1-0
    Hjørnespark til FC Utrecht
    2'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til FC Utrecht like utenfor Vitesse Arnhem-området.
    5'
    Othman Boussaid
    FC Utrecht avanserer forover i Utrecht. Othman Boussaid avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Kan FC Utrecht utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    9'
    Skudd på mål, FC Utrecht
    10'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Hjørnespark til Vitesse
    13'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    13'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    15'
    Ryan Flamingo
    FC Utrecht angriper, men avslutningen til Ryan Flamingo går utenfor.
    16'
    Skade: Vitesse
    17'
    Tilbake fra skade: Vitesse
    18'
    Taylor Booth
    Taylor Booth (FC Utrecht) kommer seg fri på Stadion Galgenwaard, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Paxten Aaronson
    Målsjanse til Vitesse Arnhem! Paxten Aaronson treffer mål, men keeper redder.
    25'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frisparket tildelt Vitesse Arnhem er farlig nær FC Utrechts målområde.
    29'
    Kacper Kozlowski
    Kacper Kozlowski (Vitesse Arnhem) header ballen i tverrliggeren på Stadion Galgenwaard! Oi, oi, oi.
    30'
    35'
    Skudd utenfor mål, FC Utrecht
    35'
    Skudd på mål, Vitesse
    37'
    37'
    38'
    Mathijs Tielemans (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Galgenwaard.
    38'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Sam Lammers
    Sam Lammers (FC Utrecht) kommer til avslutning på Stadion Galgenwaard, men headingen blir reddet.
    41'
    41'
    FC Utrecht må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vitesse Arnhem.
    42'
    43'
    43'
    44'
    44'
    Det blir farlig! Frispark for FC Utrecht er nær straffområde.
    45'+2
    Gult kort til Vitesse
    Amine Boutrah
    Amine Boutrah (Vitesse Arnhem) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Galgenwaard.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Victor Jensen
    Ut: Taylor Booth
    FC Utrecht gjør sitt første bytte. Taylor Booth erstattes av Victor Jensen.
    46'
    Inn: Zidane Iqbal
    Ut: Oscar Fraulo
    Ron Jans (FC Utrecht) gjør sitt andre bytte for dagen. Zidane Iqbal erstatter Oscar Fraulo.
    46'
    Mål for FC Utrecht!
    FC Utrecht 1 - 0 Vitesse
    Mål: Victor Jensen
    Målgivende: Jens Toornstra
    I Utrecht tar FC Utrecht ledelsen 1-0 etter et mål av Victor Jensen. Jens Toornstra var nest sist på ballen.
    48'
    Frispark Vitesse Arnhem.
    49'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til FC Utrecht.
    51'
    Skudd utenfor mål, Vitesse
    52'
    54'
    54'
    54'
    55'
    56'
    56'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    58'
    Mathijs Tielemans
    Mathijs Tielemans (Vitesse Arnhem) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    59'
    59'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    59'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Enzo Cornelisse
    Ut: Mica Pinto
    Vitesse Arnhem bytter ut Mica Pinto med Enzo Cornelisse. Dette er det andre byttet som Edward Sturing gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Melle Meulensteen
    Ut: Mathijs Tielemans
    Mathijs Tielemans (Vitesse Arnhem) erstattes av Melle Meulensteen.
    60'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    66'
    Amine Boutrah (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    69'
    69'
    Inn: Isac Lidberg
    Ut: Othman Boussaid
    FC Utrecht bytter ut Othman Boussaid med Isac Lidberg.
    71'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Souffian El Karouani
    Souffian El Karouani (FC Utrecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Thomas Buitink
    Ut: Marco Van Ginkel
    Edward Sturing gjør dagens tredje bytte i Utrecht, når han tar ut Marco Van Ginkel og setter inn Thomas Buitink.
    75'
    Inn: Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Ut: Amine Boutrah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitesse Arnhem. Inn kommer Anis Hadj Moussa Hadj Moussa, mens Amine Boutrah tar plass på benken.
    75'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    77'
    78'
    78'
    Frispark FC Utrecht.
    78'
    Frispark i en god posisjon for FC Utrecht!
    78'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    Inn: Can Bozdogan
    Ut: Jens Toornstra
    Jens Toornstra (FC Utrecht) erstattes av Can Bozdogan.
    80'
    81'
    Ramon Hendriks ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Vitesse Arnhem slipper å klare seg uten Ramon Hendriks som kommer tilbake på banen i Utrecht.
    82'
    Isac Lidberg
    FC Utrecht avanserer forover i Utrecht. Isac Lidberg avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Inn: Niklas Vesterlund
    Ut: Hidde Ter Avest
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Niklas Vesterlund, mens Hidde Ter Avest tar plass på benken.