VAR sjekker om det er straffe til Fenerbahce
    7'
    Fenerbahce scorer på straffe!
    Fenerbahce 1 - 0 Istanbulspor AS
    Mål: Edin Dzeko
    Fenerbahce går opp i en 1-0 ledelse etter at Edin Dzeko setter straffesparket sikkert i mål på Sukru Saracoglu Stadium.
    8'
    Edin Dzeko
    Målsjanse! Edin Dzeko (Fenerbahce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Istanbulspor.
    10'
    Sebastian Szymanski
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    10'
    Ozcan Sahan
    Sjanse! Istanbulspor avanserer forover, men Ozcan Sahan avslutter utenfor.
    13'
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Istanbulspor på egen banehalvdel.
    14'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 2 - 0 Istanbulspor AS
    Mål: Sebastian Szymanski
    Mål! Sebastian Szymanski gir Fenerbahce en komfortabel 2-0 ledelse.
    15'
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Istanbulspor.
    18'
    Volkan Bayarslan tildeler Fenerbahce en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Serdar Dursun
    Serdar Dursun (Fenerbahce) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Istanbulspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Vefa Temel (Istanbulspor) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    25'
    Frispark Istanbulspor.
    27'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    28'
    Fenerbahce angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    29'
    Ferdi Kadioglu
    Målsjanse til Fenerbahce! Ferdi Kadioglu treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Edin Dzeko
    Fenerbahce fosser forover og Edin Dzeko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    Fenerbahce 3 - 0 Istanbulspor AS
    Mål: Dusan Tadic
    Målgivende: Serdar Dursun
    Mål! Fenerbahce øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Dusan Tadic på Sukru Saracoglu Stadium. Serdar Dursun sto for den målgivende pasningen.
    35'
    Målet til Fenerbahce sjekkes av VAR
    37'
    Målet til Fenerbahce blir stående
    37'
    Mendy Mamadou
    Istanbulspor avanserer forover i Istanbul. Mendy Mamadou avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Vefa Temel
    Vefa Temel (Istanbulspor) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Fenerbahce angriper, men avslutningen til Sebastian Szymanski går utenfor.
    41'
    Dusan Tadic (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    42'
    I Istanbul slår Sebastian Szymanski en corner fra høyre.
    43'
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Fenerbahce like utenfor Istanbulspor-området.
    43'
    En av Istanbulspors spillere går i offside.
    44'
    Kan Fenerbahce utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Fenerbahce) header utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Miha Zajc
    Ut: Edin Dzeko
    Fenerbahce bytter ut Edin Dzeko med Miha Zajc.
    46'
    Serdar Dursun (Fenerbahce) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    49'
    Frispark for Istanbulspor på egen banehalvdel.
    52'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Gult kort til Fenerbahce
    Fred
    Fred (Fenerbahce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Emrehan Gedikli
    Ut: Vefa Temel
    Istanbulspor gjør sitt første bytte. Vefa Temel erstattes av Emrehan Gedikli.
    58'
    60'
    Målet til Fenerbahce blir annullert
    60'
    Frisparket tildelt Istanbulspor er farlig nær Fenerbahces målområde.
    63'
    Inn: Leonardo Bonucci
    Ut: Rodrigo Becao
    Rodrigo Becao (Fenerbahce) erstattes av Leonardo Bonucci.
    64'
    Ali Yasar
    Istanbulspor angriper i Istanbul. Ali Yasar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Okan Erdogan (Istanbulspor) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    65'
    Volkan Bayarslan tildeler Istanbulspor en corner. Okan Erdogan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Fenerbahce 4 - 0 Istanbulspor AS
    Mål: Bright Osayi-Samuel
    Mål! Bright Osayi-Samuel øker ledelsen til 4-0.
    66'
    Miha Zajc
    Miha Zajc (Fenerbahce) header mot mål, men ballen går utenfor.
    68'
    Modestas Vorobjovas (Istanbulspor) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    70'
    72'
    Fred
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Fred avslutter utenfor.
    73'
    Inn: Mert Müldür
    Ut: Bright Osayi-Samuel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce. Inn kommer Mert Müldür, mens Bright Osayi-Samuel tar plass på benken.
    73'
    74'
    Joshua King
    Fenerbahce avanserer forover og Joshua King kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    74'
    74'
    Inn: Tunahan Samdanli
    Ut: Racine Coly
    Istanbulspor bytter ut Racine Coly med Tunahan Samdanli.
    75'
    Fenerbahce 5 - 0 Istanbulspor AS
    Mål: Serdar Dursun
    Fenerbahce går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Serdar Dursun.
    76'
    Modestas Vorobjovas
    Modestas Vorobjovas (Istanbulspor) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Fenerbahce 6 - 0 Istanbulspor AS
    Mål: Joshua King
    Mål! Joshua King øker Fenerbahces ledelse til 6-0 på Sukru Saracoglu Stadium.
    78'
    79'
    79'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Okan Erdogan
    Okan Erdogan (Istanbulspor) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    80'
    Målsjanse! Mendy Mamadou (Istanbulspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Ozcan Sahan
    Ozcan Sahan (Istanbulspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Demir Mermerci
    Ut: Mendy Mamadou
    Osman Zeki Korkmaz (Istanbulspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Demir Mermerci erstatter Mendy Mamadou.
    86'
    Inn: Emir Mustafa Vurusaner
    Ut: Baran Alp Vardar
    Istanbulspor gjør sitt fjerde bytte. Baran Alp Vardar erstattes av Emir Mustafa Vurusaner.
    86'
    Inn: Eren Arda San
    Ut: Jackson Kenio Santos Laurentino
    Bytte for Istanbulspor. Eren Arda San kommer inn for Jackson Kenio Santos Laurentino på Sukru Saracoglu Stadium.
    86'
    87'
    Inn: Yusuf Akcicek
    Ut: Caglar Söyüncü
    Ismail Kartal gjør dagens fjerde bytte i Istanbul, når han tar ut Caglar Söyüncü og setter inn Yusuf Akcicek.
    88'
    Inn: Furkan Onur Akyuz
    Ut: Dominik Livakovic
    Dominik Livakovic (Fenerbahce) erstattes av Furkan Onur Akyuz.
    89'
    Emrehan Gedikli
    Istanbulspor angriper. Emrehan Gedikli får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    90'
    David Sambissa (Istanbulspor) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    90'
    Frispark Fenerbahce.
    90'+1
    Fenerbahce avanserer forover i Istanbul. Ferdi Kadioglu avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    Miha Zajc
    Målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium! Miha Zajc fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.