Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Darmina, Blind, Rojo, Shaw - Schneiderlin, Herrera - Rashford, Pogba, Martial - Rooney (k)
    Fenerbahce (4-3-3): Volkan (k) - Sener, Kjær, Skrtel, Hasan Ali - Alper Potuk, Mehmet Topal, Souza - Lens, Sow, Sen
    0'
    Det er Feyenoord som topper gruppe A etter tre kamper. De har seks poeng, det samme som Manchester United. Fenerbahce på sin side har fire, og med tap her i dag ser det stygt ut med tanke på avansement.
    0'
    Slår Feyenoord Zorya på bortebane, samtidig som United vinner mot Fenerbahce, vil det være fem poeng opp til avansement for Fenerbahce. Skulle tyrkerne vinne på eget gress, vil de imidlertid passere Manchester United.
    0'
    Fenerbahce slo Feyenoord i Tyrkia i den andre runden, men klarte kun uavgjort borte mot Zorya. Sist Fenerbahce møtte Manchester United endte det med 4-1-seier for rødtrøyene hjemme på Old Trafford.
    0'
    Lagene er på vei ut på banen.
    0'
    Şükrü Saracoğlu Stadion er ikke det enkleste stedet å være gjest. Hjemmepublikum lar seg høre før kampen blåses i gang her.
    0'
    Robin van Persie er henvist til benken av trener Dick Advocaat.
    0'
    Hjemmelaget tar avspark.
    1'
    Helt imponerende lydnivå hos hjemmepublikummet. Marcos Rojo får høre det tidlig da han er tøff i ryggen på Sow.
    1'
    For en start på kampen. Den scoringen blir vanskelig å komme seg forbi under diverse sesongoppsummeringer.
    5'
    Fenerbahce forsøker seg på ny, men denne gangen demmer United godt opp.
    5'
    Paul Pogba nede dypt i banen og prøver å sette i gang et angrep.
    6'
    Innkast for United høyt i banen.
    7'
    Frispark for United. Fin innleggsposisjon.
    7'
    Blir avklart fra et Fenerbahce-hode, men ut til corner.
    8'
    Hjørnespark
    Corneren fra Rooney blir for kort. Heades unna.
    8'
    United forsøker å bygge opp et angrep, men tyrkerne flytter beina disiplinert defensivt og tillater svært lite.
    9'
    Skudd på mål
    Rashford finner plass 20 meter fra mål, men avslutningen er svært svak fra 19-åringen.
    10'
    Fenerbahce triller med fin ro nå.
    11'
    Fin fotball fra hjemmelaget langs høyresiden. Lens drar seg forbi Schneiderlin som feller nederlenderen. Frispark på hjørne av 16-meteren.
    12'
    Lens slår det inn i feltet, og Mehmet Topal får headet ganske upresset. Forsøket går imidlertid godt over De Geas mål.
    13'
    Darmian slår inn i boks. Rooney får tatt den ned på brystet med Simon Kjær i ryggen. Kriger seg etterhvert til en corner mot tre gulkledde forsvarere der, Rooney.
    14'
    Hjørnespark
    Svinges inn fra Rooney, men ingen røde kommer til avslutning på mål. Ut til innkast for United.
    15'
    United bryter i fin posisjon og Rooney setter fart. Får lite hjelp og må vende opp. Ender etterhvert med innkast ute til høyre for rødtrøyene.
    17'
    Pogba får et Fenerbahce-kne i låret. Så ikke god ut.
    20'
    Der da, Rooney! Den engelske angriperen blir spilt gjennom på seksten meter av Anthony Martial til terningkast 6. Førstetouchet til Rooney befinner seg på den helt andre enden av skalaen, og god tid blir fort til dårlig tid. Skrtel kommer seg inn i situasjonen og avverger det som er en gigantsjanse. En sjanse Rooney roter bort.
    21'
    Pogba fyrer fra distanse. Volkan har null problem med å holde i fast grep.
    23'
    Pogba halter utpå her. Lårhøna sitter godt i franskmannen venstre kanon.
    23'
    Innlegg fra venstre nok en gang for Fenerbahce. Denne gangen Lens som er på tur. Løfter inn mot Sen, men kantspilleren får ikke nok panne bak forsøket, og ballen sklir av hodet og hopper ut til femmeter for De Gea.
    24'
    Martial nede dypt og prøver å sette i gang et United-angrep. Det går litt for sakte i det oppbyggende spillet til at det skaper noe videre trøbbel for de gulkledde fra Istanbul.
    26'
    Fenerbahce med en tydelig plan. Løfte tidlig i bakrommet bak Blind og Rojo. Der skal Sow jage.
    27'
    Ny corner for United. Fjerde i kampen.
    28'
    Pogba halter av banen.
    29'
    Det ser ut som Pogba er ferdig for dagen. Halter av banen idet United får corner.
    29'
    Fenerbahce kontrer etter en svakt løst corner av United - anført av et klønete balltap av Blind. Tyrkerne setter fart og angriper med mange, men det ebber ut i en halvsjanse for Lens som bommer.
    30'
    Blind forsøker å finne Zlatan i bakrom. Det bakrommet er cirka 16 meter langt, og pasningen er upresis. Kombinasjonen gir femmeter for Fenerbahce.
    32'
    Darmian med svakt innlegg fra høyre.
    33'
    Darmian bryter høyt i banen, og setter i gang et angrep som ender hos Rashford ute til høyre. Han løser det fint og sender avgårde et knallhardt innlegg i retning Zlatan. Keeper er raskt ute og agerer, og får slått ballen ut til corner like foran den svenske nesa på Zlatan som står foran blankt mål.
    34'
    United langt bedre etter at Zlatan inntok gressteppet i Istanbul. Klarer å holde litt mer på ballen enn Rooney gjorde i samme posisjon.
    37'
    Kaldirim slår inn fra venstre, den går over alt og alle i boksen og havner hos nederlandske Lens ute på høyresiden. Han driller rundt med Shaw, før han slår et dårlig innlegg og United får kontroll.
    38'
    Zlatan og Simon Kjær havner i en mindre koselig duell. Zlatan takler Kjær, Kjær reagerer, og Zlatan reagerer på Kjærs reaksjon. Dommer vifter urokråkene fra hverandre, og spillet videre.
    39'
    Ampert utpå her nå.
    42'
    Mange spillere i én, stor klynge midt ute på banen nå. Rooney anklager Souza for filming, da koker det over for kaptein Volkan.
    42'
    United sliter med å bryte ned Fenerbahce. Det er et Rashford-innlegg og et dårlig Rooney-touch som er den litt triste beholdningen for rødtrøyene så langt.
    45'
    Moussa Sow får nok en mulighet. Igjen er det innlegg, denne gangen fra høyre. Innlegget fra Potuk er godt, og finner veien i retning Moussa Sow som moser Blind i lufta. Får bra trøkk i headingen, men forsøket går over mål fra senegaleseren.
    45'+2
    Huff, nå har Zlatan hatt en svært svak periode på ni minutter. Bommer på stort sett alt han forsøker.
    45'+3
    45'+3
    Det er kunstscoringen til Moussa Sow som skiller lagene så langt. Fenerbahce scoret etter et drøyt minutt, og har siden brassesparket vært gjerrige offensivt og godt organisert defensivt.
    45'+3
    46'
    Gjør ett bytte i pausen, United. Mata inn for Schneiderlin.
    46'
    Frispark for Fenerbahce. Darmian som forårsaker det.
    48'
    Slik det står nå er United på tredjeplass i gruppe A.
    50'
    Zlatan vil ha ballen noe dypere i banen. Både han og Rooney nede og triller i midtbaneleddet.
    53'
    Matteo Darmian lager nok et frispark. Sen som får gjennomgå denne gangen.
    53'
    Zlatan forsøker å chippe gjennom Rashford. Plukkes opp enkelt av Fenerbahce-forsvaret.
    54'
    Martial slår inn i boksen. Rooney treffer for tynt med hodet, og den spretter ut til femmeter for hjemmelaget.
    55'
    Zlatan legger igjen fint til Mata, som slipper fint ut til venstre der Martial venter. Franskmannen slår inn i boksen, der ballen ender opp hos Mata etter litt rot. Spanjolen fyrer med sin venstreslegge, men ballen spretter til side for mål. Stor mulighet.
    57'
    Zlatan feller Mehmet Topal, og forårsaker et frispark i fin skuddposisjon for tyrkerne.
    58'
    Om lag 25 meter fra mål. Litt til høyre.
    59'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 2 - 0 Manchester United
    Mål: Jeremain Lens
    Han setter den fra 25 meter, nederlenderen! Det ser ut som det er Simon Kjær som skal skyte. Jeremain Lens står to korte skritt fra ballen, med nitti graders vinkel i forhold til målet. Men verken begrenset tilløp eller dårlig vinkel er noe hinder for Lens, som bøyer den over muren og inne ved høyre stolpe. De Gea står bare og ser på!
    59'
    Sen ligger nede etter å ha fått en ball i fjeset. Blind får en albue i fjeset i samme situasjon, men han er oppe og går igjen.
    63'
    United bygger opp et angrep som ender hos Darmian ute til høyre. Det stopper seg imidlertid på 20 meter, der de møter en gul vegg.
    66'
    Emenike får en gedigen mulighet til å sette 3-0 for Fenerbahce. Får plutselig masse tid og rom foran De Gea etter et lurt innlegg fra høyre. Nigereaneren klarer ikke å stokke beina helt, og skuddforsøket blir for svakt til å overliste De Gea.
    69'
    Zlatan fyrer fra 30 meter da United får frispark. Det er et svakt forsøk, som går rett i muren.
    72'
    United sliter med å feste et ordentlig grep på oppgjøret. Tyrkerne ligger godt inne på egen halvdel, og har bra frekvens på den defensive jobben fortsatt.
    74'
    Emenike viser styrke mot United-forsvaret da han skaffer seg rom 20 meter fra mål. Får skutt gjør han også, men en De Gea i full strekk nede ved venstre stolperot både avverger mål og holder ballen i fastgrep.
    75'
    Lens setter fart på en tyrkisk kontring, og får ballen ute til høyre. Han visper inn et innlegg i retning Emenike, som prøver å kaste seg frem mot ballen. Den rekker han akkurat ikke, og De Gea kan puste lettet ut.
    79'
    Frispark mot Rooney, etter en forseelse mot Kaldirim.
    81'
    United virker ikke å være i nærheten av å redusere her. Det er Fenerbahce som har ballen og som styrer.
    84'
    Martial skyter fra distanse. Til side for mål.
    85'
    Mål for Manchester United!
    Fenerbahce 2 - 1 Manchester United
    Mål: Wayne Rooney
    Vanvittig scoring fra Wayne Rooney. Får ballen feilvendt 25 meter fra mål. Snur seg, og dunker til med høyrebeinet. Ballen finner veien helt oppe i det venstre krysset. Fantastisk av kapteinen!
    90'
    Det legges til fire minutter.
    90'
    Rooney kommer høyest på en corner, og får headet mot Fenerbahce-målet. Keeper får fistet den ut til ny corner.
    90'+3
    United-spillerne roper på hands og straffe. Dommer vifter bort anklagene, og viser til ny corner.
    90'+3
    Hjørnespark
    Herreras corner plukkes av Volkan Demirel, som blir liggende nede etter å ha plukket ballen.
    90'+3
    Demirel ligger fortsatt nede inne i egen boks.
    90'+5
    Fenerbahce dunker ballen avgårde.
    90'+5
    90'+6
    Da ender det med 2-1-seier for Fenerbahce på eget gress. Det er det ingenting å si på om man teller opp sjansestatistikken, for den vinner tyrkerne klart. En liten vitamininnsprøytning mot slutten for Uniteds del, men det var for lite og for sent fra Mourinhos menn.