Leoben tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til First Vienna FC.
    Frispark for First Vienna FC på egen banehalvdel.
    Jurgen Bauer (First Vienna FC) kommer til en målsjanse på Stadion Hohe Warte, men klarer ikke å score.
    9'
    First Vienna FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leoben.
    10'
    Markus Greinecker tildeler Leoben en corner. Nico Pichler sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Skudd på mål, DSV Leoben
    11'
    First Vienna FC, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Cedomir Bumbic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    12'
    First Vienna FC slipper å klare seg uten Cedomir Bumbic som kommer tilbake på banen i Wien.
    14'
    Frispark Leoben.
    16'
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til First Vienna FC på egen banehalvdel.
    16'
    Hjørnespark til First Vienna FC
    19'
    21'
    Leoben fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    23'
    Nico Pichler (Leoben) slår en corner fra høyre side på Stadion Hohe Warte.
    24'
    Moritz Heinrich
    Sjanse til Leoben! Moritz Heinrich er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    25'
    Frispark til First Vienna FC på halvdelen til Leoben.
    27'
    I Wien slår Cedomir Bumbic en corner fra høyre.
    28'
    Markus Greinecker tildeler First Vienna FC en corner. Cedomir Bumbic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Skudd utenfor mål, First Vienna FC
    28'
    I Wien slår Nico Pichler en corner fra venstre.
    29'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til Leoben på egen banehalvdel.
    31'
    Cedomir Bumbic
    First Vienna FC angriper i Wien. Cedomir Bumbic fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Leoben fosser fremover, men Markus Greinecker blåser for offside på Stadion Hohe Warte.
    33'
    35'
    Gult kort til First Vienna FC
    David Peham
    David Peham (First Vienna FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Hohe Warte.
    35'
    Moritz Heinrich (Leoben) kommer seg fri på Stadion Hohe Warte, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Nico Pichler (Leoben) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Hohe Warte.
    44'
    Deni Alar
    Målsjanse på Stadion Hohe Warte! Deni Alar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    Frispark til Leoben på halvdelen til First Vienna FC.
    45'
    First Vienna FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    49'
    52'
    52'
    Cedomir Bumbic (First Vienna FC) slår en corner fra høyre side på Stadion Hohe Warte.
    56'
    56'
    Straffe til First Vienna FC
    57'
    First Vienna FC scorer på straffe!
    First Vienna FC 1 - 0 DSV Leoben
    Mål: David Peham
    Mål! David Peham gir First Vienna FC ledelsen 1-0 på Stadion Hohe Warte. Målet kom på et straffespark.
    58'
    61'
    Spillerbytte - First Vienna FC
    Inn: Luca Edelhofer
    Ut: Nicholas Wunsch
    First Vienna FC gjør sitt første bytte. Nicholas Wunsch erstattes av Luca Edelhofer.
    61'
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til Leoben.
    64'
    I Wien slår Nico Pichler en corner fra høyre.
    65'
    67'
    68'
    En av First Vienna FCs spillere blir avblåst for offside på Stadion Hohe Warte.
    69'
    Luca Edelhofer
    Målsjanse! Luca Edelhofer (First Vienna FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Frispark for Leoben på egen banehalvdel.
    72'
    Dommer Markus Greinecker viser Cedomir Bumbic (First Vienna FC) det gule kortet.
    72'
    74'
    Anes Omerovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Rødt kort til DSV Leoben
    Matija Horvat
    Matija Horvat sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Leoben må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    76'
    78'
    Inn: Daniel Luxbacher
    Ut: David Peham
    Alexander Zellhofer gjør dagens andre bytte i Wien, når han tar ut David Peham og setter inn Daniel Luxbacher.
    78'
    Anes Omerovic er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Hohe Warte.
    79'
    Frisparket tildelt Leoben er farlig nær First Vienna FCs målområde.
    82'
    Thomas Kreuzhuber
    Thomas Kreuzhuber (First Vienna FC) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Gult kort til DSV Leoben
    Deni Alar
    Deni Alar (Leoben) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Spillet på Stadion Hohe Warte er stoppet midlertidig fordi Winfried Amoah ligger nede.
    83'
    Winfried Amoah ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wien.
    84'
    Deni Alar
    Deni Alar (Leoben) kommer seg fri på Stadion Hohe Warte, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Spillerbytte - DSV Leoben
    Inn: Kingsley Michael
    Ut: Moritz Heinrich
    Leoben bytter ut Moritz Heinrich med Kingsley Michael.
    85'
    Inn: Barry Hepburn
    Ut: Winfried Amoah
    Barry Hepburn (Leoben) erstatter Winfried Amoah som muligens er skadet.
    85'
    89'
    90'+1
    Nico Pichler
    Nico Pichler (Leoben) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.