Servette Geneva får tildelt et hjørnespark
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    Miroslav Stevanovic
    5'
    Enzo Crivelli
    Målsjanse på Stadion Schützenwiese! Enzo Crivelli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    9'
    Skudd utenfor mål, FC Winterthur
    Carmine Chiappetta
    Målsjanse! Carmine Chiappetta (Winterthur) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Alexis Antunes
    Alexis Antunes (Servette Geneva) header mot mål, men ballen går utenfor.
    11'
    Målsjanse til Servette Geneva! Alexis Antunes treffer mål, men keeper redder.
    16'
    16'
    Straffe til Servette Geneva
    19'
    Gult kort til FC Winterthur
    Souleymane Diaby
    Souleymane Diaby (Winterthur) pådrar seg et gult kort.
    19'
    Servette Geneva scorer på straffe!
    FC Winterthur 0 - 1 Servette Geneva
    Mål: Enzo Crivelli
    Enzo Crivelli dundrer inn et straffespark på Stadion Schützenwiese. Stillingen er nå 0-1.
    21'
    Skudd på mål, FC Winterthur
    Randy Schneider
    Winterthur fosser forover og Randy Schneider fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    FC Winterthur, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Winterthur angriper i Winterthur. Carmine Chiappetta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    Souleymane Diaby (Winterthur) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Schützenwiese.
    27'
    Winterthur slipper å klare seg uten Souleymane Diaby som kommer tilbake på banen i Winterthur.
    29'
    FC Winterthur får tildelt et frispark
    Winterthur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Servette Geneva må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Winterthur.
    31'
    FC Winterthur får tildelt et hjørnespark
    Matteo Di Giusto
    Matteo Di Giusto (Winterthur) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Schützenwiese.
    32'
    Spillet på Stadion Schützenwiese er stoppet midlertidig fordi Silvan Sidler ligger nede.
    34'
    Silvan Sidler er tilbake i kampen igjen.
    35'
    Winterthur avanserer forover i Winterthur. Matteo Di Giusto avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Boubacar Fofana
    Boubacar Fofana (Winterthur) avanserer forover på Stadion Schützenwiese. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Winterthur på egen banehalvdel.
    38'
    Målsjanse på Stadion Schützenwiese! Boubacar Fofana fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Servette Geneva får tildelt et frispark
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark for Winterthur på egen banehalvdel.
    41'
    43'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Winterthur
    Inn: Albin Krasniqi
    Ut: Silvan Sidler
    Ognjen Zaric (Winterthur) gjør sitt første bytte for dagen. Albin Krasniqi erstatter Silvan Sidler.
    46'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    49'
    Sjanse i Winterthur! Boubacar Fofana (Winterthur) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Frispark til Winterthur på halvdelen til Servette Geneva.
    51'
    Frispark Winterthur.
    53'
    Winterthur angriper, men avslutningen til Carmine Chiappetta går utenfor.
    54'
    55'
    Matteo Di Giusto (Winterthur) slår en corner fra høyre side på Stadion Schützenwiese.
    59'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: Enzo Crivelli
    Enzo Crivelli (Servette Geneva) erstattes av Jeremy Guillemenot.
    60'
    Inn: Dereck Kutesa
    Ut: Julian Von Moos
    Bytte for Servette Geneva. Dereck Kutesa kommer inn for Julian Von Moos på Stadion Schützenwiese.
    60'
    60'
    Steve Rouiller
    Servette Geneva angriper på Stadion Schützenwiese. Steve Rouiller header ballen i stolpen!
    60'
    Inn: Adrian Durrer
    Ut: Randy Schneider
    Winterthur bytter ut Randy Schneider med Adrian Durrer.
    61'
    Inn: Elias Maluvunu
    Ut: Carmine Chiappetta
    Ognjen Zaric gjør dagens tredje bytte i Winterthur, når han tar ut Carmine Chiappetta og setter inn Elias Maluvunu.
    61'
    Dereck Kutesa
    Dereck Kutesa (Servette Geneva) avanserer forover på Stadion Schützenwiese. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Timothe Cognat
    Timothe Cognat (Servette Geneva) slår en corner fra venstre side på Stadion Schützenwiese.
    64'
    I Winterthur slår Timothe Cognat en corner fra venstre.
    66'
    Gult kort til Servette Geneva
    Bradley Mazikou
    Dommeren gir Bradley Mazikou (Servette Geneva) et gult kort.
    66'
    68'
    Inn: Malik Sawadogo
    Ut: Bradley Mazikou
    Servette Geneva gjør sitt tredje bytte. Bradley Mazikou erstattes av Malik Sawadogo.
    70'
    Servette Geneva angriper i Winterthur. Dereck Kutesa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Timothe Cognat (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Schützenwiese.
    73'
    Fedayi San tildeler Winterthur en corner. Matteo Di Giusto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Albin Krasniqi
    Winterthur angriper på Stadion Schützenwiese. Albin Krasniqi header utenfor.
    77'
    78'
    Jeremy Guillemenot
    Servette Geneva angriper. Jeremy Guillemenot får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    80'
    81'
    Steve Rouiller (Servette Geneva) header utenfor.
    81'
    Matteo Di Giusto (Winterthur) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Christian Pierre Louis Gomis
    Ut: Musa Araz
    Winterthur bytter ut Musa Araz med Christian Pierre Louis Gomis. Dette er det fjerde byttet som Ognjen Zaric gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: David Douline
    Ut: Alexis Antunes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Servette Geneva. Inn kommer David Douline, mens Alexis Antunes tar plass på benken.