Feyenoord Rotterdam angriper i Rotterdam. Calvin Stengs fyrer av et skudd som går utenfor.
    Målsjanse! Yankuba Minteh (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    23'
    Ayase Ueda
    Sjanse til Feyenoord Rotterdam! Ayase Ueda er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Kan Sparta utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    34'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Pelle Clement
    Dommer Paulus Van Boekel gir Pelle Clement (Sparta) et gult kort.
    34'
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Yankuba Minteh avslutter utenfor.
    35'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    37'
    Skudd utenfor mål, Feyenoord
    40'
    41'
    41'
    41'
    Quilindschy Hartman
    Quilindschy Hartman (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på De Kuip, men klarer ikke å score.
    42'
    Det blir farlig! Frispark for Sparta er nær straffområde.
    43'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    44'
    Paulus Van Boekel tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Igor Paixao sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Thomas Beelen
    Thomas Beelen (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på De Kuip, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    45'+3
    Igor Paixao
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Yankuba Minteh (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på De Kuip, men klarer ikke å score.
    51'
    Ayase Ueda
    Målsjanse! Ayase Ueda (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til Feyenoord
    55'
    Dommeren dømmer straffe til Feyenoord
    56'
    Straffe til Feyenoord
    56'
    Feyenoord scorer på straffe!
    Feyenoord 1 - 0 Sparta Rotterdam
    Mål: David Hancko
    Feyenoord Rotterdam tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av David Hancko.
    57'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Antoni Milambo
    Ut: Calvin Stengs
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Calvin Stengs med Antoni Milambo.
    62'
    Inn: Luka Ivanusec
    Ut: Igor Paixao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Luka Ivanusec, mens Igor Paixao tar plass på benken.
    62'
    Mål for Feyenoord!
    Feyenoord 2 - 0 Sparta Rotterdam
    Mål: Lutsharel Geertruida
    Målgivende: Luka Ivanusec
    Feyenoord Rotterdam går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Lutsharel Geertruida. Luka Ivanusec var nest sist på ballen.