Dusan Tadic (Fenerbahce) header utenfor.
    7'
    Skudd på mål, Fenerbahce
    Edin Dzeko
    Fenerbahce angriper. Edin Dzeko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Fenerbahce får tildelt et frispark
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 0 Samsunspor
    Mål: Irfan Kahveci
    Målgivende: Dusan Tadic
    Mål! Irfan Kahveci gir Fenerbahce en 1-0 ledelse. Dusan Tadic sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Fenerbahce blir avblåst for offside
    Edin Dzeko
    En av Fenerbahces spillere blir avblåst for offside.
    15'
    Samsunspor får tildelt et frispark
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    16'
    Irfan Kahveci
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Samsunspor
    Marius Mouandilmadji
    Marius Mouandilmadji (Samsunspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Skudd utenfor mål, Samsunspor
    Carlo Holse
    Carlo Holse (Samsunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Frispark Fenerbahce.
    31'
    Fenerbahce får tildelt et hjørnespark
    Sebastian Szymanski
    Bahattin Simsek tildeler Fenerbahce en corner. Sebastian Szymanski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    I Istanbul slår Sebastian Szymanski en corner fra høyre.
    34'
    Jayden Oosterwolde
    Fenerbahce avanserer forover og Jayden Oosterwolde kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    34'
    34'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Fenerbahce) avanserer forover på Sukru Saracoglu Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Fenerbahce.
    38'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    41'
    Dusan Tadic
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Dusan Tadic fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    45'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Fenerbahce) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Ercan Kara
    Ut: Marius Mouandilmadji
    Bytte for Samsunspor. Ercan Kara kommer inn for Marius Mouandilmadji på Sukru Saracoglu Stadium.
    46'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    46'
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Irfan Kahveci avslutter utenfor.
    46'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Skudd på mål, Samsunspor
    Taylan Antalyali
    Samsunspor angriper i Istanbul. Taylan Antalyali avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Gult kort til Fenerbahce
    Mert Müldür
    Mert Müldür (Fenerbahce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    52'
    Målsjanse! Sebastian Szymanski (Fenerbahce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    55'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Fenerbahce) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    56'
    I Istanbul slår Sebastian Szymanski en corner fra venstre.
    58'
    59'
    Kan Samsunspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    61'
    Mål for Samsunspor!
    Fenerbahce 1 - 1 Samsunspor
    Mål: Emre Kilinc
    Utligning! Emre Kilinc setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    62'
    62'
    Målet til Samsunspor sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Samsunspor blir stående
    63'
    Fred
    Fenerbahce angriper, men avslutningen til Fred går utenfor.
    64'
    65'
    66'
    Fenerbahce fosser forover og Sebastian Szymanski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Edin Dzeko
    Fenerbahce angriper, men Bahattin Simsek blåser for offside.
    68'
    Ismail Yuksek
    Ismail Yuksek (Fenerbahce) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    69'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Cengiz Ünder
    Ut: Irfan Kahveci
    Fenerbahce bytter ut Irfan Kahveci med Cengiz Ünder.
    70'
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Edin Dzeko
    Fenerbahce gjør sitt andre bytte. Edin Dzeko erstattes av Michy Batshuayi.
    70'
    Inn: Joshua King
    Ut: Dusan Tadic
    Ismail Kartal gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Dusan Tadic og setter inn Joshua King.
    70'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    70'
    Michy Batshuayi
    Sjanse til Fenerbahce! Michy Batshuayi er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    71'
    72'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Samsunspor.
    73'
    73'
    Bahattin Simsek tildeler Fenerbahce en corner. Sebastian Szymanski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Joshua King
    Fenerbahce angriper på Sukru Saracoglu Stadium. Joshua King header utenfor.
    75'
    75'
    75'
    Inn: Osman Celik
    Ut: Flavien Tait
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Samsunspor. Inn kommer Osman Celik, mens Flavien Tait tar plass på benken.
    80'
    Inn: Moryke Fofana
    Ut: Emre Kilinc
    Emre Kilinc (Samsunspor) erstattes av Moryke Fofana.
    80'
    Inn: Emre Mor
    Ut: Sebastian Szymanski
    Fenerbahce bytter ut Sebastian Szymanski med Emre Mor. Dette er det fjerde byttet som Ismail Kartal gjør i dagens kamp.
    80'
    Samsunspor får tildelt et hjørnespark
    Zeki Yavru
    Zeki Yavru (Samsunspor) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    81'
    Okan Kocuk
    Dommeren gir Okan Kocuk (Samsunspor) et gult kort.
    84'
    86'
    Inn: Rade Krunic
    Ut: Fred
    Fenerbahce gjør sitt femte bytte. Fred erstattes av Rade Krunic.
    87'
    Cengiz Ünder
    Fenerbahçe kommer till avslut på Sukru Saracoglu Stadium men Cengiz Ünder nickar utanför.
    89'
    Ferdi Kadioglu
    Målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium! Ferdi Kadioglu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    Zeki Yavru (Samsunspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sukru Saracoglu Stadium.
    90'
    Inn: Haluk Mustafa Tan
    Ut: Zeki Yavru
    Det virker som Zeki Yavru ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Haluk Mustafa Tan.
    90'+2
    90'+3
    Inn: Yunus Emre Cift
    Ut: Taylan Antalyali
    Markus Gisdol (Samsunspor) gjør sitt femte bytte for dagen. Yunus Emre Cift erstatter Taylan Antalyali.
    90'+4
    Samsunspor blir avblåst for offside
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    90'+4
    Carlo Holse
    Samsunspor fosser forover og Carlo Holse fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.