Målsjanse til Antalyaspor! Guray Vural treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Antalyaspor like utenfor Fenerbahce-området.
    5'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Irfan Kahveci
    Ut: Cengiz Ünder
    Fenerbahce gjør sitt første bytte. Cengiz Ünder erstattes av Irfan Kahveci.
    5'
    I Istanbul slår Sam Larsson en corner fra høyre.
    7'
    8'
    8'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    10'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Fenerbahce) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Kan Antalyaspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    11'
    Halil Umut Meler tildeler Antalyaspor en corner. Sam Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Antalyaspor på egen banehalvdel.
    16'
    Antalyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    18'
    Sam Larsson (Antalyaspor) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    21'
    24'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Antalyaspor på egen banehalvdel.
    27'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Gult kort til Fenerbahce
    Rodrigo Becao
    Rodrigo Becao (Fenerbahce) mottar sitt første gule kort for dagen på Sukru Saracoglu Stadium.
    28'
    Sander Van de Streek
    Antalyaspor angriper i Istanbul. Sander Van de Streek fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Gult kort til Antalyaspor
    Ömer Toprak
    Ömer Toprak (Antalyaspor) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Offside! Dusan Tadic (Fenerbahce) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    30'
    Mål for Antalyaspor!
    Fenerbahce 0 - 1 Antalyaspor
    Mål: Adam Buksa
    Målgivende: Sander Van de Streek
    Mål! Adam Buksa gir Antalyaspor ledelsen 0-1 i Istanbul. Flott spill fra Sander Van de Streek før målet.
    31'
    Edin Dzeko
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Edin Dzeko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    37'
    Sander Van de Streek (Antalyaspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    38'
    38'
    Adam Buksa
    Antalyaspor angriper på Sukru Saracoglu Stadium. Adam Buksa header utenfor.
    40'
    Fred
    Fenerbahce angriper. Fred får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Edin Dzeko
    Sjanse til Fenerbahce! Edin Dzeko er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    Erdogan Yesilyurt
    Erdogan Yesilyurt (Antalyaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 1 Antalyaspor
    Mål: Edin Dzeko
    Målgivende: Serdar Aziz
    Edin Dzeko header ballen i mål og utligner til 1-1. Serdar Aziz var nest sist på ballen.
    45'+2
    Målet til Fenerbahce sjekkes av VAR
    45'+2
    Målet til Fenerbahce blir stående
    45'+3
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    45'+4
    I Istanbul slår Sam Larsson en corner fra venstre.
    47'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    50'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Antalyaspor.
    50'
    Antalyaspor fosser forover og Sander Van de Streek fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Frispark Fenerbahce.
    54'
    Adam Buksa
    Dommeren gir Adam Buksa (Antalyaspor) et gult kort.
    55'
    Irfan Kahveci
    Fenerbahce fosser forover og Irfan Kahveci fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Fenerbahce 2 - 1 Antalyaspor
    Mål: Irfan Kahveci
    Målgivende: Edin Dzeko
    Mål! Fenerbahce tar ledelsen med 2-1 etter en heading fra Irfan Kahveci. Edin Dzeko sto for den målgivende pasningen.
    56'
    57'
    58'
    Spillerbytte - Antalyaspor
    Inn: Sagiv Yehezkal
    Ut: Erdogan Yesilyurt
    Antalyaspor bytter ut Erdogan Yesilyurt med Sagiv Yehezkal. Dette er det første byttet som Nuri Sahin gjør i dagens kamp.
    58'
    59'
    Skudd på mål, Antalyaspor
    59'
    59'
    Fenerbahce 2 - 2 Antalyaspor
    Målgivende: Sagiv Yehezkal
    Adam Buksa utligner til 2-2 på Sukru Saracoglu Stadium. Det er en fin assist fra Sagiv Yehezkal.
    64'
    Fenerbahce angriper, og Irfan Kahveci sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    70'
    Inn: Miguel Crespo
    Ut: Miha Zajc
    Fenerbahce bytter ut Miha Zajc med Miguel Crespo.
    70'
    Inn: Ramzi Safuri
    Ut: Erdal Rakip
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Antalyaspor. Inn kommer Ramzi Safuri, mens Erdal Rakip tar plass på benken.
    71'
    Frisparket tildelt Antalyaspor er farlig nær Fenerbahces målområde.
    72'
    Bright Osayi-Samuel
    Bright Osayi-Samuel (Fenerbahce) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    Sam Larsson (Antalyaspor) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    73'
    Sebastian Szymanski
    Målsjanse til Fenerbahce! Sebastian Szymanski treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Halil Umut Meler tildeler Fenerbahce en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    80'
    80'
    I Istanbul slår Fred en corner fra høyre.
    80'
    Fenerbahce 3 - 2 Antalyaspor
    Mål: Sebastian Szymanski
    Målgivende: Irfan Kahveci
    Fenerbahce leder 3-2 etter en scoring av Sebastian Szymanski. Det er en fin assist fra Irfan Kahveci.
    80'
    84'
    Inn: Britt Assombalonga
    Ut: Bunyamin Balci
    Bunyamin Balci (Antalyaspor) erstattes av Britt Assombalonga.
    85'
    85'
    Miguel Crespo
    Dommer Halil Umut Meler gir Miguel Crespo (Fenerbahce) et gult kort.
    85'
    Sagiv Yehezkal
    Sagiv Yehezkal (Antalyaspor) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    87'
    88'
    Sagiv Yehezkal (Antalyaspor) får et gult kort av dommer Halil Umut Meler.
    89'
    Inn: Alexander Djiku
    Ut: Sebastian Szymanski
    Bytte for Fenerbahce. Alexander Djiku kommer inn for Sebastian Szymanski på Sukru Saracoglu Stadium.
    89'
    Inn: Ryan Kent
    Ut: Dusan Tadic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce. Inn kommer Ryan Kent, mens Dusan Tadic tar plass på benken.
    89'
    90'
    Halil Umut Meler tildeler Fenerbahce en corner. Irfan Kahveci sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    Frispark i en god posisjon for Fenerbahce!
    90'+1
    Edin Dzeko
    Fenerbahce angriper. Edin Dzeko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Adam Buksa
    Antalyaspor angriper i Istanbul. Adam Buksa avslutter på mål, men greier ikke å score.