142
    I Istanbul slår Sebastian Szymanski en corner fra høyre.
    4'
    Michy Batshuayi
    Fenerbahce fosser forover og Michy Batshuayi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Gustaf Nilsson
    Målsjanse til Union Saint-Gilloise! Gustaf Nilsson treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Mathias Rasmussen (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    11'
    Fred
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Fred avslutter utenfor.
    12'
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Mathias Rasmussen (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    16'
    Mathias Rasmussen
    Mathias Rasmussen (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    16'
    Nikola Dabanovic signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    17'
    Fenerbahce angriper, men Nikola Dabanovic blåser for offside.
    18'
    En av Union Saint-Gilloises spillere blir avblåst for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    20'
    Sebastian Szymanski
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) header mot mål, men ballen går utenfor.
    21'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    25'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Terho får behandling for en skade på banen.
    31'
    Terho er på beina igjen og fortsetter kampen på Sukru Saracoglu Stadium.
    32'
    Dennis Eckert Ayensa
    Sjanse til Union Saint-Gilloise! Dennis Eckert Ayensa er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    32'
    Loic Lapoussin
    Union Saint-Gilloise angriper. Loic Lapoussin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Union Saint-Gilloise angriper, men avslutningen til Gustaf Nilsson går utenfor.
    34'
    Nikola Dabanovic signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til Fenerbahce
    Ismail Yuksek
    Ismail Yuksek (Fenerbahce) pådrar seg et gult kort.
    38'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    38'
    Nikola Dabanovic tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Loic Lapoussin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Gustaf Nilsson (Union Saint-Gilloise) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sukru Saracoglu Stadium.
    42'
    VAR sjekker om det er straffe til Union St.Gilloise
    43'
    Ingen straffe til Union St.Gilloise
    43'
    43'
    Gustaf Nilsson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    43'
    Ismail Yuksek ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    47'
    Loic Lapoussin (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    48'
    Fenerbahce slipper å klare seg uten Ismail Yuksek som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    49'
    Irfan Can Egribayat ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    49'
    Irfan Can Egribayat ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    50'
    I Istanbul slår Mathias Rasmussen en corner fra høyre.
    51'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    Loic Lapoussin (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    52'
    53'
    54'
    59'
    59'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    61'
    Jayden Oosterwolde
    Fenerbahce angriper på Sukru Saracoglu Stadium, men Jayden Oosterwolde header utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Dusan Tadic
    Ut: Irfan Kahveci
    Ismail Kartal (Fenerbahce) gjør sitt første bytte for dagen. Dusan Tadic erstatter Irfan Kahveci.
    62'
    Inn: Miha Zajc
    Ut: Fred
    Fenerbahce bytter ut Fred med Miha Zajc. Dette er det andre byttet som Ismail Kartal gjør i dagens kamp.
    62'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Henok Teklab
    Ut: Gustaf Nilsson
    Bytte for Union Saint-Gilloise. Henok Teklab kommer inn for Gustaf Nilsson på Sukru Saracoglu Stadium.
    66'
    Inn: Cameron Puertas Castro
    Ut: Jean Thierry Lazare Amani
    Alexander Blessin gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Jean Thierry Lazare Amani og setter inn Cameron Puertas Castro.
    66'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Fenerbahce 0 - 1 Union St.Gilloise
    Mål: Mathias Rasmussen
    Målgivende: Loic Lapoussin
    Mathias Rasmussen header ballen i mål og Union Saint-Gilloise tar ledelsen 0-1 på Sukru Saracoglu Stadium. Flott spill fra Loic Lapoussin før målet.
    68'
    70'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    70'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til Fenerbahce.
    71'
    Skade: Fenerbahce
    73'
    Cameron Puertas Castro (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    74'
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Michy Batshuayi
    Ismail Kartal (Fenerbahce) gjør sitt tredje bytte for dagen. Edin Dzeko erstatter Michy Batshuayi.
    75'
    Inn: Mert Hakan Yandas
    Ut: Ryan Kent
    Ismail Kartal gjør dagens fjerde bytte i Istanbul, når han tar ut Ryan Kent og setter inn Mert Hakan Yandas.
    75'
    76'
    Terho
    Union Saint-Gilloise avanserer forover og Terho kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    76'
    Cameron Puertas Castro (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    76'
    78'
    80'
    82'
    Nikola Dabanovic tildeler Fenerbahce en corner. Sebastian Szymanski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    I Istanbul slår Sebastian Szymanski en corner fra venstre.
    85'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Fenerbahce) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    85'
    85'
    86'
    Irfan Can Egribayat
    Dommeren gir Irfan Can Egribayat (Fenerbahce) et gult kort.
    87'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Dennis Eckert Ayensa (Union Saint-Gilloise) mottar sitt første gule kort for dagen på Sukru Saracoglu Stadium.
    87'
    Inn: Daniel Tshilanda
    Ut: Koki Machida
    Union Saint-Gilloise gjør sitt tredje bytte. Koki Machida erstattes av Daniel Tshilanda.
    89'
    Inn: Nathan Huygevelde
    Ut: Dennis Eckert Ayensa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Nathan Huygevelde, mens Dennis Eckert Ayensa tar plass på benken.
    89'
    Dommer Nikola Dabanovic venter med å sette i gang spillet fordi Mert Hakan Yandas ligger nede.
    90'
    90'+1
    Fenerbahce slipper å klare seg uten Mert Hakan Yandas som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+1
    Spillet på Sukru Saracoglu Stadium er stoppet midlertidig fordi Jayden Oosterwolde ligger nede.
    90'+1
    Inn: Muhammet Zeki Dursun
    Ut: Mert Hakan Yandas
    Muhammet Zeki Dursun (Fenerbahce) erstatter Mert Hakan Yandas som muligens er skadet.
    90'+2
    Kan Union Saint-Gilloise utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Jayden Oosterwolde er tilbake på banen igjen.
    90'+2
    Nikola Dabanovic signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    90'+3
    Dommer Nikola Dabanovic venter med å sette i gang spillet fordi Alexander Djiku ligger nede.