5-1
157
90
    FC Twente får tildelt et frispark
    Fenerbahce må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Twente Enschede.
    2'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    3'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    3'
    Fenerbahce får tildelt et frispark
    Andrew Madley signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    4'
    Frisparket tildelt FC Twente Enschede er farlig nær Fenerbahces målområde.
    8'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Andrew Madley signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    10'
    Skudd på mål, Fenerbahce
    12'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark Fenerbahce.
    14'
    16'
    16'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Fenerbahce.
    17'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Mål for FC Twente!
    Fenerbahce 0 - 1 FC Twente
    Mål: Manfred Alonso Ugalde Arce
    I Istanbul tar FC Twente Enschede ledelsen 0-1 etter et mål av Manfred Alonso Ugalde Arce.
    20'
    Skudd på mål, FC Twente
    23'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    23'
    Fenerbahce får tildelt et hjørnespark
    Dusan Tadic
    Andrew Madley tildeler Fenerbahce en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Fenerbahce blir avblåst for offside
    Fenerbahce fosser fremover, men Andrew Madley blåser for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    28'
    Frispark FC Twente Enschede.
    30'
    31'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 1 FC Twente
    Mål: Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde (Fenerbahce) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Sukru Saracoglu Stadium.
    32'
    Sebastian Szymanski
    I Istanbul slår Sebastian Szymanski en corner fra venstre.
    32'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    32'
    Andrew Madley signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    33'
    Gult kort til FC Twente
    Manfred Alonso Ugalde Arce
    Dommer Andrew Madley viser Manfred Alonso Ugalde Arce (FC Twente Enschede) det gule kortet.
    37'
    37'
    37'
    38'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    39'
    Andrew Madley signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark i en god posisjon for Fenerbahce!
    41'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Mert Müldür får behandling for en skade på banen.
    42'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    43'
    Rødt kort!
    Spilleren på FC Twente får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    43'
    Rødt kort til FC Twente
    Youri Regeer
    Rødt kort! Youri Regeer (FC Twente Enschede) sendes i dusjen av dommer Andrew Madley.
    43'
    Skudd utenfor mål, Fenerbahce
    44'
    Mert Müldür er på beina igjen og fortsetter kampen på Sukru Saracoglu Stadium.
    44'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Irfan Kahveci
    Ut: Ryan Kent
    Fenerbahce bytter ut Ryan Kent med Irfan Kahveci. Dette er det første byttet som Ismail Kartal gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Bright Osayi-Samuel
    Ut: Mert Müldür
    Ismail Kartal gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Mert Müldür og setter inn Bright Osayi-Samuel.
    46'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Alec Van Hoorenbeeck
    Ut: Sem Steijn
    FC Twente Enschede bytter ut Sem Steijn med Alec Van Hoorenbeeck.
    46'
    En av Fenerbahces spillere blir avblåst for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    46'
    Fenerbahce fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til FC Twente Enschede.
    50'
    Fenerbahce angriper, men Andrew Madley blåser for offside.
    55'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    57'
    57'
    Inn: Ricky Van Wolfswinkel
    Ut: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Bytte for FC Twente Enschede. Ricky Van Wolfswinkel kommer inn for Manfred Alonso Ugalde Arce på Sukru Saracoglu Stadium.
    58'
    59'
    59'
    Inn: Mats Rots
    Ut: Mathias Kjølø
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Mats Rots, mens Mathias Kjolo tar plass på benken.
    59'
    Fenerbahce 2 - 1 FC Twente
    Mål: Sebastian Szymanski
    Sebastian Szymanski setter ballen i nettet og Fenerbahce leder nå 2-1.
    60'
    62'
    Fenerbahce 3 - 1 FC Twente
    Mål: Irfan Kahveci
    Irfan Kahveci setter ballen i mål og øker Fenerbahces ledelse til 3-1 i Istanbul.
    62'
    64'
    64'
    Inn: Naci Unuvar
    Ut: Daan Rots
    FC Twente Enschede gjør sitt fjerde bytte. Daan Rots erstattes av Naci Unuvar.
    67'
    68'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Fenerbahce angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    69'
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Michy Batshuayi
    Michy Batshuayi (Fenerbahce) erstattes av Edin Dzeko.
    70'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    71'
    71'
    Fenerbahce 4 - 1 FC Twente
    Mål! Irfan Kahveci øker ledelsen til 4-1.
    74'
    Gult kort til Fenerbahce
    Irfan Can Egribayat
    Irfan Can Egribayat (Fenerbahce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    76'
    76'
    78'
    79'
    Issam El Maach (FC Twente Enschede) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sukru Saracoglu Stadium.
    80'
    Issam El Maach kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sukru Saracoglu Stadium.
    81'
    Inn: Bartug Elmaz
    Ut: Ismail Yuksek
    Ismail Kartal (Fenerbahce) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bartug Elmaz erstatter Ismail Yuksek.
    82'
    Inn: Gijs Besselink
    Ut: Michel Vlap
    Joseph Oosting gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Michel Vlap og setter inn Gijs Besselink.
    83'
    Inn: Mert Hakan Yandas
    Ut: Sebastian Szymanski
    Bytte for Fenerbahce. Mert Hakan Yandas kommer inn for Sebastian Szymanski på Sukru Saracoglu Stadium.
    84'
    Dusan Tadic
    Andrew Madley tildeler Fenerbahce en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    86'
    87'
    88'
    Andrew Madley signaliserer et frispark til FC Twente Enschede like utenfor Fenerbahce-området.
    90'+1
    90'+1
    Fred
    Fred (Fenerbahce) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Straffe til Fenerbahce
    90'+3
    Fenerbahce scorer på straffe!
    Fenerbahce 5 - 1 FC Twente
    Mål: Dusan Tadic
    Straffe og mål! Fenerbahce øker ledelsen til 5-1 i Istanbul. Målscorer: Dusan Tadic.