Kampen er i gang på Groupama Arena.
    Vidi FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Istvan Kovacs
    Vidi FC avanserer forover i Budapest. Istvan Kovacs avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Boban Nikolov
    Boban Nikolov (Vidi FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Vidi FC på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Vidi FC på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for FC BATE Borisov på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Fehervar FC Szekesfehervar
    Ianique dos Santos Tavares
    Stopira (Vidi FC) får et gult kort av dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen.
    13'
    Denis Polyakov (FC BATE Borisov) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Groupama Arena.
    14'
    Denis Polyakov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    15'
    Istvan Kovacs (Vidi FC) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Arena.
    17'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Vidi FC en corner. Istvan Kovacs sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    I Budapest slår Igor Stasevich en corner fra venstre.
    21'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Vidi FC.
    22'
    Istvan Kovacs (Vidi FC) slår en corner fra høyre side på Groupama Arena.
    24'
    Nemanja Milunovic
    FC BATE Borisov fosser forover og Nemanja Milunovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    Fehervar FC Szekesfehervar, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    FC BATE Borisov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Mål for FC BATE Borisov!
    Fehervar FC Szekesfehervar 0 - 1 FC BATE Borisov
    Mål: Jasse Tuominen
    Målgivende: Evgeni Yablonski
    Mål! FC BATE Borisov tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jasse Tuominen på Groupama Arena. Det er en fin assist fra Evgeni Yablonski.
    27'
    Igor Stasevich
    FC BATE Borisov angriper i Budapest. Igor Stasevich fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til FC BATE Borisov på egen banehalvdel.
    30'
    Georgi Milanov
    Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen viser Georgi Milanov (Vidi FC) det gule kortet.
    30'
    Frispark til Vidi FC på halvdelen til FC BATE Borisov.
    30'
    Istvan Kovacs (Vidi FC) kommer til en målsjanse på Groupama Arena, men klarer ikke å score.
    33'
    FC BATE Borisov angriper, men blir avblåst for offside.
    34'
    Frispark Vidi FC.
    36'
    Gult kort til FC BATE Borisov
    Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen gir Nemanja Milunovic (FC BATE Borisov) et gult kort.
    36'
    Stopira (Vidi FC) header utenfor.
    37'
    Sjanse til Vidi FC! Istvan Kovacs er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    FC BATE Borisov, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Georgi Milanov (Vidi FC) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Arena.
    38'
    39'
    Vidi FC angriper, men Mads-Kristoffer Kristoffersen blåser for offside.
    39'
    Mirko Ivanic
    Målsjanse! Mirko Ivanic (FC BATE Borisov) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    En av FC BATE Borisovs spillere blir avblåst for offside.
    44'
    45'
    Vidi FC fosser fremover, men Mads-Kristoffer Kristoffersen blåser for offside på Groupama Arena.
    45'
    46'
    FC BATE Borisov fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Budapest fordi Denis Polyakov får behandling for en skade på banen.
    49'
    Denis Polyakov er tilbake på banen igjen.
    50'
    51'
    Aleksandar Filipovic
    Aleksandar Filipovic (FC BATE Borisov) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    52'
    Det blir farlig! Frispark for Vidi FC i nærheten av straffesparkkassen.
    53'
    Vidi FC angriper i Budapest, men blir avblåst for offside.
    55'
    Mirko Ivanic (FC BATE Borisov) kommer seg fri på Groupama Arena, men avslutningen går utenfor.
    56'
    57'
    60'
    Spillerbytte - FC BATE Borisov
    Inn: Maksim Skavysh
    Ut: Jasse Tuominen
    FC BATE Borisov gjør sitt første bytte. Jasse Tuominen erstattes av Maksim Skavysh.
    61'
    Frispark FC BATE Borisov.
    61'
    Egor Filipenko
    I Budapest får Egor Filipenko (FC BATE Borisov) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Fehervar FC Szekesfehervar
    Inn: Armin Hodzic
    Ut: Attila Fiola
    Vidi FC bytter ut Attila Fiola med Armin Hodzic.
    64'
    I Budapest slår Istvan Kovacs en corner fra høyre.
    65'
    66'
    Inn: Mikhail Gordejchuk
    Ut: Mirko Ivanic
    Mirko Ivanic (FC BATE Borisov) erstattes av Mikhail Gordejchuk.
    67'
    Igor Stasevich (FC BATE Borisov) slår en corner fra høyre side på Groupama Arena.
    68'
    73'
    75'
    Inn: Szilveszter Hangya
    Ut: Georgi Milanov
    Marko Nikolic (Vidi FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Szilveszter Hangya erstatter Georgi Milanov.
    76'
    77'
    Inn: Zsombor Berecz
    Ut: Boban Nikolov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vidi FC. Inn kommer Zsombor Berecz, mens Boban Nikolov tar plass på benken.
    78'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Vidi FC en corner. Istvan Kovacs sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    84'
    Marko Scepovic
    Marko Scepovic (Vidi FC) header ballen mot mål, men FC BATE Borisov klarerer.
    84'
    Frispark til FC BATE Borisov på halvdelen til Vidi FC.
    84'
    Fehervar FC Szekesfehervar 0 - 2 FC BATE Borisov
    Mål: Egor Filipenko
    Målgivende: Igor Stasevich
    FC BATE Borisov går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Egor Filipenko. Flott spill fra Igor Stasevich før målet.
    85'
    Igor Stasevich (FC BATE Borisov) slår en corner fra venstre side på Groupama Arena.
    87'
    Inn: Maksim Volodjko
    Ut: Igor Stasevich
    Igor Stasevich (FC BATE Borisov) erstattes av Maksim Volodko.
    88'
    Maksim Volodjko
    Målsjanse til FC BATE Borisov! Maksim Volodko treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Denis Shcherbitski
    Denis Shcherbitski (FC BATE Borisov) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    Skudd utenfor mål, Fehervar FC Szekesfehervar
    90'+3
    90'+4
    Andre gule kort til FC BATE Borisov
    Aleksandar Filipovic (FC BATE Borisov) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.