa var nest sist på ballen.